Ett sexobjekt är lättare att vara.

Datum: 2009-03-31 Tid: 19:37:53
Jag har kommit på ytterligare en sak. Wiho, för mitt tänkande lixom!

Näe men. Jag har så fruktansvärt svårt att prata om "allvarliga" och personliga saker med nytt folk, framför allt män då. Eller ja, nästan bara med män. Ofta blir jag så frustrerad och ledsen för jag kan aldrig få ut riktigt vad jag menar helt rätt. Ofta blir det bara helt fel.

Så jag föredrar att prata snusk med män. Eller asså ja, ni fattar. Ni vet lite sånt där, ja ska inte gå in på detaljer men asså sånt som man pratar man/kvinna emellan.
Det är så sjukt mkt lättare. Fast nu när jag tänker efter så känns det lite dåligt att det bara är om jag pratar om sånt som jag känner mig säker.


Fast med tanke på mitt utseende och hur jag framställer mig själv så är det väl inte så konstigt att inga män vill veta ngt djupare om mig, utom just då hur djupt jag tar den. Vitsigt av mig.
Men det är ju helt och hållet mitt eget val.

See ya!

Den ultimata människan, som inte är verklig.

Datum: 2009-03-31 Tid: 19:17:50
Jag tycker det är så konstigt hur påverkad man kan bli av en människa bara av att ha pratat med personen via msn och sms. Jag menar, hur mkt man kan tänka på den och faktiskt sakna den när man inte pratar med den. Hur man faktiskt kan komma att tycka om en person, utan att ens ha träffat människan i sig.

Jag tror det beror på att man gör sin egen bild av hur personen är. En personlighet kan inte komma ut till sin fulla rätt genom vad man skriver. Tror inte jag iaf. Sen att se människor på bilder eller i verkligheten är två helt olika saker. Jag tror helt enkelt att man skapar den ultimata människan för sig själv, utifrån det lilla man egentligen vet om den.

Men jag tycker det är ganska härligt.

Dock tror jag inte att man kan bli kär på det viset, det kräver att man ha träffats på riktigt. Enligt mig, och jag skulle aldrig ens få för mig att bli tillsammans med en männska jag aldrig mött. Men det är kanske bara jag. Jag kan ju ha fel.

See ya!

Domna bort och bara njuta.

Datum: 2009-03-31 Tid: 12:14:53
Åh, jag är trött och har ont i huvudet. Nu har jag precis ätit panodil, jag vill ha lite mer heavy stuff. Men nej, jag får inte, jag borde inte. Men fattar ni hur svårt det är att låta bli när man har saker tillgängligt och när man vet hur underbart det är att bara bli av med all smärta och bara, mm, njuta.

Nej, Rebecka. Sluta. Panodil räcker, jag klarar mig på det.


Och ja, jag ska fylla min blogg med bilder på mig. Ha!
Och ja, jag är tjock idag, men so what! Jag är bra ändå.

See ya!

Män som försöker för mkt är inte charmigt.

Datum: 2009-03-31 Tid: 11:28:22

Pojkar kan säga de mest konstiga saker, tycker jag. Allt för att komma innanför ett par byxor. För mig känns det ofta bara ganska patetiskt. Jag föredrar om män är realistiska, så att säga. Men det är kanske bara jag.

*censur*säger:

jesus

Rebecka -Devil's Littlesister- säger:

näe, rebecka

*censur* säger:

men himelskt söt

"jag tycker att du har nice musikfavoriter å sen tycker jag att du själv är ball cool sexig tuff läcker och farlig å det var en komplimang till dej om du nu vill ha den??
du behöver inte ta emot den om du inte vill
jag tvingar dej inte
kram puss"

"skulle man ha någon chans att hamna med dig någon natt då? ;) "

"tycker du är en otroligt sexig och vacker tös med härliga former och jättefina, sexiga ögon som bara säger "make love to me""


Och jag har väldigt mkt mer...

Asså ibland älskar jag den manliga intelligensen. Charmigt pojkar, halva inne!
Eller verkligen inte.

See ya!


Facebook är fail.

Datum: 2009-03-31 Tid: 11:13:13
Fan vad jag hatar facebook. Kan bero på att jag inte förstår mig på det överhuvudtaget.

Men, framför allt så tycker jag att det är en jävla skrytarsida.

"Hej, titta på mig så många vänner jag har,
titta på mina bilder när jag festar. Ser du så full jag är?
Här mina bilder från när jag var på semester i Brasilien.
Ser du så brun jag blir?"

Typ så. Jävla bratsida. Men självklart är jag medlem där, man vill ju inte verka omodern. Dock är jag aldrig inne på sidan, utom om jag får ett mejl om att ngn blivit vän med mig.

För jag har faktiskt vänner där. 33 st. Det tycker jag är ganska skillat för att inte vara aktiv där och för att inte frågat en enda människa om den vill bli vän med mig. Tänk att jag hade så många vänner.
Var fan är dem irl? Ytligt som fan är det bara, jag pallar inte sånt.

Men så är det ju ganska mkt jag inte pallar.

See ya!

Sex är nödvändigt, även för brudar.

Datum: 2009-03-31 Tid: 10:53:19
Seriöst. Jag behöver sexa. Eller jag kanske inte behöver, men det har blivit en fix idé och får jag inte det gjort snart så kommer jag nog att dö. Typ. För jag är ganska manlig, vad gäller sånt. Annars är jag ganska kvinnlig. Väldigt kvinnlig faktiskt.

Herregud (fuck, där kom det igen. satan, satan, satan) vad jag är patetiskt som pallar gnälla om detta. Men mitt liv är till för att gnälla. Så det så.

        

Men vad glada för att jag inte gnäller om mitt utseende iaf. Jag vet inte med er, men jag pallar inte folk som gör det. Ingen kan vara snygg i allas ögon, med alla är snygga i någons ögon. Och om jag bara är snygg i mina egna ögon så räcker det.

See ya!

Bättre än män, bättre än choklad.

Datum: 2009-03-31 Tid: 10:35:56
Denna bloggen är så fruktansvärt egocentrisk. Men egentligen, vad är det för fel med det?
Ingenting tror jag, eftersom det ändå är min blogg ju. Ganska logiskt att den handlar om mig då ju.

Men! Jag vill bara ta upp de tre saker i mitt liv som gör att jag vill fortsätta leva trots allt, att jag kan vara glad och ha roligt, att jag känner mig behövd och omtyckt.

1. Alexandra.
Herregud, vi träffas inte alls ofta nuförtiden, det har ju sina anledningar, men trots det så vet jag att jag alltid har henne. Skulle det vara nt så finns hon där. Och allt vi har gått igenom tillsammans, alla minnen vi har. Sånt glöms inte bara bort. Är det på riktigt är det för evigt.
Även om vi verkar helt omaka är det nog det som gör att vi blir en så bra kombination.


2.Nathalie/Nat/Snövit (kärt barn har många namn)
Vi kan nog skryta om att vi har gjort de mest konstiga sakerna. Spelade in spanska horfilmer och reklamfilmer. Hamnat i Gantofta med fyra pojkar. Träffat världens coolaste neger, Elis (tror jag han hette) i Malmö. Blivit förföljade av en och annan knarkare. Pratat sex, i mängder. Sen har vi ju alla Grey's-kvällar bakom oss, med te och skitsnack. Vi funkar bra ihop, och vi har nog ungefär samma sjuka sätt att se på sex. Vilket nog gör oss speciella.3.Veronika.
Vad ska man säga? SOULMATE, och inte ens det räcker för att beskriva vår vänskap. Okej, vi har inte känt varandra så jättelänge, men gud, det känns som jag har känt bruden forever. Underbart. Vi är så lika på så många sätt, t.ex. så vet vi båda att kärlek är överskattat och bara vi har varandra så klarar vi allt annat. Känns så bra att jag kan prata med henne om ALLT, utan att hon dömer mig på ngt vis, för i smyg är hon nog ganska likadan som mig. Änsålänge har vi inte så jättemånga minnen, men vi har framtiden.Visst, det finns fler saker som är viktiga för mig och som betyder mkt för mig, men herregud, jag är bara mänsklig. Jag har inte hur mkt plats för stora känslor i mig som helst.

Och fan, vad jag använder ordet gud mkt. Jag är inte religiös på ngt sätt!

See ya!

Tjej som jag är så älskar jag det.

Datum: 2009-03-30 Tid: 14:43:47
Kläder, kläder, kläder. Jag älskar kläder. Jag vet, det är ytligt och väldigt tjejigt. Men seriöst, det finns ju så sjukt mkt underbara kläder, och genom att ha på mig fina saker (som jag tycker är fina, jag skiter väl i vad du tycker) så mår jag bättre med mig själv.
Jag har dessutom kommit på att jag har en väldans massa kläder. Två garderober som är helt fulla. Jag tycker att min bror kan ha sina kläder i en låda lr ngt så jag kan få hans garderob oxå. Det tycker inte han.
Dock använder nog inte ens hälften av allt jag har. Men jag kan inte kasta det, eller ge bort det till min syster, för "man vet ju aldrig när det kommer till användning".

Hon får bara sånt jag är riktigt helt säker på att jag inte vill ha. Såkallade SP-kläder som vi kallar det, det är hennes stil men verkligen inte min, och kommer aldrig bli det heller.Fast nu är jag så sjukt sugen på att börja använda alla mina sommarkläder. Så nu tycker jag att det ska bli varmt. Men jag är alltid sån, när vintern håller på att ta slut, då vill jag att det ska vara varmt så jag kan gå i klänningar, kjolar osv. Men när sommaren håller på att ta slut så vill jag ha kallt så jag kan klä mig i mysiga stickade saker och benvärmare. Man är en typsik svensk helt enkelt. Aldrig nöjd.

Dock beställde jag en klänning till skolavslutningen, innan jag visste att jag skulle bli sjukskriven. Fast är jag snäll kanske jag få vara med på avslutningen ändå. Så jag kan använda min klänning.

                        

See ya!

Varför skulle man låtsas vara sjuk?

Datum: 2009-03-30 Tid: 14:25:56
Jag blir så sur, och jag blir så ledsen när folk inte tror på människor som är sjuka.

Först och främst vill jag bara säga, att jag vet att det finns hypokondrikeroch mytomaner, men herregud, man borde kunna tänka och se skillnad på det som hittar på och de som inte gör det.

Iaf. Säger ngn att den är sjuk, så kan man väl bara tro på den människan? Personen i sig måste ju ha det ganska svårt, utan att behöva bli ifrågasatt.

Även om det kanske låter konstigt i dina öron, som inte är insatt i sjukdomsvärlden, så tro på människan iaf. Trust me, jag vet. Det finns de mest osannaolika sakerna inom sjukdomar och så. Nästan allt är möjligt. Fast att man inte tror det.

För att ta ett exempel. Reumatiska sjukdomar. Det är sånt man får när man blir gammal. Eller hur?
Njäe, riktigt så ligger det inte till. Jag har en reumatisk sjukdom, och jag känner en brud som oxå har det. (Tänker inte lämna ut henne här, som jag annars brukar göra med folk...). Så jo, man kan ha det som barn oxå. Avdelningen jag tillhör i Lund heter reumatologi-avdelningen och ligger på barnsjukhuset. Herregud, jag har träffat på massvis med barn som inte kunnat gå eller röra sig särskilt mkt pga problem med lederna. Är det ngn som kommer dit där och säger: "
Asså inte för att vara sån, men reumatiska sjukdomar får man bara när man blir gammal"
Skulle inte tro det.Eller som när jag började gymnasiet, går till idrottsläraren med ett läkarintyg och säger att jag inte kan vara med på idrotten. Då säger hon: "Jaha, vad är du sjuk med då? Det har jag aldrig hört talas om, jag tror du kan vara med ändå" Vaaaa?!
Hon trodde seriöst att jag hade förfalskat ett läkarintyg. Hur pinsamt tror ni inte det var för mig när jag fick gå till min läkare och be om ett ny intyg bara för att min lärare inte trott på mig?
Denna gången fick fler läkare skriva under, och till slut trodde nog min lärare på mig.

Så varför inte bara tro på sjuka människor, det hade gjort deras värld lite lättare.

See ya!

Killar är så fruktansvärt enkla.

Datum: 2009-03-30 Tid: 13:59:07
Jag har kommit på att jag tror att killar är väldigt enkla och att tjejer är så sjukt komplicerade, vilket gör att det kan bli lite konstigt mellan parterna ibland.

Jag tror att killar menar vad de säger och gör, varken mer eller mindre. Medan tjejer hela tiden ska tro att saker har ett dolt budskap på ngt sätt, och måste därför analysera sönder allt som sägs och görs av en kille.

Vad menar han med det?
Vad vill han mig?
Varför gjorde han nu så?
Tycker han om mig?
Osv, osv...

Jag tror att tjejer borde slappna av lite och inte tänka så komplicerat. För jag tror det är så långt ifrån en killes tankar man kan komma, om man tror att de är komplicerade.

Jag har ju lite hjälp av min bror, och kan se saker och ting ur hans perspektiv. Det är inte särskilt komplicerat. Det är bara väldigt enkelt. Det viktigaste jag nog har lärt mig om honom är att om en kille säger att han bara vill vara med sina kompisar en dag så har det inget med DIG att göra, det betyder helt enkelt att han vill umgås lite med sina vänner bara.

Annars borde man läsa denna boken, Dumpa honom, han vill faktiskt inte ha dig. Där det är en man som svarar på en massa frågor från kvinnor om män. Väldigt intressant hur väldigt enkla män faktiskt är.

Detta är ju sånt här jag kan komma och tänka på OM det nu skulle vara så att jag skulle få för mig att gå och skaffa en pojkvän.

See ya!

Det läskiga med bloggar.

Datum: 2009-03-30 Tid: 13:36:51
Det är lite läskigt att man inte har ngn aning alls om vem som är här och läser. Jag menar, jag pratar ju om människor och händelse hur som helst, utan att tänka på om folket jag skriver om läser vad jag skriver.

Som t.ex. männen i mitt liv så att säga. Värmlänningen, grannen, uppsalingen.
Jag tror inte att de läser. Inte alls, men herregud. Man kan ju aldrig veta. Det är inte så att min blogg är hemlig på ngt sätt, den står ju länkad lite här och där.

Fast hur många är egentligen intresserade av mig och mitt patetiska lilla liv?
Jag är och det är därför jag skriver. Ha!

See ya!

En fucking Sushi-bar i min fiskeby!

Datum: 2009-03-28 Tid: 23:24:25
Jag hatar min lilla hemby. Ganska mkt för att alla vet allt om alla. Men det kan ju inte den hjälpa. Jag menar mest hur den förändras. Tack vare att Moderaterna är i kommunfullmäktige eller vad det heter.
Ja, jag gillar att skylla på dem. För det känns som att de håller på att göra min lilla by till en jävla brat-stad.

Hej, vi leker wannabe-Båstad. Fuck that lixom. Jag vill ha mina lilla mysiga fiskehåla som den är. Utan höghus. Utan alla fucking statyer. Utan en jävla sushi-bar. Fattar ni? En SUSHI-BAR! Hur många invånare är vi lixom i staden drygt 10 000 tror jag. Vad fan ska vi med en sushi-bar till?

Nej, sånt kan göra mig lite pissed. Eller ganska mkt eftersom jag var tvungen att ta upp det här.

Tur att jag och Veronika ändå ska flytta härifrån. Särskilt nu när de förstör här så mkt.

See ya!

Pojkar... Pratar vi någonsin om annat?

Datum: 2009-03-28 Tid: 23:04:46
Nu har jag precis kommit hem från en trevlig promenad med Veronika. Ganska kallt var det ute men det märks att det går mot lite bättre tider, för det var ganska mkt folk ute. Och i Höganäs betyder det att det var ungefär tio personer ute. Eller ngt.

Men iaf. Vi pratade en massa om pojkar. As usual. Eller ja, jag pratade väl mest. Som vanligt. Men det är det nog ingen som lider av eftersom folk fortsätter vara med mig trots att de vet hur mkt jag pratar.

Fast det borde absolut snart bli sommar tycker jag. Det tycker jag mer och mer. Men det kommer väl när det kommer. Och så ska jag bli full med Veronika ngn gång. Fast vi kan roligt utan sprit oxå.


Och denna bilden kommer jag inte ens ihåg att vi tog. Wiho, för sprit. Nya såna här bilder ska tas. Fy fan vad jag låter fjortis, men herregud. Det är ju inte så att jag springer och dricker varje helg bara för att det är helg lixom.
Nejnej, lite "mogen" är jag.

Ja, jag svamlar bara nu. Det är bara för att det är natt. Då blir jag sån.

See ya!

Sex ska bli roliga historier.

Datum: 2009-03-28 Tid: 19:21:56
Som jag har sagt så många ggr förr så har jag nog ett väldigt, väldigt sjukt sett att se på sex.

Jag inser det mer och mer när jag träffar Nat och pratar om det med henne.

Den största anldning till om jag ska ha sex med en man är att det ska vara ngt särskilt med honom. Inte så att jag vill att han ska vara speciell för mig eller så. Eller så ska det vara på en intressant plats.
Nej, det ska kunna bli en bra historia. Som t.e.x:

En granne.
Tre på en gång.
I en "skog" vid en motorväg.
Bredvid publiken på en festival.
Med en jäääättemörk man.


Ja, ni fattar. Det måste kunna bli en historia av det. Annars tycker inte jag att det är så kul. Hur normalt är det? Kanske är det jättenormalt, men isf vet jag inte många andra som pratar om det.

Men, jag mognar väl jag med ngn gång.

See ya!

Fuck, jag är blödig.

Datum: 2009-03-28 Tid: 19:12:58
Jag har kommit på att jag kommer sakna min klass. Som fan.
Min grundeskoleklass gillade jag inte så jättemkt, jag kände inte riktigt att jag passade in.

Men i klassen jag går nu, där passar jag in så jävla bra. Jag känner att jag verkligen kan vara mig själv och jag känner mig omtyckt. Även om inte hela klassen har så jätte bra sammanhållning så är det ändå så att alla kan jobba med alla tycker jag iaf, och det känns bra.

Nej, det kommer vara jobbigt att inte längre få vara med i den gemenskapen.See ya!

Jävla porr till att förstöra mäns verklighetsuppfattning.

Datum: 2009-03-28 Tid: 19:08:26
Fy fan vad jag hatar porr, och framförallt hatar jag män som inte fattar att porr är som vilken jävla sci-fi film som helst. Det vill säga helt jävla modulerad och inte verklig någonstans.

Inte för att jag brukar titta på porr, inte alls. Men kom igen, man kommer väl alltid över ngn porrfilm/tidning här och där. Men, det var inte min porr-bakgrund jag tänkte prata om.

Jag tycker bara det är så sjukt sorgligt, för jag tror personligen att porr-industrin kan ge brudar så sjukt dåligt självförtroende. Då menar jag inte på ett sätt som även modeller kan ge, utan hur en kvinnlig kropp verkligen ser ut. Tror män på allvar att en kvinnokropp ser ut som den gör i porr. Ja, då är det ju bara synd om dem, ledsen att ni kommer bli besvikna.

För nej, kvinnobröst, framför allt, är INTE små två tennisbollar. Två fasta bollar som sitter där dem sitter. Det är hud, fett och brosk. Det kan flytta på sig, plattas ut och kasas runder. Speciellt om man har ett par av den större storleken. Det är inget konstigt eller äckligt med det, det är normalt. Vad som inte är normalt är brösten i porr. Vill killar ha såna får de skaffa sig en brud med silikon.

För om en kille klankar ner på mina bröst, då vill jag se honom vara hård och sätta på mig en hel natt. För det kan männen göra i porrfilm. Sen kan vi ju se hur realistiskt han tycker det är.

Ibland ser det kanske ut som att brösten är där dem är, men let's face the facts: det är ju bara en lyckoträff på bild. Synd om pojkar som inte fattar sånt.

See ya!

Rädda fittan, död eller levande!

Datum: 2009-03-28 Tid: 18:41:48

Gårdagskvällen spenderades i Nats säng tillsammans med Nat och hennes laptop. En liten norrländsk pojke fick oxå vara med oss på mikrofon via msn. Vi är ju ganska sjuka när vi umgås med varandra, och alla möjligt kan ju hända.

Intressant var det ju och uttryck som "Rädda fittan, död eller levande" föddes, vilket betyder att man vill ha sex mer eller mindre. Har jag för mig iaf.

Alltid intressant att se vad som kan hända på nätet, varför vara ute och träffa folk på riktigt lixom?

Nej, men vi kom fram till att folkmöten, supande osv tillhör sommaren. Sånt gör vi på sommaren och resten av tiden tar vi det lugnt. Ganska lugnt iaf.


Vi behöver lite nya bilder på oss, det ordnar vi till sommaren det med.

See ya!


Gubbar kan inte lura mig till sex.

Datum: 2009-03-26 Tid: 19:47:08
Jag är nog en stalker. När det gäller nya män jag pratar med på nätet. Om det är ngn som visar sig vara mer intressant än andra, och det är möjligt att man ska träffa killen. Då tar jag reda på allt.

Så mkt jag kan lixom. Kollar upp numret på hitta.se, kollar upp honom på så många communities som möjligt, kollar hans vänner osv. Allt för att få reda på vem människa verkligen är.

För jag tänker inte bli en av alla dem små offer som skullat träffa en kille som sen visat sig vara en äcklig gammal gubbe. Seriöst, jag fattar inte hur brudar kan vara så dumma att de går på såna historier. Det är ju faktiskt ganska lätt att kolla upp folk på nätet.

Jag är kanske fördomsfull men jag tror att det bara är töser med extremt dåligt självförtroende osv som går på sånt. Men vad vet jag, jag kanske har fel, och kanske själv kommer råka ut för ngt sånt. Men isf måste gubben vara väldigt bra på att ljuga osv.See ya!

En aorta av tyg är inte rätt.

Datum: 2009-03-26 Tid: 19:27:35
De skar i mig, sågade i mig, grävde i mig, klippte i mig, sydde i mig.

Stängde av mitt hjärta. Mitt hjärta var stilla. Slog inte.

Det ger mig ångest. Det är fel. Jag vill slita ut tygbiten som sitter där.
För det känns inte rätt. Det känns så fel.

Den ska inte vara där. Inte tyg, inuti mig. Det är fel.

Tjejer får väl oxå ta plats?

Datum: 2009-03-26 Tid: 19:09:23
Jag har alltid varit en sån som låtit killar höra av sig till mig. Jag skriver aldrig till killar först, varken på msn eller via sms. Eller det är jävligt sällan isf.

Varför vet jag inte, det känns bättre då. Annars känner jag mig så efterhängsen. Nu har jag dock kommit på problemet att det finns även killar som är så. Och då blir det ju att ingen hör av sig.

Så jag får väl ta tag i stoltheten och börja höra av mig. Även om det tar emot, för det är ju faktiskt inget 1800-tals samhälle vi lever i, kvinnor har väl oxå rätt att ta plats nuförtiden?

See ya!

En pojke? Många pojkar? Jag vet inte...

Datum: 2009-03-25 Tid: 19:54:51
Varför vet jag inte vad jag vill? För helvete.
Jag känner mig som en liten trettonåring på väg in i tonårslivet.

Vad jag vill jag? Hur vill jag ha det? Vad ska jag göra?

Det suger lixom att jag går hemma och tänker för mkt. Oftast handlar då mina tankar om pojkar. Nej, förlåt. Män. Vad vill jag? Egentligen.

Vill jag slampa mig, ha kul och upptäcka nya människor, eller vill jag sitta fast med en?
Nej, det var dåligt formulerat. Men lillayster sa till mig idag att jag borde skaffa en pojkvän för jag behövde bli älskad.
Jaha? Räcker inte mina kompisar till det då?

Eller blir det på ett annat sätt med en kille, för seriöst, jag fattar faktiskt hur kärlek går till. Hur man kan bli så besatt av en människa och vilja vara med den personen typ hela tiden.

Men det är kanske bara jag.


Jag hoppas att du dör. Inte.

Datum: 2009-03-25 Tid: 19:39:14
Syskon bråkar. Det är inget nytt. Man slänger ur sig dumma saker, saker man inte menar. Säger man opersonliga saker som "hora" "idiot" osv så tycker inte jag det är lika farligt som om man använder personliga förolämpningar. Som tex. jag blev förut väldigt mobbad under större delen av min grundeskoletid då folk kallade mig för"anka" eftersom jag svankade väldigt mkt. Det ordet använde mina syskon aldrig under några av våra bråk.

Ibland kanske man säger saker som "jag önskar att du inte fanns, att du var död" eller liknande. Men det är lite som en syskon-regel att man vet att man inte menar det, det är ju inget personligt heller.

Men på sistonde har min lillebror och min äldsta lillasyster sagt saker som "jag önskar att du dog på sjukhuset" "jag hoppas du får en hjärtattack" osv. Helt plötsligt så blev det personligt. Även om jag vet att de inte menar det innerst inne så tar jag ändå illa upp på ett helt annat sätt.

 

Jag älskar ju mina syskon ändå, men ibland blir jag lite trött på dem, och önskar att de förstod mig lite mer. Men det är ju till att begära för mkt.

See ya!

Vem vill bli miljardär?

Datum: 2009-03-25 Tid: 16:08:43

Eftersom ni redan vet att jag är en nörd så kan jag ju lika bra fortsätta på det spåret. Nu när jag bara går hemma om dagarna så finns det ju inte allt för mkt att göra. TV'n och datan är ngt jag kan tröttna ganska snabbt på. Så jag läser väldigt mkt. Det tröttnar jag inte på, det är lite mer varierande tycker jag.

Just nu läser jag en väldigt bra bok, Vem vill bli miljardär heter den. Började läsa den igåroch har snart läst ut den och kände att jag bara var tvungen att vara så nördig och tipsa om den här. Vikas Swarup heter han som har skrivit den om ngn är intresserad...

  

Den finns även som film, men heter då slumdog millionaire och fick typ Oscar för bästa film eller ngt. Dock har jag inte sett filmen, men boken är bra iaf.

Jag är nörd.

See ya!


Liten djävul, men söt ändå.

Datum: 2009-03-25 Tid: 15:40:28
Nu har jag precis varit och hämtat mina småsyskon i skolan och fan vad jag hatar det.

Visst, det gick bra först. Tilda var ute och gungade så jag gick och hämtade hennes väska och Sebbe. När jag kommer tillbaka till gungan för att hämta Tilda så vägrar hon följa med, hon lägger sig bara ner i sanden. När jag ska lyfta upp henne så skriker och sprattlar hon. och hon väger väldigt mkt så det är ju inte så lönt.

Mkt hjälp från fröknarna får man inte heller, det är mest bara pinsamt. Tills hennes manliga lärare kommer, då blir hon glad och till slut följer hon med. Men det tog fan en halvtimme.


Fast jag tycker ju om henne ändå, men fan inte att hämta henne på skolan.

See ya!

Plågar jag mig för att må bättre?

Datum: 2009-03-25 Tid: 14:31:06
Idag var jag ute och gick en runda, det var mysigt med mysigt väder.

Men när jag skulle gå hem så gick jag på gatan som jag förr bodde på, på gatan där *han* bor. Jag fick väldigt ont i hjärtat då. Men eftersom jag har blivit väldigt noggrannt granskad där så vet jag att det inte är ngt fel. Det är bara psykiskt.

Varför i all världen utsätter jag mig för det då?
Det är nog lite sån homemade KBT. Utsätter mig själv för det som är jobbigt för att kunna hantera det.

Lite som att jag måste titta på typ alla sjukhusprogram som går på tv. Fast att jag blir jätteledsen när jag vet vad jag gått igenom. Ändå ska man plåga sig.

Jag låtsas att det är lite terapi för mig, och att jag kanske lär mig hantera det bättre då.

See ya!

Tankar om ego-bilder.

Datum: 2009-03-24 Tid: 11:25:45
Jag är så fruktansvärt egenkär. Men vem är lixom inte det nuförtiden? Vem kan ärligt säga att de aldrig tagit en ego-bild i hela sitt liv? Ingen tror jag. Isf är det i brist på en kamera av ngt slag.
Min mamma är väldigt fascinerad över att ens begreppet "ego-bilder" finns.

Om man tänker efter så är det kanske ganska sorligt, att folk inte har bättre saker för sig än att ta bilder på sig själv. Men jag vill inte se det så, jag ser det som att man tycker om sig själv, och det är ju bra. Så länge man inte blir narcissistisk.

Jag t.ex. tycker inte alltid om mitt utseede irl och verkligen inte när andra tar foto på mig, men om jag tar bilder på mig själv. DÅ kan jag tycka om mitt utseende. Det är kanske lite sjukt, men jag tycker att man ska ta varje liten chans man har att må bra med sig själv. Med eller utan egobilder.

  

Men jag hatar när folk lägger upp bilder på sig själv på t.ex. bdb och skriver "ursäkta bilden" "jag vet att jag är ful" eller liknande. Jag menar, varför skulle man lägga upp en bild på sig själv som man inte gillar? Inte troligt. Nej, jag tycker att man ska stå upp för sig själv, vara nöjd med den man är och fylla datorn och mobilen med egobilder.

See ya!

Ja, jag är besatt, fet och osexig.

Datum: 2009-03-24 Tid: 10:36:57
Jag har köpt en ny pyjamas! Sexig värre med ugglor. Tur att ingen sover med mig. Sexigheter som teddysar, spets, siden och sånt är inget jag tycker om att sova i.
Tur för mig då att det bara är jag som behöver se mig i pyjamas. Ja, och alla mina bloggläsare nu ju. Men det bjuder jag på.Och eftersom jag är så sjukt besatt av ugglor så har jag även köpt mig en tröja med en uggla på.

Och yees, där framträder min magvalk så härligt mkt. Hej, jag måste skärpa mig nu!
Fast nu var det ju faktiskt ugglan ni skulle titta på, en konstig uggla, men dock en uggla!

See ya!

En råttsvans mellan brösten.

Datum: 2009-03-24 Tid: 10:03:04
Mitt fucking jävla kuk-ärr ser ut som en jävla tillplattad råttsvans!

Inte för att jag bryr mig särskilt jättemkt om mitt ärr, det är inte så att jag skäms över det eller så. Verkligen inte. Men det blir ju bara fulare och fulare! Hoppas att det blir bättre sen, för annars är det ju synd om mig som är så ytlig.


Syns kanske inte så bra på bilden, men det har börjat bildas en massa blodkärl på/i ärret vilket gör att det ser ut som en äcklig råttsvans.

Hej, jag heter Rebecka och har en råttsvans mellan brösten.
Men varför skulle jag klaga?

See ya!

Varför kan folk inte göra saker rätt?

Datum: 2009-03-24 Tid: 09:45:44
Igår skulle jag som sagt till en kurator i Hbg och prata, mamma följde oxå med, för de ville att hon skulle vara med första gången.

Vi åker in tidiagre än vad vi ska vara där för att kolla lite i affärer och äta lunch. När det är en kvart tills vi ska vara där så ringer dem och säger att dem måste avboka för att de är sjuka.

Va? Och det kommer ni på en kvart innan?
Sånt kan faktiskt göra mig riktigt sur. Och jag behöver hjälp NU, inte sen. Jag har börjat få jättemkt ångest igen. Fan, jag orkar inte. Eller jo, men ändå.

Fast jag fick ju en trevlig dag med mamma iaf.

See ya!

Ibland är jag ledsen utan att veta anledningen.

Datum: 2009-03-22 Tid: 16:04:58
Jag vill gråta. Men jag vet inte varför.
Jag hatar att vara ledsen utan anledning. Eller jo, en anledningen finns det säkert.
Men jag hatar att inte veta vilken den är.

Men gråter inte. Det gör jag nästan aldrig. För jag blir så arg på mig själv om jag gör det.
För jag har väl inget att gråta över, dessutom är det svagt att gråta.
Så tycker min korkade hjärna.Är det bara jag som känner så ibland? Lixom ledsen, utan att veta varför?

See ya!

Sex som hjälp mot depression?

Datum: 2009-03-22 Tid: 15:40:41
Fan vad mitt sexliv suger. Nej, just fan. Jag har ju inget.
Det som började så bra och nu är det bara... dött.

Borde ta och göra ngt åt det snart, för min egen skull. Det är kanske är en av anledningarna till att jag mår dåligt nu. Jag har hört att det är bra för deprimerade att ha sex. Att det gör en lite gladare.

Och allt "lite" hade varit underbart för min del.
Det tål att tänkas på.

Dessutom hade det varit bättre för er: ni hade sluppit mitt gnällande om det hela tiden och kanske fått lite roligare historier från mig.

Ja, jag ska jobba på det.

See ya!

Självömkan, men jag dog ju nästan.

Datum: 2009-03-22 Tid: 15:35:27
Man måste folkusera på bra saker. Jag är dålig på det, men jag försöker.

Har inte haft alls mkt ångest sen jag var på sjukhuset i tisdags och pratade med kuratorn där bla. och ska till en kurator imorgon på ungdomsmottagningen, så då kan det kanske snart bli ännu bättre.

Mitt största problem, och som gett mig mest ångest är när jag tänker igenom allt jag gått igenom. Jag har ju aldrig varit rädd, eller brytt mig så mkt om vad jag gjort när jag väl har gjort det, men nu efteråt. Det är helt olidligt att tänka på hur jävla sjuk jag faktiskt var och även är nu.

Jag borde inte tänka på det, men det är svårt att låta bli.
Och tanken på hur mkt tabletter, strålning och skit jag har fått i mig gör mig rädd. Hur kommer det påverka mig i framtiden? Jag är seriöst lite rädd för att inte kunna få barn tex.
Inte för att jag vet om jag vill ha några, men möjligheten att kunna få vill jag ju ha.

  

Men, jag är övertygad om att jag kommer klara mig ur det här, precis som jag har klarat mig ur allt annat.

Det kvittar hur mkt livet vill ta dö på mig, jag tänker kämpa på ändå och göra det besviket genom att leva ett tag till.

See ya!

Cynisk som fan, men vem är inte det?

Datum: 2009-03-22 Tid: 15:15:26
Jag hatar när jag har tråkigt, och när jag har tråkigt så hatar jag.

Ja, då hatar jag det mesta. Blir så arg på världen och vill inte vara med om någonting och allt blir bara så fel, och jag blir pessimistisk och sen vet man aldrig vad som händer. (Nej, jag skär mig aldrig och tar inte livet av mig, om det var det ni trodde)

Därför borde jag inte ha tråkigt. Men det har jag nu. Fast jag orkar inte heller göra ngt åt det.
Jag är ganska dålig.Och jag saknar allt rosa. Rosa gör mig glad. Men jag orkar inte göra ngt åt det heller.
Dumma cp-värdl.

See ya!

Min skrattande fulla broder.

Datum: 2009-03-22 Tid: 14:28:37
Igårkväll satt min mamma, hennes ex och en av mina mostrar i köket och roade sig och jag satt här vid datan.

Vid ungefär halv ett på natten görs ett jävla liv, som ett helt fotbollslag hade kastat sig in genom dörren, ett väldigt glatt fotbollsgäng, för det skrattades och fnissades en massa.

Jag går ut i hallen och då vinglar min bror fram, skrattar en massa och säger "Shit, där är ju Rebecka oxå!" Han var en aning berusad kan man säga. Han hade två kompisar med sig varav den ena var relativt nykter, den ena lite småfull och ja, min bror då som helt enkelt var aspackad.

Fast det var väldigt kul att se, och höra på. Han skrattade typ åt allt. Hela tiden.Han som alltid säger att han är så ordentlig vad gäller drickande. My ass. Men jag är ju inte bättre själv när det väl gäller, får väl säga att det ligger i släkten.

See ya!

Nattliga Smarta Tankar.

Datum: 2009-03-21 Tid: 23:43:29
Innan när jag la i soffan så satt det en duva på vårt tak till vår balkong, eller vad man ska kalla det.
Jag ville fota den men orka inte gå och hämta kameran.

Mitt halsband gick sönder nu ikväll. Jag blev inte ledsen för jag har större problem än så.
Fast jag tog iaf en bild på det.


På kvällen blir jag konstig. Konstigare än vanligt.

See ya!

Jag blir bara töntigare och töntigare.

Datum: 2009-03-21 Tid: 22:57:24
Jag är jättetöntig. Jag vet, men det är inget jag skäms över och jag står för det. För ja, jag är som jag är och så är det bara. Meen, för att komma till saken, vad det gäller denna gången. Jag är ju töntig med många saker.

Jo. Jag är sån oldfashion och skriver fortfarande dagbok. No shit, vi märker lixom det, tänker ni kanske. Men jag menar inte bloggen då. Jag skriver dagbok för hand med.
Då undrar ni kanske vad det löna med det är, jag skriver ju ändå allt här med.

Tror ni ja. Men hur öppen jag än är här så får ni faktiskt inte veta allt. Det finns vissa saker jag håller för mig själv, men som jag ändå känner att jag måste skriva ner.
Sen vill jag komma ihåg precis allt jag gör, så det skrivs oxå ner. Sen tror jag att det kan vara ganska intressant att läsa när jag blir vuxen. Hej, nörd, lixom.

      

Just nu skriver jag i en söt rosa med Betty Boop på.
Hur sugna blev ni inte nu på att läsa i dem?
Jag menar, tycker ni det är öppet här, tänk då hur det är i dem. Jag vågar knappt läsa dem själv.

See ya!


En pojke som pratar normalt med mig!

Datum: 2009-03-21 Tid: 22:18:50
Det har hänt en jättekonstig sak. Ja, asså, ni skulle bara veta.
Det finns en pojke (som vanligt vad gäller mig) som behandlar mig som en MÄNNISKA.
Nu blev ni allt förvånade va? Fast jag vet inte om ni blir förvånade över att det finns en pojke som behandlar mig så eller för att jag tror att han gör det.

Mitt förtroende för män är ju inte det största. Hade jag kunnat hade jag tackat pappa för det varje dag. Men denna pojken, ja han är snäll.
Måste ju erkänna att det känns väldigt konstigt att prata med en pojke som INTE bara försöker smöra för mig och försöka få mig i säng. Konstigt, men trevligt.

Han ska visa mig en "duschsak" har han sagt. Fuck. Nu lät det som en typisk "Rebecka-kille" igen. Fast det är ändå inte så. Han har t.o.m sagt att han kan gå med mig i underbart mysiga Lund. U know, in public lixom.
Sen att han är fruktansvärt söt gör ju inte saken sämre.

Intressant.

See ya

Inget sexande i Värmland då.

Datum: 2009-03-21 Tid: 20:06:40
Pratade lite med Värmlänningen igår, han kan ju inte glömma mig. Jag kan ju inte hjälpa att jag är så oemotståndlig. Typ. Men iaf. Då berättar han att han har börjat bli seriös och ska flytta ihop med en brud.
Didn't see that coming.

Jag menar, han bjöd upp mig för inte så länge sen och ja, han är ju som han är. Men jag frågade om han trodde att han skulle klara det, och ja, det trodde han. Det tror inte jag.
Så är jag ju lite emot det här att män kan vara trogna. Så går det inte till i min värld.

Fast det är lite synd på hans kunskaper, att han inte ska dela med sig av dem till mer än en brud. För ja, han hade det kunnat vara värt att träffa igen.
Men vem vet, när jag och Veronika ska ut på vår Sverige-resa är han kanske singel igen.

Inte för att jag inte klarar mig utan honom. Men asså. Det var bra.

See ya!

Handikappad utan kunskapen om att redigera bilder?

Datum: 2009-03-21 Tid: 19:53:05
Igår var jag hemma hos Veronika, det är hon som har hjälpt mig med utseendet på min blogg. Visst, den dummade sig och blev inte som vi ville, men det blev bättre än innan iaf.

Men lägge märke till att det är JAG som har gjort bilden! Wiho, vilka skills jag har för att vara första gången.
Dock fick jag fråga hela tiden hur man skulle göra. Men jag fick en skiva med photoshop av henne, så ska installera och öva hemma sen. I dagens läge känns typ som att man måste kunna sånt.

Även om jag är lite emot det, jag föredrar "riktiga" bilder så att säga, även om det är fint med vidgjorda oxå.

Annars var det supertrevligt hemma hos Veronika som vanligt. Älskar den bruden!


Se, även jag kan ju se häftig ut. Gammal bild som Veronika ha ordnat. Hon är duktig.


Bild som en vän Robert har ordnat till mig. Jag tror jag måste öva en del.

See ya !

Jag vill vara unik, men hur?

Datum: 2009-03-21 Tid: 19:23:33
Jag hade så gärna velat vara ngn. Asså vara speciell, unik och lixom en sån som man kommer ihåg. Jag känner bara att jag misslyckas så totalt med det.
Jag vill lixom inte bli indelad i ngt fack, utan jag vill lixom bara vara mig. Rebecka. The one and only. Typ.
Men hur fan gör man för att bli det? Jag tänker ju inte göra ngt som inte är jag, men ändå känns det som jag måste göra ngt för att BLI jag. Fuck, va komplicerat. Hoppas ni fattar vad jag menar ändå.


   

Fast innan tyckte jag att det var lite jobbigt att jag visste att min lillasyster inte kunde se upp till mig, men jag märker att hon gör det mer och mer, och att hon faktiskt tycker att jag är speciell typ. Och det gör mig faktiskt väldigt glad.

See ya!

Pojkvänner eller knullobjekt?

Datum: 2009-03-20 Tid: 15:09:32
Även om jag aldrig någonsin har haft en pojkvän så tror jag ju inte att jag kommer vara singel i resten av mitt liv. Faktiskt inte. Jag tror ju inte att det kommer hända inom det närmsta men så småningom.

Och jag undrar hur kommer min första pojkvän vara. Hur kommer han se ut, hur mkt äldre kommer han vara. För ja, äldre SKA han vara. Jag är inte särskilt kräsen med annat, men den saken är jag bestämd på.

Visst har jag väl en del saker som jag föredrar, som t.ex. mörka ögon, muskler och så helst en lång kille,  så betyder det ju inte att jag helt omöjligt kommer bli tillsammans med en blåögd, fet och kort kille. Ehm. Eller förresten, han behöver kanske inte avvika från alla mina kriterier.

Det är faktiskt lite intressant och spännande. Men med den turen jag har så sitter jag väl på ålderdomshemmet utan att kunna tänka tillbaka på en enda pojkvän. Fast knullobjekt ska jag skaffa mig många, och om inte annat så får jag väl tänka på dem.

<--Flickvänsmaterial? Tveksamt...

See ya!

Ögonorgasm är sjukt underskattat.

Datum: 2009-03-20 Tid: 14:26:46
Asså, jag verkligen ääälskar att titta på snygga pojkar. Seriöst, jag kan se tv-program och filmer och så, även om de inte är bra, bara där är en pojke med som är trevlig att titta på.

Och jag älskar att sitta på offentliga platser som t.ex. knutan, sjukhuset u name it. Bara för att kolla efter snygga pojkar. Jag känner inte ngt behov av att göra ngt med dem, bara lixom...titta.

Ett billigt och mkt trevligt nöje. Tyvärr är det inte ofta man väl får syn på en riktig pudding, men när man väl gör det. Ja, då är det helt underbart.

              
Jacoby från PapaRoach och från MTV's serie Scarred och Ben Barnes, mer känd som Caspian från Narnia är så sjuuukt heta. Tycker jag då.
Inte så konstigt att det finns en väldigt stor bild på Caspian ovanför min säng ju... Och inga snuskiga fantasier nu, tack!

See ya!

Har jag klarat 20kg innan så klarar jag väl 4kg nu.

Datum: 2009-03-20 Tid: 14:13:56
Åh, jag blir så sur på mig själv. Jag bara sitter här hemma och blir tjockare och tjockare.
Nej, jag tycker inte jag är tjock nu, men skärper jag mig inte så blir jag snart det. Men jag är så fruktansvärt otränad och därmed vääääldigt mjukt. Det är inte så fint att sätta jeans på en supermjuk mage. Hej, jätteveck!

Så! Jag har bestämt mig för att börja äta bättre och kanske börja röra mig lite mer om dagarna. Måste dock fråga min doktor hur mkt jag får röra mig...

Jag försökte förklara lite för töserna i skolan hur jag ska göra, men de verkade inte fatta riktigt.
Såhär är det: Mest av allt vill jag väga 58 eller 60kg, vilket känns ganska omöjligt. Därför nöjer jag mig med 63kg. Det har jag vägt för inte så länge sen så det ska jag nog klara. Men jag tänkte först gå ner till 65kg, för jag tycker det är lättare om man har "delmål" och just nu väger jag 67kg, så det ska väl inte vara alltför svårt.


En gång har jag ju lyckats gå ner nästan 20kg och minskat mitt midjemått med 30cm, så detta ska väl inte vara några problem.

Haha, fy fan, vad jag skryter, men det var faktiskt duktigt av mig.

See ya!

Äckliga ÄckelGubbe

Datum: 2009-03-20 Tid: 13:55:13
Imorse satt jag och läste tidningen och Tilda stod bredvid och tittade hon med. Så kommer jag till en artikel om Josef Fritzl, ni vet incestäcklet i Österrike. Där var även en bild på gubben.

Då säger Tilda helt oprovocerat: "Han är dum han."
Om t.o.m en utvevklingsstörd liten unge ser att han är dum, då kan det inte stå riktigt rätt till. Vilket det heller inte gör.
Jag äcklas så fruktansvärt mkt av den gubben, och att han ser ut som världens slem gör ju inte saken bättre.

Nej, usch, fy för såna. (Kunde haft med en bild på honom, men är inte så intresserad av att ha det äcklet i min blogg...)

See ya!

Kanelbullar, skolmat och låtsasmodeller

Datum: 2009-03-19 Tid: 10:36:56
Åh, det luktar kanelbullar. Jävla skola till att baka kanelbullar hela tiden.
Och här sitter jag och väntar på att mina kära klasskamrater (ja, jag kallar dem fortfarande för det..) ska bli klara med sin mattelektion och sen ska jag gå och äta med dem. Fläskpannkaka. Inte gott. Kanelbullar hade varit godare.

Kanske ska baka kanelbullar när jag kommer hem... Nej, förresten det kan jag inte alls. Måste ju skärpa mig med sånt nu.

Lite drygt, tycker ni kanske att jag sitter här i över en timme för att vänta på att gå och äta i en äcklig skolmatsal. Men det är bara för att jag behöver lite socialt umgänge. Och! Eftersom jag bara läser franska med en av töserna i klassen så träffar jag ju inte de andra när jag väl kommer till skolan, därför äter jag lunch med dem för att kunna prata lite med dem andra.

Veronika måste jag ju absolut prata med iaf. Träffar henne allt för sällan.


(Foto av Frudden)

Vi borde dessutom ta en massa mer roligar bilder. Leka modeller is the shit.

See ya!

Amputera min händer och fötter!

Datum: 2009-03-19 Tid: 10:25:20
Bara för att klaga lite till, ni alla vet ju hur jävla bra jag är på det. Och man ska väl göra sånt man är bra på?

Mina fucking fötter och händer somnar HELA tiden. Helt sjukt. Här sitter jag vid datan i skolan och mina fötter bara sover, det gör lixom ont ända upp till knäna nästan.
Och jag kan inte ligga på rygg och läsa typ för då somnar min händer. Hur normalt är det?

Har fått ett litet tips om att det kan bero på att jag inte rör mig så mkt nuförtiden, men va fan. Måste jag nu börja röra mig för att mina kroppsdelar inte ska somna hela tiden?
Näe, då är det fan lättare att bara gnälla en massa.


Fast nu när det är sol så har jag faktiskt funderat på om jag ska börja ta mig ut lite mer. Jag behöver en massa motivation för att ens börja röra på mig. Och nu har jag två: för att mina händer och fötter inte ska somna mer och för att det är sol.

Fast innan det har blivit bättre ska jag gnälla en massa mer. För sån är jag.

See ya!

Det känns fel, men bra.

Datum: 2009-03-19 Tid: 10:04:24
Så konstigt. Igår mådde jag bra. Idag mår jag bra. Det är bra, men känns ändå så..fel.
För då börjar jag direkt tänka: Varför är jag hemma, jag kan kanske gå i skolan iaf. Men så är det ju inte. Hade jag pelat mig iväg till skolan igen så hade jag ju mått lika dåligt igen.

Jag får väl bara njuta så länge det varar. Och inte tänka allt för mkt på det. Då blir det nog bara dåligt igen.

See ya!

Övertalning av mamma: Slutförd.

Datum: 2009-03-18 Tid: 19:28:56
Mamma säger; "Men åk då, jag skiter i vilket. Du gör ju ändå som du själv vill."

Wihoo, det tar vi som ett JA!

Faast för tillfället mår jag ju lite för dåligt för att åka men sen, sen så! Har fått lite tips och råd och sådär av Nat så nu oroar jag mig inte så mkt. Det blir nog bra.

See ya!

Min kropp kanske behagar andra, men inte mig.

Datum: 2009-03-18 Tid: 18:50:38
Jag är så trött på att hela tiden få höra; "Fattar du inte att killar bara utnyttjar dig, de tycker inte om dig för den du är" och bla bla bla. Soo? Jag är inte helt dum i huvudet, jag fattar det med faktiskt.

Och nej, än så länge har jag inte börjat bry mig.
Det räcker väl att jag har mina kompisar som tycker om mig för den jag är, dvs mitt inre. Sen om det finns pojkar som tycker om min kropp så är det väl bara bra, då har jag ju allt.

Själv tycker jag mest om mitt inre, och bara ett fåtal saker med mitt yttre. Min hy, mina ögon och mina läppar är saker som jag tycker är bra på mig själv. Ja, jag måste vara ego och peppa mig själv lite.

Men om det då finns andra som tycker om mer med mig, varför ska jag inte kunna dela med mig av det då? Det är ju inte så att jag själv tycker om det och måste vara rädd om det.

Okej, jag erkänner. Lite korkat låter det, men det är ungefär så jag resonerar och eftersom det gör mig glad så köper jag mina egna resonemang. Det betyder inte alls att jag tycker alla borde vara så. Jag tycker bara att man ska få leva efter det sätt som får en att må bra. Och för stunden är det så här jag mår bra.


Bra ögon, bra hy, bra läppar. Sånt som jag inte skäms för, va andra tycker spelar ju inte så stor roll. (och för er som undrar så har jag ingen foundation, underlagskräm, puder eller ngt sånt shit på mig, lucky me!)

See ya!

Sexsmsar gör väl alla?

Datum: 2009-03-18 Tid: 18:30:32
Ibland känner jag mig väldigt onormal. Att jag gör saker som ingen annan gör. Eller jo, Nat är väl ungefär som jag. Men så har jag kommit på denna smarta sak att det hela beror nog inte på att jag GÖR mer saker, utan för att jag berättar om mer eller mindre precis allt.

Som mina sexsms och sådär. Visst, att jag blev överfallen och bestulen på min telefon av en massa sexgalna brudar som var så otroligt sugna på att läsa mina snuskigheter, kan ju oxå vara en av anldeningarna till att folk vet så mkt.

Men jag menar, vem har inte sånt? Ganska många tror jag, jag är bara dum nog att berätta om mina.
Förlåt, alla pojkar, det är en risk man får ta när man delar sånt med mig. Eller jo, lite censuerar jag faktiskt, raderar det allra vulgäraste och så. För man vill ju inte verka helt dum i huvudet.


Jävla gosedjur till att roa sig hela tiden. Undra vem dem har lärt sig av..?

See ya!

Tillbaka för att roa.

Datum: 2009-03-18 Tid: 17:25:40
Så ja, då är jag väl typ tillbaka nu då. Får se om jag kan erbjuda er lite kul saker om mitt liv. Sånt som lixom inte händer, men ändå.

Hela min mapp lyckades räddas iaf, tack tack för det!

Annars, har det inte hänt mkt i mitt liv. Var på sjukhuset igår, men "min" läkare var inte där så fick träffa en annan jag brukar träffa ibland. Inte alls lika bra. Men får se hur det blir med ångesten. Ska börja med samtal och fungerar inte det så blir det väl lite ångestdämpande eller så.

Tänkte ge mig iväg till skolan imorgon, om jag orkar. Tänker så mkt på Veronika oxå, vill att hon ska må bra...
Sen har jag tänk en massa på Frudden oxå och jag hoppas verkligen, verkligen att hon slipper sprutor. Illamåendet man får av dem är helt olidligt. Dessutom sa läkaren igår att man även kan bli nedstämd av dem. Kul.


Sen är jag så fruktansvärt trött på att äta mediciner. Jag vill verkligen inte. Fast sen kommer jag ju på att det är ju bara mig själv det drabbar om jag slutar, så får väl fortsätta stoppa i mig skiten.

See ya!


Jo, jag lever.

Datum: 2009-03-12 Tid: 10:25:51
Jo. Jag lever fortfarande. Dock gör inte datorn där hemma där. Eller jo, lever gör den väl, men det är väldigt sjuk.

Det är lixom som så att jag har en lillasyster som inte verkar fatta hur en dator fungerar utan tar bort virusprogrammet. Datorn blir full med virus och typ kraschar eller vad man ska kalla det.

Som tur är så har jag ju en bror som går teknik, så han har en KLASSKAMRAT som kan hjälpa oss att laga den. Dock fanns det 102000 virus i datorn ungefär så det tar ett tag att fixa den.

Och fuck fuck fuck, jag hoppas verkligen att han kan ordna så att jag kan spara allt jag har på datorn. Han trodde att han skulle kunna göra det, men var inte säker.
Det är lixom alla mina bilder, från theRasmus konserten, min operation och ja, alla mina EGO-bilder. Buhu.
Hoppas han kan ordna det.

Så förhoppningsvis så är jag snart tillbaka och kan roa er med mina sjuka tankar.

See ya!

Kul att sex är beroendeframkallande.

Datum: 2009-03-05 Tid: 20:13:53
Jag hatar det, och nej jag skäms inte över det. Sex. Man måste, verkligen måste ha det. Jag måste iaf, sen om alla är likadana som mig, det vet ju inte jag.

Men iaf. Hur lätt är det då när man sitter här med sin ångest och inte kan ta sig iväg för att få sig lite, hm, snopp. Visst, grannen är ju nära och bra. Bla bla bla. Men totalt ointressant ju.

Hoppas verkligen att jag mår bättre till slutet av månaden för då vill jag åka på en liten sexsemester. Nej, inte bara därför jag vill åka. Han verkar faktiskt intressant på andra sätt oxå. NEJ, jag är inte kär nu heller.
Fast brydd, ja. Och det stör mig som fan. Det är inte hälsosamt att tänka på pojkar för mkt.

<--Sexberoende.

Fan om livet skulle vara rättvist ngn gång. Men, hur skulle då min blogg funka? Inte särskilt bra.

See ya!

Jag och mina påhittade look-a-likes.

Datum: 2009-03-05 Tid: 19:42:40
Det är ju alltid kul att jämföra sig med andra, men oftast gör man det bara med andra människor. Fast jag har hittat min personlighet i en tecknad figur och min look-a-like som en dockfigur!

Först och främst min personlighet. Precis som Mellman i Madagascar. Iaf vad gäller sjukhus biten. Beroende av mina mediciner, kan inte förflytta mig alltför långt bort och absolut inte byta sjukhus. Jag måste ju vara med dem som vet allt om mig, så att jag får bästa möjliga vård.Sen utseende-mässigt är Ester från Höjdarna en perfect-match med mig. Kinderna!See ya!

Ska vi byta liv?

Datum: 2009-03-05 Tid: 19:21:41
Sorgligt vad tråkigt mitt liv är tycker jag. Och eftersom jag bara gnäller om det hela tiden så ska ni få veta precis hur jävligt det är.

Jag vaknar på morgonen, försöker gå upp vid nio för känns som jag bara sover bort hela dagen och blir sjukare annars.
Sen gör jag frukost, sätter mig vid tvn, tittar på nyheterna och äter frukost. Under hela förmiddagen sitter jag kvar vid tvn, ibland läser jag, och dricker kaffe.
Dessutom sitter jag alltid på golvet i hörnet av soffan så jag får så jävla ont i rumpan av att sitta där. Men det är ju mitt eget fel. Fast det är ändå synd om mig.
Sen gör mamma lunch till mig. Fortsätter titta på tv tills mamma hämtat de små i skolan på eftermiddagen. När hon kommer hem sitter vi i köket och dricker kaffe.
Efter det blir jag oftast jättetrött så jag lägger mig i soffan eller i min säng och lyssnar på musik väldigt högt för att slippa höra mina småsyskon. Där ligger jag tills jag det är middag.
Efter det blir det tvn igen och kanske en stund vid datan tills jag går och lägger mig.
Och ja, så fortsätter det. Dag ut och dag in.

   

Fast idag var dagen faktiskt lite mer spännande. Jag var ju i skolan imorse, på franskan. Det är jag ju faktiskt varje tisdag och torsdag morgon, om jag orkar.
Och! Alexandra ringde mig i förmiddags och vi hade en trevlig liten pratstund om allt och inget.
Så jag ska väl inte klaga allt för mkt.

See ya!

Härligt sex överallt.

Datum: 2009-03-04 Tid: 20:06:36
Jag älskar att jag har blivit så sjukt aktiv här. Eller ja, det beror ju på hur man ser det. Men för att vara mig iaf. Jag har ju så sjukt mkt mer besökare än vad jag någonsin haft!
Gäller ju bara att hitta spännande rubriker, vilket jag iofs suger på, men ändå.

Sen om mina inlägg är fruktansvärt, tråkiga, menlösa och allämnt gnälliga (ja, jag är inne i en "emo-period" nu) är ju en helt annan sak. Jag får ju mina besökare!
Och ja, jag har upptäckt att sex lockar mest läsare.

Jag är kanske lite sjuk i huvudet, men kan man bli annat än att bara gå här hemma för sig själv?

Btw, min granne bjöd hem mig till sig idag. Inte kul med flickvännen längre? Usch, är jag verkligen så oemoståndlig? Fast även om jag är i en "behovsperiod" så tackade jag nej. Jag har ju fortfarande min stolthet kvar.
Nej, nu ljög jag. Största anldeningen är att mamma tycker jag är för slampig och måste skärpa mig om jag ska åka någonstans...

See ya!

När det verkligen gäller, vilka finns då kvar?

Datum: 2009-03-04 Tid: 18:39:18
Det är mörkt nu. Becksvart.
Och jag orkar inte. Fan. Hur kan jag må så här dåligt. Varför? Jag orkar ju inte.

Allt känns bara så hopplöst, och jag vet att det verkar svårt för folk att tro när de ser mig, men ni skulle bara veta hur jag kämpar inombords.
Bara att klä på mig på morgonen ger mig sjukt mkt ångest. Hur ska jag då klara av andra enkla saker. Vissa dagar är bättre än andra, men denna veckan har varit för jävlig.

Ångest. Jag vill inte. JAG VILL INTE

Fast jag har kommit på en bra sak med detta, jag kommer ju få reda på vilka som är mina verkliga vänner. De som står ut med mig nu och kan ha förståelse för mig för att jag inte är särskilt trevlig eller orkar göra ngt är dem som verkligen är värda att ha.
För jag orkar inte vara snäll, jag orkar inte göra ngt. Och det beror inte på ngn annan än mig själv.

Så det ska bli intressant att se vilka som finns kvar när jag kommit ur denna skiten.
För ur det ska jag komma. Det SKA bli bättre.

See ya!

Jävla mänsklighet till att aldrig vara nöjd.

Datum: 2009-03-03 Tid: 14:18:35
Varför blir man som människa aldrig nöjd? Jag vet många som aldrig blir det och själv, ja, jag har lite svårt för det jag med. Tänkte ta det klassiska exemplet mitt utseende. Säg ngn som är och alltid har varit nöjd med sitt utseende, jag kan inte komma på ngn iaf.

När jag gick i sjuan så tyckte jag verkligen inte om mitt utseende. Jag vet inte, jag tyckte jag såg annorlunda ut, och inte på ett bra sätt. Och allt var så stort på mig. Stort ansikte, stora läppar, stor näsa osv...
<----- Så såg jag ut i sjuan

Sen. När jag började med kortison. Då blev jag helt förälskad i mitt förra utseende och kunde inte förstå hur jag kunde tycka att jag var ful förut. När det var som värst kunde jag inte ens se mig själv i spegeln. Seriöst. Och mamma har berättat för mig nu efteråt att hon knappt kunde titta på mig för hon tyckte jag var så ful att det såg ut som jag gjorde grimaser åt henne. Thank u for your honesty!
<---Ja, jag skäms men såhär hemskt var det.

Därefter, när man började minska på kortisonet och man gick ner i vikt och kinderna började försvinna. Då! Då tyckte man att man var snyggast i världen. Nej, inte riktigt, men självförtroendet höjdes som fan och ja, ibland är det lätt att tro att det är bättre än vad det är. Men det är bara för att man vet hur jävla hemskt det har varit.
<---Såhär ser det ut idag. Kunde varit bättre, men det duger.

Jag tror att alla hade behövt bli "fula" på ett eller annat sätt för att sen kunna lära sig uppskatta sig själv mkt mer. Visst, jag har massa brister i mitt utseende, men mig stör det inte längre för att jag själv vet att det kan vara så väldigt mkt värre.
Så även om det är svårt för er att tro så är jag ganska nöjd med mitt utseende nu.

See ya!

Har jag tröttnat på att vara slampa?

Datum: 2009-03-02 Tid: 19:51:25
Nu när jag bara går hemma så har jag en massa tid att bara tänka. And trust me, det behöver inte betyda ngt bra. Var jag inte ett psykfall innan så blir jag ju nu.
Funderar en massa på om jag verkligen vill ha mitt liv som jag har det. Vill jag vara den äckliga, värdelösa och utnyttjade slampan som jag är för tillfället, då inte en enda kille tar mig seriöst?

Jag har ju alltid varit övertygad om att det är så jag vill ha det, men nu... Jag vet inte.


Jag menar, hur fan ser jag ut? Hur fan ska ngn kunna ta mig seriöst? Inte så troligt.

Meen, det är nog bara för att jag är hemma och tänker för mkt. För tänker jag på andra håller så vill jag verkligen inte ha ngn pojkvän heller. Usch, nej, det ger mig bara ännu mer ångest.
Det är tur att jag skriver av mig så jag kommer på hur det egentligen är. Jag vill inte ha ngn kille för nära in på livet, för ingen skulle någonsin förstå mig och mitt liv.

Men sen kan jag ju inte hjälpa att jag har lite behov av män ibland. Och all kärlek jag får från mina nära och icke så nära töser hjälper väldigt mkt. Så jag klarar mig nog utan kille ett bra tag till iaf.

See ya!

Utekväll fast ändå inte.

Datum: 2009-03-02 Tid: 15:16:32

Wiho, för en gångs skull har jag gjort ngt. Även om det var en total misslyckad händelse...
Skulle gå en runda med Nat i lördags kväll men jag var så totalt trött på mitt liv så vi tänkte dra in till stan. Jag gick hem för att hämta busskort och där hade broder min lite förfest, han och hans vänner satt och sjöng "Bleeding love" på Lips. Det var ganska falskt kan man säga.
Men, jag fick mig en screwdriver av hans ena vän och sen gick jag hem till Nat, där lite olika läskiga saker blandas ihop, mest med hjälp av Kalle Sprätt.
Sen drogs det in till stan. Bussen var full av utlänningar och hela knutan. Inte för att jag är rasist eller så, men va fan var det frågan om lixom? Eller så är man inte van vid utelivet i Hbg bara...Ja, sen sprang vi runder lite, tittade på folk och var allmänt dryga bara. Vi får nog inse att det aldrig kommer bli så intressant som det blev den kvällen då det slutade i Gantofta. Näe fan, snart är jag 18 och då kan vi gå ut på riktigt!

See ya!


RSS 2.0