Underbara utvecklingsstörda unge.

Datum: 2009-01-28 Tid: 11:46:53
Jag tror att min lillasyster är för kaxig för sitt eget bästa.
Imorse stod jag vid speglen i hallen, då kommer hon och säger åt mig att byta kläder. Jag frågar då varför och hon säger för att jag är tjock. Whoot? Skulle jag vara tjock? Och vad vet hon, en sexårig utvecklingsstörd brud om det?
Sen frågar jag henne var jag är tjock och hon pekar på min mage. Sen springer hon och petar på den och springer iväg igen. Då säger jag till henne att hon har en tjock rumpa. Men det går hon inte med på utan säger att hon är liten precis som mig. Ska hon bestämma sig eller, så jag frågar henne om hon inte tyckte jag var tjock precis. Jo, säger hon då, men inte på rumpan. Den ungen ska ha stryk.

See ya!

I still got it!

Datum: 2009-01-26 Tid: 19:54:50
För ngn dag sen kom min syster till mig och sa att hon hade pratat med en kille som gick på samma skola som mig. De hade då på ngt vis böjat prata om mig, min syster hade typ sagt att jag gick på samma skola som honom. Då hade han sagt typ att han visste vem jag var, det visste väl alla och att han tyckte att jag klädde mig hett.
Whoot? Jag? Är det så folk ser mig? Självklart ser jag inte honom som majoriteten på skolan men ändå, det är ju ändå EN som tycker så. Det känns faktiskt smickrande, jag tar det som en komplimang...

Och min granne tjatar fruktansvärt mkt om att jag ska komma till honom. Men nej, det ska jag inte. Har jag bestämt. Men tyvärr så kan jag inte vara så elak och dissa han rakt av utan kommer bara med en massa undanflykter. Men det är kanske ännu elakare iofs...

See ya!

Så obeskrivligt fantastiskt.

Datum: 2009-01-26 Tid: 14:08:53
Lördag. Underbart, och inte ens det räcker för att beskriva känslan.
Först kom jag och Veronika till knutan vid halv ett och träffade där Frudden. Vi köpte biljetter och skulle ta tåget vid ett. Gick det ett tåg då? Nej, fast vi hade kollat tiderna i förväg så gick tåget inte förrän klockan två. Så vi satte oss på McDonalds och väntade. (Noterade väntade, vi åt absolut inte där. Örk) Sen äntligen kom vi på tåget och hade en resa på drygt två och en halv timme framför oss. Det gick bra, där var inte alls mkt folk och en jättetrevlig konduktör. Sen är vi framme i Göteborg vid halv fem och ska försöka orientera oss där. Det var inte lätt. Vi föröskte hitta ngnstans att äta och gick ut från stationen och hamnar på ett jättestort köpcenter. Där fanns otroligt mkt utländska människor. Malmö kan ju känna sig blekt i jämförelse. Men iaf. De enda matställena vi hittar är McDonalds och BurgerKing. Usch för det. Så vi bestämmer oss för att vi lika bra kan äta på BurgerKing på stationen så vi går tillbaka dit och äter. Därefter skulle vi hitta spårvagnarna, hitta RÄTT spårvagn och luska ut hur man köper en biljett. Vilket sen visade sig vara så enkelt att man bara smsade. Spårvagnsresan gick bra och vi kom av där vi skulle och går bort mot BrewHouse. När vi kommer fram är klockan typ halv sex, en liten kö har börjat bildas och regnet börja falla. Mysigt, vi får stå ute och vänta i en och halv timme innan vi blir insläppta. Det var drygt och två brudar körde sina papaplypinnar i mitt hår hela tiden. Men iaf, till slut kommer vi in och då är det bara en timme kvar att vänta. Trodde vi. Inte förrän halv nio kom dem. Men det var värt all väntan och allt regn.
TheRasmus. Fyfan, de är så sjukt bra, och jag har velat se dem sen jag gick typ i sexan.
Känslan efteråt var helt obeskrivlig, det var nästan som när man är kär, man var typ helt glad och så. Lätt att jag ska se dem om de gör turnerar i Sverige flera ggr. Det var nog en av de bästa sakerna jag har gjort i mitt liv. Sjukt kul var det.See ya!

Du får veta ALLT! ...utom en sak

Datum: 2009-01-19 Tid: 14:27:19

Fatta tråkig jag är egentligen. Jag har lixom INGA hemligheter. Vad det än är så utlämnar jag mig helt och hållet här. Men va fan, det är ju bara så jag är som person, jag trivs med det och jag skäms inte för ngt jag gör, kan jag sedan roa folk med mitt tänkande och mina handlingar så är det ju bara så väldigt mkt bättre. Inte för att jag är särskilt intressant alltid kanske, men jag har nog mina ljuspunkter ibland tror, och hoppas jag iaf. Ja, annars hade väl inte folk fortsatt läsa tror jag, så ngt med mig måste det ju vara som lockar folk lite grann, och det är ju kul.
Fast jag vet, vinterhalvåret är lite segt, inte mkt händer då. Men jag lovar, jag ska göra allt jag kan till sommaren för att läsningen här ska bli så intressant som möjligt!
Eller, nu kom jag faktiskt på att jag har en hemlighet. En sak som ingen i hela världen vet om. Det är ingen viktig sak, och verkligen inte intressant men det är en sak som jag inte vill att ngn ska veta, det känns bäst om jag får hålla det för mig själv iaf. Nej, det handlar inte om ngn kille. Det är inte så att Rebecka har gått och blivit kär eller så, det hade jag berättat om, det lovar jag. Såna saker kan jag verkligen inte hålla tyst om.

See ya!


Musik = särskild känsla

Datum: 2009-01-19 Tid: 14:01:56
Jag har kommit fram till att jag fullkomligt ääälskar Metallica. Jag har alltid vetat att jag har gillat dem, men nu. Ja, det finns inte många fel med dem asså, om det ens finns några alls. Eller jo, ett finns det kanske. Ni vet att om man träffar ngn person eller gör ngt särskilt och hör på en viss musik så förknippar man antingen den människan eller den händelsen med den musiken man lyssnar på. Sånt förhållande har jag oxå till Metallica.
De får mig att tänka på min pappa. Som fan.
Min pappa liggandes i soffan, med fötterna lite i kors, tittandes i en Ginza-tidning och Metallica på hög volym.
Det är ett så sjukt stark minne för mig när jag hör på dem. Så visst, lite förstör det ju, men med tanke på hur fruktansvärt bra dem är så kan jag nog leva med det.

See ya!

Inget sex, men kanske jag kan underhålla ändå?

Datum: 2009-01-18 Tid: 20:22:55
Okej. Då ska vi se om jag kan börja med detta lite smått igen. Har ju varit ganska off på sista tiden. Som tur var så har det inte hänt särskilt mkt sedan sist jag skrev så det blir inte en massa uppdaterande nu bara. Typ, nyår har väl hänt. Det var ganska lugnt, inte så mkt folk, jag blev väl liite dragen, strulade med en person och ja, sen cyklade jag hem typ. Men det var trevligt iaf. Fast mådde sjukt dåligt dagen efter även om jag knappt druckigt ngt så jag måste nog verkligen skärpa mig med spriten hädanefter.
Ja, annars har det väl löst sig ganska bra med sjukhus-grejjen oxå, inget större som har hänt där. Ska till Lund för att få medicin på tisdag sen får man ju se hur det blir. Har haft en massa tryck och lite små smärtor över hjärtat idag, men verkar det inte vara några problem utifrån prover och sånt så säger jag inget om det. Pallar inte en massa extra onödiga kollar.
Jaa, annars då? Var hemma hos Alexandra en runda igår, det var mkt trevligt. Spelade spel, guitarhero (inte jag, för det var med wii-konsol...), drack öl och hade allmänt trevligt. Kommer dock inte riktigt ihåg vilka alla som var där, men ett par stycken var det. Sen var det jättekallt att gå hem från väsby klockan två på natten men det gick ganska snabbt eftersom man inte gick ensam.

Just fan. Ska ju se min abslouta favoriter (några av dem iaf) i Göteborg på lördag! The Rasmus! Ska bli så sjukt kul, men Frudden och Veronika. Får väl berätta om den händelsen sen med.

Min kära granne bjöd hem mig till sig idag oxå, men nej. Här sitter jag. Osminkad, ovidgjord och med lite läxor som måste göras. Fast det är ju faktiskt inte de största anledningarna till varför jag inte går dit. Jag har ju lovat mig själv att jag inte ska gå dit. Så desperat kommer jag väl ändå inte bli? Nej! Fy, Rebecka!

See ya!

RSS 2.0