Förr var det många män, men nu bara en?

Datum: 2009-02-28 Tid: 19:17:09
Åh, va fan är mitt problem?
Hm, dum fråga, jag har ganska många. Men vad jag just nu syftar på är hur jag förhåller mig till män. Män i Höganäs är ju helt uteslutet, finns ingen jag skulle vilja beblanda mig med här och nej, usch. Så därför älskar jag nätet. Fatta hur mkt män här finns! Då är ju grejjen bara att hitta rätt. Vilket alltid inte är så lätt.
Och! Man kan "hålla på" med fler samtidigt. Lovely!
Men nu, har jag fastnat som fan för EN och så fort jag börjar prata med ngn ny, som verkar trevlig, ser bra ut och allt sådär så tänker jag bara nej. Jag måste träffa den andra först. Jag menar, sen när fan har jag varit sån?
Aldrig.
Även om det kanske har funnits ngn som är lite extra-special så har det lixom aldrig hindrat mig från att kanske träffa ngn annan emellan. Men nu? Nej, nu tänker jag bara "jo, jag kan kanske träffa dig, men jag måste träffa den andra först."

Fast Patten fick sen en bild på honom idag och han trodde att jag ville träffa honom bara för att han är med i ett band. Nog för att jag är billig, men inte så billig. Fast han verkar vekna lite nu och mamma säger att han ska vara med och bestämma om jag ska få åka eller inte. Vet inte varför, kanske för att han är den ändå mannen i huset?
Fast mamma verkar inte helt omöjlig hon heller nu.
Jag vill! Fast kan ju inte än, så har tid på mig att övertala mamma. Det hade varit sjukt spännande och intressant. Me like!

See ya!

Vad är det för fel på pappor?

Datum: 2009-02-28 Tid: 17:38:02
Är alla pappor likadana assholes eller är det bara jag och mina syskon som har råkat ut för de värsta? Hur det är med min och mina två helsyskons pappa vet ju alla, det är inget jag pallar gå närmare in på, men man trodde ändå att mina halvsyskons, dvs min förra låtsaspappa, skulle vara bättre.
Men nej, varför skulle han vara det? Min lillebror har tyckt det har varit lite jobbigt att vara hos sin pappa för han känner att han inte får tillräckligt med tid med bara sin pappa. När deras låtsasmamma får reda på detta flippar hon och tror att det är för att min lillebror inte tycker om henne. (Den historien låter väldigt bekant...) När det inte alls var det saken gällde. Så för att undvika bråk tycker inte deras pappa att de ska komma dit där mer.
Hur faaan kan man välja bort sina barn så där lätt bara? Jag fattar inte... Är alla pappor så?!


Lillebror                            Minisyster                        Lillasyster            Storebror

Och hur mkt jag än tycker om dem så behöver jag verkligen de helgerna när de är hos sin pappa för att ta det lugnt. Det kan lätt bli lite mkt med dem i närheten hela tiden. Så jag hoppas att han tar sitt förnuft till fånga och fortsätter att träffa dem.

See ya!


Jag är ju omtyckt!

Datum: 2009-02-28 Tid: 16:38:00
Jag har alltid sett mig som en människa som inte har några kompisar, inte några som verkligen tycker om mig och som står mig väldigt nära iaf. Men så igår tänkte jag efter, verkligen tänkte efter och kom fram till att jag nog måste vara dum i huvudet.
Visst, i högstadiet var det så, men jag har helt enkelt fastnat vid det tänket, att ingen människa kommer aldrig någonsin verkligen tycka om mig.
Så fel jag hade.
För ja, jag är faktiskt ganska övertygad om att det finns en del människor som verkligen tycker om mig. Jag hoppas iaf att dem gör det.
Och jag har alltid tänkt så att det finns inte en människa som skulle höra av sig till mig om inte jag hörde av mig till den först. Varken för att fråga hur det är med mig, för att personen vill göra ngt lr av ngn annan anledning.
Men så är det ju inte, det finns ju faktiskt de som gör det. Sorgligt nog tog det nästan två år innan jag verkligen insåg detta. Men fan vad glad jag blev när jag kom på det.


Man måste ju se saker positivt. Jag är söt och jag har vänner som tycker om mig. Wihoo! Allt det andra kan man ju bara trycka iväg ngn annanstans.

See ya!

Systerprat och armhårsvaxning.

Datum: 2009-02-28 Tid: 16:25:58
Idag har jag haft lite kvalitetstid med min syster. Vi började med att hon vaxade mina armar för ja, det behövs tack vare mina mediciner som gör att jag får en massa hår på armarna. Sjukt okvinnligt.
Detta får alltid min kära syster hjälpa mig att ta bort för vi båda vinner på det. Jag blir av med håret och hon får tillåtelse att skada mig utan några konsekvenser. Good deal!
Sen satt vi och pratade lite, fick fram en del lite förvånade saker om henne. Fast helt oväntat var det kanske inte. Inte allt iaf. Fast det kändes bra att hon har tillräckligt med förtroende för mig att hon kan berätta såna saker för mig.

Jag berättar ju allt för henne, men jag menar, jag berättar ju allt för alla er och mamma med. Fast det finns en sak jag inte har sagt till mamma och det berättade jag för Jennifer nu, bara för att hon ska känna att jag kan berätta saker för henne oxå. Saker som inte mamma vet. (Dock gör det inte mig så mkt om mamma får veta det, men ändå)


(gammal bild på mig och Jennifer...)

Sååå, även om hon är ett jävla pain in the ass för det mesta så går det att umgås med henne ibland. I lagom mängder och om man tar henne på rätt sätt.

See ya!

Vän = kk ?

Datum: 2009-02-27 Tid: 18:25:06
Ofta när jag pratar med män och de frågar om jag ska göra ngt särskilt och jag säger att jag ska vara med en vän så kommer får man direkt frågan om det är en kk det gäller.
Nej, jag har bara brudar till vänner och nej, jag är INTE lagd åt det hållet.
Herregud, hur perverst måste man lixom vara hela tiden, inte ens en sån enkel sak kan man berätta utan att de ska börja fantisera och ha sina aningar. Trötta mig.


Fast Ben Barnes hade man ju inte tackat nej till att ha som kk. Grr.

See ya!

Inget sex men djupa funderingar om operationen.

Datum: 2009-02-26 Tid: 18:28:29
Nej, tyvärr så sexar jag inte så mkt nuförtiden, så ni kan inte få en massa smaskiga historier om det, inte heller super jag en massa så inga pinsamma fyllehistorier kan jag heller ge er.
Så för tillfället blir det mest en massa gnällande från min del, men take it or leave it, lixom.

Jag har börjat inse nu hur jävla synd det är om mig egentligen med tanke på vad jag har gått igenom, och då menar jag framförallt operationen. Jag menar, visst, jag tyckte det var jobbigt när jag väl gick igenom den, men nu när man tänker på det så här i efterhand så är det ju bara helt sjukt.

Skära upp ett trettio cm snitt tvärs över bröstkorgen.
Såga upp bröstbenet.
Stänga av hjärtat.
Kyla ner hela kroppen.
Plus en fet jävla infektion på det.

Hur normalt tror kroppen att det är?Jag menar, folk har varit och grävt inuti mig. Ju mer jag tänker på det ju mer bisarrt framstår det som. Fast det är ju tur att det stora hela gick bra, men att det skulle föra med sig så mkt konsekvenser som det har gjort hade jag väl inte riktigt väntat mig.
Men det är väl bara att bita ihop och kämpa på. Som vanligt.
Jag tror ju att jag har det värre än många, men så är det nog inte, lr. Jag vet inte.

See ya!

Runkbild oh ja.

Datum: 2009-02-26 Tid: 15:10:41
Okej, det här får en bli en gnällig dag. Förlåt, men jag är på det humöret idag.

Jag blir så jävla trött på att folk inte kan ha förståelse för mig och mitt tillstånd bara för att jag inte ser sjuk ut. Folk skulle bara veta hur jävla mkt energi jag lägger på de få stunder då jag faktiskt visar mig ute och sen bara dör när jag kommer hem. Jag vill inte bli särbehandlad, absolut inte, men lite förståelse hade inte varit fel.

Klart att det finns dem som behandlar mig helt underbart, som får mig att känna mig som en "vanlig" människa, men ändå inte. Sen förstår jag ju att inte alla kan springa och tänka på vad jag orkar osv hela tiden.
Men ändå.
Fast jag kanske har helt fel.Jag skulle inte vilja säga att jag ser sjuk ut. Retard, visst, men det är en helt annan sak.
Och ja, jag gillar såna här lite halv-runkbilder, och sen då? Kan man så ska man och jag själv anser att jag kan.

See ya!

Rebecka är sötast.

Datum: 2009-02-26 Tid: 10:41:07
Sjukt tråkigt med folk som kommenterar anonymt. Men puss på att ni kommenterar iaf!

Fan, vad jag är onödig. Men jag sitter i skolan och väntar på att mina älskade vänner ska skriva klart ett matteprov så vi kan gå och luncha sen. Därefter ska vi kolla på treornas projektsmässa, och wihoo, jag behöver inte ha panik över vad jag ska göra för projektarbete, jag har ju ett år till på mig att fundera!

Man måste se allt positivt!

See ya! (och nej, rubriken funkar ju egentligen inte alls)

Låt mig leva som jag vill.

Datum: 2009-02-26 Tid: 10:27:45
Åh, vad sur jag blir. Som vanligt. Denna gången på idioter som ska vara såååå förståndiga och klanka ner på mig bara för att jag är som jag är och uppför mig som jag gör vad gäller killar.

"Det är ingen som vill ngt seriöst"
"De bara utnyttjar dig"
Osv.

Men fuck you, lixom. Som om jag inte själv skulle veta när jag blir utnyttjad och självklart vet jag att ingen vill ngt seriöst med mig. Jag är inte helt dum i huvudet.
Men för tillfället så bryr jag mig faktiskt inte, och det gör mig oxå väldigt förbannad när folk tror att jag bara som säger det som försvar, för att jag inte ska visa mig svag iochmed att killar bara utnyttjar mig och inte vill ngt seriöst.
Jag trivs som jag har det nu och vad jag gör med min kropp osv är väl för fan min ensak? Men det betyder inte att jag inte har en egen vilja, för det har jag.

Sen om jag nu skulle falla för ngn som bara leker med mig så är det ju mitt problem, ingen annans. Det hade dessutom inte varit mitt största problem. Jag har större problem i livet än så. Dessutom hade jag aldrig fått för mig att så mkt som fälla en liten tår för en pojke.

Näe, jag är kanske känslokall vad gäller sånt för tillfället, ska jag sluta med det så får man vara jävligt speciell. Men änsålänge så trivs jag bra med hur jag har det.

See ya!

Cupcakes eller träning?

Datum: 2009-02-24 Tid: 10:50:50
Först när jag fick veta att jag bara ska gå hemma om dagarna så tänkte jag "Va bra, då kanske man änligen får ordning på sitt liv, kan ju promenara en massa, kanske börja simma och så."
Säkert.
Som om att jag kommer orka lixom. Jo, kanske sen hoppas jag. Innan satt jag och tryckte i mig en cupcake och bara kände mig så äcklig. Sånt behöver man ju inte äta mitt i veckan? Inte för att jag är särskilt hård mot mig själv när det gäller sånt, men jag borde kanske bli? Annars vet man ju aldrig var det slutar.  Jag har ju det i generna om man säger så... Änsålänge har jag inget problem med min storlek, det enda felet är att jag är så mjuk och otränad, men jag får väl börja ta tag i det. Ngn gång. Snart.
Tråkigt.Fan va sorgligt tråkig min blogg är. Jag måste göra ngt kul så jag får ngt kul att skriva om.

See ya!

Jag och min rosa flodhäst.

Datum: 2009-02-24 Tid: 10:28:01
Jag skriver fast att jag inte har ngt som helst att komma med. Sitter bara här hemma och har det allmänt tråkigt. Var uppe tidigt idag för att lämna de små i skolan, sen var det tänkt att jag oxå skulle gått till skolan, men nej, jag orkade verkligen inte. Så jag gick hem igen. Sen hamnade jag här.
Fast jag ska gå och hämta dem små i skolan sen oxå, för mamma är och gör en massa saker i stan. Så jag får agera barnvakt. Men sen ikväll ska jag nog hem till Mathilda, för töserna ska äta semlor. Jag äter ju inte det så jag får väl titta på. Det blir nog trevligt, om jag inte får en massa ångest och så innan, men det tror jag nog inte.

Hur är det annars med mig då? Jodå, ganska bra. Sjukt trött på att mina syskon inte verkar fatta ett skit om mitt tillstånd, eller ens försöka bry sig, och det gör mig faktiskt ganska ledsen. Men dem är ju som dem är. Vill åka till Uppsala och saknar redan Veronika en massa. Men det pallar jag inte ta upp är, nätet är för ytligt för det, hon vet hur jag känner ändå.


Som ni märker så tänker jag använda mer bilder i min blogg i fortsättningen, det ser lixom trevligare ut då. Och eftersom detta inlägget mest handlade om mig så fick det bli en bild på mig, och min älskade rosa flodhäst ofc.
Jag är ju fortfarande söt trots allt som har hänt. Tur för mig. Det är kul att leka "Hej-jag-har-bra-självförtroende"

See ya!

Jag klarar ju allt. Trodde jag...

Datum: 2009-02-23 Tid: 19:59:53
Då har man varit i skolan idag och pratat med syon och rektorn och förklarade för dem vad mina läkare har sagt. Att jag inte får gå i skolan mer denna terminen. Jo, en kurs får jag läsa.

Sen är det bara att börja om från början. Nej, inte helt. Men tvåan. Jag som verkligen inte ville det. Visst, för mina betyg blir det ju bättre, men jag vill faktiskt inte byta klass. Sen har jag ju alltid varit en sån som har klarat allt. Det stör mig, jag gick ut nian med bäst betyg på skolan utan att ha gått särskilt mkt i åttan men att missa tvåan lite och ändå kunna ta studenten när jag borde, det klarar jag inte.

Fan va sur jag blir. Och Veronika. Hur faaan ska jag klara av lektioner utan henne? Och ja, självklart utan dem andra oxå, men jag har ju råkat fastna lite extra mkt för Veronika. Vi ska alltid hålla ihop ändå, hon ska vänta på mig tills jag är klar med gymnasiet och sen flyttar vi någonstans och går på högskola på samma ställe. Kanske inte på samma skola eftersom vi inte vill samma i livet, men i samma stad iaf.Fast jag var snäll idag, jag bjöd Veronika, Johanna och Mathilda på hallon-cupcakes idag i skolan. Bara för att jag tycker så sjukt mkt om dem. Och jag kommer sakna dem. Jag är ledsen.

See ya!

Jag har aldrig påstått att mitt liv är kul.

Datum: 2009-02-21 Tid: 17:54:36
Nu har min mamma och två minsta syskon kommit hem efter att ha varit ett par dagar hemma hos min moster uppe någonstans vid Halmstad. Fast de var inte ensamma. Kusin-Josefin följde oxå med hit.
Fast mamma var tvungen att handla direkt när de kom hem och då fick jag agera barnvakt så egentligen borde jag väl inte sitta här. Borde typ läsa en saga för Tilda eller ngt, hon gillar inte riktigt när mamma inte är hemma...

                  
Sebbe o Jossan spelar tv-spel.    Ja, min syster är sär.

Det känns som jag behöver komma ut lite. Jag har inget liv, jag vill bli frisk.
Fast imorgon ska vi ha kalas. Tråkigt som fan för det är typ inga roliga som kommer. Farmor och Farfar, Morfar och så EN av alla mina fyra mostrar (helmostrar då). Fast hon är nice, hon om ngn kan övertala mamma att låta mig åka till Uppsala, så ngt bra kanske det kommer av det hela.

See ya!

Blogg, icke-emo och annat kul

Datum: 2009-02-21 Tid: 16:14:18

ally säger:

undra om bloggskrivning är beroedeframkallande? -.-

Rebecka -Exclusive Bitch- säger:

haha jag tror faktiskt det. x)

ally säger:

haha xD

ally säger:

jag också.

Anledningen till varför folk bloggar så satans mkt är för att det helt enkelt är beroendeframkallande.


Jag och Ally i somras, och jag ser inte alls ut som ett emo!

Jag vet att det heter en emo (och ja, jag vet att man inte ÄR en emo, för det är en musikstil, bla bla bla) men det är min lillebror som kallar mig för ETT emo och jag tycker det är mkt gulligare så därför benämner jag det så.

Och jag även om man kunde varit det så är jag varken ett lr en emo, bara så att alla vet. Jag är lixom... Rebecka helt enkelt, och jag vill inte bli kategoriserad, tack.

Se! Inte emo :)                 Lillebror i min säng
Rebecka Icke-Emo                 Lillerbor i min säng

Ja, kände för att lägga upp lite bilder, annars ser min blogg så tråkig ut. För ja, jag är oteknisk och vet inte hur man gör en fin blogg.

See ya!


Problem för dig, bagatell för mig.

Datum: 2009-02-21 Tid: 15:25:46
Jag älskar mina vänner, ingen tvekan om saken. Och jag tycker om att när mina vänner kommer till mig med sina problem, för att höra mina åsikter. Jag vet inte, men jag tror att jag kan få mina vänner att må bättre. Med tanke på hur ofta dem faktiskt kommer till mig så hoppas jag det iaf.
Nu är det tre av mina vänner som har lite problem, så att säga och jag gör det bästa jag kan för att hjälpa dem. Jag tror dessutom att det är ganska bra för mig att höra om andras problem, för det får mig att sluta tänka på min egen skit litegrann.

Men samtidigt är det ngt som skriker inom mig; "VA FAN GNÄLLER NI OM, KOM NÄR NI HAR RIKTIGA PROBLEM IST!!!" För i min värld är det ju inte problem, det är bara små bagateller. Men vad ger mig rätten att döma? Då måste jag lugna mig och tänka att ingen människa kan ju gå och jämföra sina problem med andras. Är det ett problem ett problem för en människa så är det, även om det bara hade varit en bagatell för ngn annan.
Så ist får jag helt bortse från mina problem och nästan krypa in i min väns hjärna för att verkligen inse vilket problem det är för henne. Sen försöker jag hjälpa henne det bästa jag kan utifrån det. Även om jag själv ofta känner att jag inte har så mkt att ge. Jag gör vad jag kan iaf. 

                                       

Det är inte illa menat mot mina vänner på ngt sätt, absolut inte. Jag bara behövde uttrycka mig lite för hur jag känner.

En kul kväll, flera dagars lidande.

Datum: 2009-02-21 Tid: 11:34:08
Kvällen igår var trevlig, precis som jag trodde att den skulle bli. Tack, töser, jag behövde verkligen prata av mig. Men nej, jag är inte kär. Nejnejnej, det är ju Rebecka vi pratar om. Rebecka blir INTE kär. Bara så att alla vet det.

Dock får man ju lida för det idag, att man hade en trevlig kväll igår. Blir så sjukt trött och vill bara lixom krypa ut ur min egen kropp på ngt konstigt vis. Det så fruktansvärt störigt för jag hade ju lätt kunnat tänka mig ha hem fler folk till mig igår men jag gjorde nog rätt i att bara ta hit två. Ibland är det bra när man tänker efter före.

Jag pallar inte min jävla ångest, min panik längre. Kunde dem inte gett mig ngt lugnande typ ist för att jag ska göra såhär? Detta kommer ju ta tid innan jag kommer må bättre. Fan. Men det är väl bara att ta djupa andetag och försöka stänga av hjärnan. Och sluta gnälla. Jag är ju Rebecka, ni vet hon som klarar allt.

See ya!

U make my day!

Datum: 2009-02-20 Tid: 19:31:05
Idag måste nog vara en av de bästa dagarna ever.

*Är ensam hemma
*Har träffat Nat på en liten pratstund
*Har pratat med Alexandra i telefon
*Ska umgås med Johanna och Veronika hela kvällen
*Har pratat en massa med Patrick, den enda killen ever som är genuint vettig på nätet.
*Har pratat en massa med Uppsalingen (som Veronika kom på att det hette)

Jag menar, bara en massa saker som gör mig glad. Dock var det väl inget direkt kul jag hade att prata med Nat om, men jag fick träffa henne iaf. Jag har på ngt sätt haft med alla människor att göra som jag tycker mest om. Visst, några få kanske saknas för att det skulle vara ultimat, men det är så bra som det kunde varit.

Och! Det är en väldig massa mysig snö ute. (och jag behöver inte gå ut...)

See ya!

Män och jobbiga situationer går inte ihop.

Datum: 2009-02-20 Tid: 14:28:36
Nu har jag precis berätta för min Uppsala-man om mitt hälsotillstånd. Och det kändes för jälvigt. Det kvittade hur mkt han sa att han ville veta, att han brydde sig så kunde jag inte tro på det. En man vill inte veta sånt, en man klarar inte av det, det blir för jobbigt för dem. Så tänker jag. Jag vill inte ens berätta ngt om mig för min bror, han skulle aldrig förstå ändå. Tror jag.
Men som igår hade mamma berättat för Patten om vad de hade sagt på sjukhuset och när jag var på väg hem så ringde han och frågade var jag var, hur det var med mig och sånt. Sen sa han att jag kunde ju höra av mig när jag skulle äta så kunde han komma hem och äta med mig.
Men ändå. Fortfarande tror jag att en man inte kan bry sig, inte vill veta och bara kommer försvinna från mig om jag skulle säga ngt.

Jag undrar såååå vad det kan bero på. Det har nog inget att göra med att en viss person som borde stannat kvar bara försvann. Jag hatar att jag är så påverkad av det och att jag bryr mig så mkt. Det förstör ju bara för mig.

See ya!

Girls-night. Jag behöver det.

Datum: 2009-02-20 Tid: 12:15:57
Jag och min bror är hemma själva. Mamma och de två minsta är hos moster i Halmstad. Jennifer är.. ingen jävla aning faktiskt. Så ikväll har jag bjudit hem Veronika och Johanna. Ska bli trevligt. Har en massa att prata om. Ja, om mig själv som vanligt, men ja, självklart vill jag höra nyheter om dem oxå.


En helt vanlig dag i skolan.

Get lost...

Datum: 2009-02-20 Tid: 10:11:39
Just nu är jag inne i en anti-allt-och-alla-period, eller ja, inte ALLA, men väldigt väldigt många. Inte så konstigt kanske, men iaf. Jag blir så fruktansvärd störd på människor, framförallt alla äckliga människor som finns på nätet. En sak som jag stör mig fruktansvärt mkt på är att eftersom nätet ofta är väldigt ytligt så kan man ju lixom välja vem man vill prata med, vrf börja prata med en, vad man själv tycker, oattraktiv människa? Ofta väljer man ju att prata med ngn som är i samma poängsklass som en själv.
Jag skulle aldrig få för mig att ens försöka med ngn som ligger mkt högre än mig så att säga. Visst, kan väl kanske ge en kommentar men får jag ingen respons så går jag ju vidare. Typ.
Varför har killar så svårt för att fatta det? Vad får en finnig oversized dataspelsnörd att tro att jag någonsin skulle vilja göra ngt med honom?
Inte för att jag är världens vackraste människa, långt ifrån och jag vet att man inte ska vara ytlig, men som sagt, möjligheterna här är ju oändliga så varför skulle jag välja honom om jag hade behövt ett ligg?
Och allt detta jävla tjatande om man har cam. Ja, det har jag, men om jag sätter på den vad förväntar du dig att se? Ja, snälla, jag vill jättegärna strippa för dig, en helt okänd människa, och gärna ta på mig själv oxå för att göra det extra sexigt. NOOOT!
Detta kvittar iofs hur mkt och länge jag har pratat med en kille, detta gör jag bara inte, jag har hört för mkt skit om sånt, sen hade jag inte varit bekväm med det överhuvudtaget. Hur slampig jag än är, och det är dagens sanning.
Men för en slutsats, innan har jag alltid varit trevlig mot dessa små stackars hjärnlösa pojkar, men nu orkar jag inte längre. Tacka vet jag blockeringsknappar!

See ya!

Äntligen lösning på mina problem.

Datum: 2009-02-19 Tid: 21:59:32
Egentligen hatar jag att jag bloggar. Eller mest att mina nära vänner läser den, först ofta händer det att jag skriver i min blogg om det är ngt som har hänt först, och sen berättar det för mina vänner.
"Ja, jag läste det i din blogg"
Men kul att berätta ngt då? Särskilt för mig som hela tiden måste prata så jävla mkt om mig själv. Störigt, men jag vill ju varken sluta skriva eller sluta prata med mina vänner. Så det får väl vara som det är med det.

Men, idag var jag på sjukhuset och fick väl inte den bästa lösningen på mina problem. Eller jo, hälsomässigt sätt är den säkert jättebra, men kanske inte det jag mest av allt ville göra. Jag hade hoppats på lite lugnande lr ngt och sen raka vägen till skolan nästa vecka. Riktigt så blev det ju inte. Jag vill inte säga hur jag ska åtgärda det än, jag vill ta det face-to-face till mina vänner först, inte att de ska läsa det här. De blir ju oxå påverade på ett vis. Stackars dem lixom. Men självklart kommer jag berätta det här med sen vad det är jag ska göra, om inte annat så kommer det bli ganska självklart.

See ya!

Vill jag vara slampa så är jag slampa.

Datum: 2009-02-19 Tid: 18:52:42
Nej, mamma tycker fortfarande inte att jag ska åka iväg på ngn "slampresa genom Sverige". Hon tog till och med upp saken med min bror, som inte heller han tyckte att det var särskilt passande att jag skulle göra det. De sitter bara gnäller om att det är inte så man uppför sig och att "det är ju sorgligt att höra en sån intelligent människa som dig sitta och prata om såna saker som om det var helt normalt". Men för helvete?
Seriöst.
Jag fattar verkligen inte vad som är problemet. Om jag inte har lust att hålla på med Höganäsare, om jag inte har har tid eller ork med ngt seriöst och om jag faktiskt gillar denna sorts (sjuka) uppmärksamhet, då är väl det ändå MITT problem, och ingen annans? Då kan jag ju bli pissed för att ingen kan förstå att det faktiskt är såhär jag vill ha mitt liv. Sen kan ju folk komma och säga hur mkt dem vill att jag blir utnyttjad, tror ni det är ngn jävla nyhet för mig eller?? Ist kan jag upplysa er om att det är det inte, jag är mkt väl medveten om det faktum... Och vet ni vad? Det gör inte mig särskilt mkt. Sen kan jag säga att jag utnyttjar lika mkt hur många gånger som helst utan att ngn tror på mig det minsta lilla. Men lixom, fuck you. Det viktigaste är iaf att jag trivs med vad jag gör.

See ya!

Hej. Sex. Hejdå. Eller..?

Datum: 2009-02-18 Tid: 14:59:03
Igår hade jag ett litet djupare samtal med killen som bor uppe i Uppsala och är 25 år, vilket han förresten inte är längre för han fyllde år i måndags och är nu 26. Whatever, det gör det bara mer spännande.
Men! Det var lite läskigt för vi kom in på själva syftet med vårt möjliga möte och jag, som alltid, var ju helt inne på grejjen att det hela gick ut på att jag åker upp, har sex med honom, åker hem igen. I stora drag.
Då blir han lixom fundersam och frågar mig om det inte är ngt mer... WHOOT? Mer? Vad skulle det vara...? Nejnejnej, nu tar vi det lilla lugna här. En sak i taget tack så mkt. Såna saker säger inte en kille till mig, det är inte rimligt någonstans att ngn kille skulle vilja ngt mer än att, ja, bara sätta på mig helt enkelt.
Sen undrar jag om han känner sig tvungen att säga sånt för att lixom "locka upp" mig, men iofs så har jag ju sagt till om att det inte behövs. Jag är inte svårflörtad, jag kommer ändå.
Men va faan. Och som vanligt måste man ju överanalysera allt fast säkert inte är ngt alls att bry sig om. Äsch, jag fortsätter och tar en dag i taget så får man se hur det blir.
Mamma tycker fortfarande inte att jag ska åka. Men det är bara som hon säger.

See ya!

"gömd" sexighet

Datum: 2009-02-17 Tid: 15:10:03
Jag har kommit på att det finns väldigt många o-snygga kändiskillar. Det kvittar hur många filmer eller musikvideor man glor på, det kommer aldrig ngn såndär "wow-kille".
Det är då man ska börja kolla in kvinnliga musikvidoer. Nej, jag har inte gått över till andra sidan, herregud, ni känner ju mig! Näe, men till exempel kan man ju kolla in Katy Perry's video till "Hot'n'Cold". Kille som hon ska gifta sig ni vet? Mums! Sen har vi ju videon till LadyGaga's "Pokerface", killen som ligger på schäslongen med henne... Han är inte helt fel att titta på. Fast när man ser såna riktiga "grr-människor" så blir man ju så deprimerad över vetskapen om att man själv aldrig kommer få omkull en sån, för de finns säkert inte ens i verkligheten, och om det mot förmodan skulle göra det så hittar de nog ngt mer good-looking än mig. Fast, jag är faktiskt ganska nöjd över att jag kom över värmlänningen. Tre ggr till och med. Det är faktiskt en människa som inte är helt fel att titta på...
Hm, man kanske skulle ta och ordna så man kan åka upp till honom i sommar eller ngt. Hade ju inte varit helt fel... Fast iofs blir det ju ganska tråkigt, han är ju ingen jag kan lägga till på min meritlista. Haha, fast han kanske är värd det ändå. Äsch, man får se hur det blir. Jag vill ha sommar iaf. Jag vill till Uppsala oxå. Även om mamma inte gillar mina slamp-resor, som hon kallar dem.

See ya!

Min obefintliga åsikt: älska alltid, inte bara idag.

Datum: 2009-02-14 Tid: 18:26:51
Jag tillhör en av dem som inte riktigt förstår vitsen med alla hjärtans dag. Kan kanske bero på att jag är singel, aldrig haft en pojkvän och därmed inte riktigt förstår grejjen med detta riktigt.
Men! Sen kan jag oxå tycka att det är lite dåligt att man måste ha en speciell dag då man ska visa uppskattning, ge presenter o.s.v. till den man älskar.
Jag hade ju blivit väldigt mkt gladare om jag hade fått en buket rosor en helt jävla random dag, då det känns lite mer spontant inte som den här "speciella" dagen då det bara känns tvunget!
Näe, om jag någonsin växer upp och vågar lita på en man så ska jag jag inte bara hålla på och tramsa med sånt här enbart EN dag om året (jag tror inte att alla bara visar sin kärlek denna dagen men iaf..), hade jag älskat en människa hade jag nog gjort det hela tiden, lika mkt, och velat visa det på samma sätt hela tiden.
Men vad vet jag? Jag kanske har helt jävla fel, jag ska kanske inte vara den som kommer och predikar om en sån här sak jag egentligen inte har ngn aning om, men va fan, jag bara yttrar mig utifrån hur jag TROR att saker och ting är, och bland annat så tror jag att Alla Hjärtans-dag är fruktansvärt överskattad.
Så för mig är detta bara min lillasyters födelsedag och inget annat. Änsålänge.

See ya!

En 25-åring till mig eller mamma?

Datum: 2009-02-12 Tid: 11:33:22
Jag har ju som ett litet mål för detta året att jag ska ha sex med en lite äldre man, sådär i 24-25 årsåldern typ. Ja, min syn på sex är fucked up, det är redan konstaterat av mig och Nat, men ändå...
För tillfället har jag två potentiella människor till att hjälpa mig med detta mål. Konstigt, btw, att just när man bestämmer sig för att göra en sån här sak så väller förslagen in, innan jag bestämde mig för detta hade jag inte en enda som hade kunnat "hjälpa" mig att få detta gjort.
Iaf. Så pratade jag lite med mamma om detta igår och hon säger att det är helt uteslutet att jag ska åka hem till en 25-åring. Max är 22 för mig säger hon. Jag undrar då varför och min kära mor säger:
"Det fattar du väl själv att min dotter inte kan vara med en man som är lika gammal som min pojkvän"
Just fan.
Men! Det är väl ändå inte jag som gör fel här? Det är väl mer normalt att jag, som är 17 år, träffar en man på 25 (jag ska dessutom bara ha sex med honom, inte vara tillsammans med honom) än att hon som 34 är tillsammans med en på 25? Jag menar, jag är ung och lever livet och som jag sa till henne att man måste väl vidga sina vyer? Medan hon är i en medelålderskris bara. Så jag sa till henne att skärpa sig, ville jag ha sex med en riktigt vuxen man så ska jag ha det oxå. Vad ska hon göra för att hindra mig lixom?
Dessutom blev hon tillsammans med min pappa när hon var 14 och han 20. Skulle lixom inte det vara värre? Då var hon ett barn och han vuxen, medan jag är ungdom och en 25-åring är vuxen.
Äh, har jag satt upp ett mål så ska inte hon hindra mig från att slutföra det.

See ya!

Vila? Jag?! Don't think so...

Datum: 2009-02-09 Tid: 18:07:17
Så. De hittade inget fel på mitt hjärta. Som jag trodde.
Inget fysiskt fel iaf. Så det måste vara psykiskt. Fan. Jag som alltid har haft den inställningen att sånt är löjligt. Att man inte kan bli så pass dåligt för ens psyke är fucked up. Fel hade jag tydligen, för nu har jag ju själv drabbats. Men vad jag ska göra åt saken har jag ingen aning om. Visst, jag kan sluta med vissa kurser nu och ta dem senare, men jag tror inte att det hade gjort mig mindre stressad. Och seriöst, jag pallar inte gå ett extra år i gymnasiet. Fast å andra sidan vill jag ju ha rättvisa betyg oxå. Men jag tänkte iaf ta ledigt resten av denna veckan, vi är ju redan lediga på fredag så det blir ju "bara" tre dagar, sen är det ju lov nästa vecka så jag hoppas att jag kan vila upp mig lite under den tiden, så jag inte pushar mig för mkt och därmed blir ännu sämre längre fram, sådär till sommaren eller ngt. Det hade ju varit för jävligt.
Men jag undrar om inte detta kommer bli värre ändå. Att jag stannar hemma från skolan, för jag är ju fortfarande medveten om hur mkt jag missar. Jaja, mamma säger att jag måste börja göra ngt annat som kan få mig att inte tänka så mkt på skolan och Takayasu hela tiden. Kanske ska börja rita, det är ju ganska kul. Borde väl träna upp min kondis oxå när det inte är lika riskfyllt längre. Ska börja med promenader sen får jag se när jag är redo för att börja simma. Hoppas det blir snart. Jag vill ha lite muskler och kondis, känns som jag hade orkat mer då.
Som igår, jag satt vid datorn kanske en halvtimme och jag var helt slut. Jag orkade inte, och jag mådde bara illa och fick en massa panik, kanske en liten panikattack. Det hade ju inte varit förvånande. Så jag gick och lade mig, sen sov jag jättekonstigt. Så nej, jag MÅSTE nog ta en paus och vara lite mänsklig, som mamma säger, för annars vetefan var detta kan sluta...

See ya!

Det blev inte bättre än så.

Datum: 2009-02-08 Tid: 20:18:09
Anledningen till att jag går i skolan i min hemkommun är främst för att jag inte vill pendla och därmed inte gå upp svintidigt på morgonen. Men då får man ist en tid nere i Lund tjugo över åtta, dvs jag måste ta bussen härifrån halv sju och gå upp typ halv sex... Sånt orkar faktiskt inte jag. Och ja, jag får klaga även om det bara är en morgon. För det är inte självförvållat. Jag har aldrig bett om att få åka ner och göra den jävla undersökningen som bland annat kommer innefatta ngt jävla fys-test för att se hur mitt hjärta fungerar under en sån sak. Orkar inte, det kommer inte visa ngt ändå... Fast det är ganska kul, för om en månad typ ska vi ner till Lund med skolan och kolla på lite såna här naturvetenskapliga saker och då ska vi bland annat kolla på en liknande sån här grejj. och så har jag redan gjort det! Fruktansvärt cool jag känner mig. Typ... Vi ska även kolla på en MR-röntgen av hjärnan, det har jag ju oxå gjort. Sheet, jag behöver ju egentligen inte följa med.. Fast det vill jag.

Nej, detta blev jättetråkigt, detta inlägget. Men jag är så sjukt trött. Måste nog sova nu så jag orkar upp imorgon..

See ya!

Bara jag som satt mig fel?

Datum: 2009-02-07 Tid: 16:48:16
Livet går vidare som vanligt. Var hos Nat igårkväll och fixilurade på hennes dator. Akta er för "hålmannen" på helgon, det är en riktigt läskig typ det där! Vi pratade även med Boa i telefon, som dock inte får heta så längre utan som nu mera får gå under namnet PuttePositiv! Dock är det inte så kul att prata med honom och Nat för de bara mobbar mig för min sk felsittning, jag menar, vem som helst kan väl sätta sig fel när det går vilt till? Fast de skrattar åt mitt sexliv ganska mkt överhuvudtaget. Kul att man kan roa folket iaf. Får se om man vågar vara med på en cider-kväll när han väl har pelat sig ner här. Men! Nog om det, det var en trevlig och lugn fredagskväll iaf!

Idag har jag varit på öppet hus på min lillasysters skola. Det får en att inse mer och mer att hon faktiskt inte är som alla andra när man ser henne tillsammans med folk som är som henne. Jaja, inte mkt att göra åt. Hoppas bara att hon lever ett långt och roligt liv iaf.
Hon kom även in och lade sig i min säng en stund imorse och var bara så ubergullig,och sa att jag var bäst bl.a.

Annars då? Jag gör inte så mkt förrutom lyssnar sönder TheRasmus. Fick en massa gamla låtar av Frudden. även om de inte är alls liknande de nya så är de ändå fruktansvärt bra. Mig älskar! Men vill ha de gamla albumen oxå, tycker det är lite roligare med skivor om man verkligen gillar gruppen. Änsålänge har jag bara de tre nyaste skivorna, men det får väl bli ett annat kapitel att försöka hitta dem...

Och så bara en vecka kvar tills det är lov. Ska bli skönt så jag kan plugga en massa. *suck* Sen ska jag ju till sjukhuset på måndag, ska vara sär typ tjugo över åtta och måste därmed gå upp halv sex! Det finns faktiskt en anledning till varför jag inte pendlar, jag ORKAR inte. Verkar vara en jobbig undersökning dessutom. Men det klarar väl jag.

See ya!

Lite blandat smågodis

Datum: 2009-02-05 Tid: 19:51:56
Nu är det så att jag inte har uppdaterat på länge, varför är väl lite p.g.a av att jag har så sjukt mkt att göra så det ändå som händer i mitt liv är lixom skolan, och jag menar, hur intressant är det? Inte särskilt. Visst, jag hade lite problem med mitt hjärta oxå, åkte in och kolla det men de hittade inget så nu finns det lite tankar om att jag kanske har gått in i väggen... Fast ska göra en hjärt-koll till på måndag men antagligen visar den inget heller. Det hade inte förvånat mig om jag gått in i väggen. Fast det ska jag väl klara det med isf. Men iaf...! Det var inte det jag tänkte skriva om. Egentligen tänkte jag inte skriva om ngt särskilt alls, jag bara kände för att skriva lite så här random.

Var hos Nat i tisdagskväll, pratade i telefon med hennes ragg, han verkar väldigt mysig och är nog bra för Nat. Hoppas för hennes skull att allt funkar bra nu när hon ska upp till honom nästa helg! Igår var det idrottsdag, jag skulle egentligen följt med och badat men stannade hemma och pluggade till morgondagens kemi-prov ist. Fett mysigt! Inte... Nu har jag precis kommit hem från en liten promenad med Nat. Vi gick till Ica för jag hade ett jättestort godis-begär och behövde godis inför min kommande kväll med massor av kemi-pluggande.
Tänkte först bara varva ner här...

Sen pojkar. Fast jag inte har tid så finns de ju där lite ändå. Grannen till att börja med. Börjar bli så desperat att man funderar på att träffa honom igen, fast jag inte borde... Men varför inte egentligen? (Nu är det inte huvudet som pratar...) Äsch, får se hur det blir. Men ska jag träffa honom igen ska han kanske fundera på att använda viagra.
Sen träffade jag dumhuvudet idag och han tröttar mig som fan, är hur gullig som helst när inte flickvännen är i närheten och säger nästan inte ens hej när hon är med. Men det är ifs fullt förståligt att hon inte gillar mig.
Sen är det värmlänningen. Som man hade hoppats hade försvunnit ur mitt liv för alltid. För det är bara så menlöst. Har inte pratat med honom på ett par månader och så kollar han igenom min bdb vilket han aldrig har gjort innan och ja, sen skriver han på msn. VARFÖR???? Jag pallar inte det nu... Så fucking onödigt att man ska honom i huvudet, jag har inte tid med det och dessutom så lär jag väl inte träffa honom så varför lägga tid på det? Onödigt bara, och jag blir så sur på mig själv att jag bryr mig... Jaja, tuff som jag är och klarar allt så ska jag väl klara detta med!

See ya!

RSS 2.0