Mamma, jag måste ha sex.

Datum: 2009-04-30 Tid: 11:30:12
Min och mammas konversation igår:

R:
  Jag får panik.
M: Varför då?
R: Jag måste göra ngt kul.
M: Du ska ju ut imorgon.
R: Jaaa...men inte sånt kul.
M: Nähe?
R: Jag måste åka till Småland.
M: Jaså sånt kul, ja men åk då.

-Mitt sätt att säga till min mamma att jag måste ha sex.

Haha, men jag fattar inte varför hon släpper iväg mig så lätt till Småland och inte till Uppsala. Kan kanske bero på att hon kanske har slutat tro mig. Att det är mkt snack, men lite verkstad. Precis som säkert alla andra oxå tror. Eller kanske avståndet, jag vet inte.

Men nej, jag tänker faktiskt åka. Uppsalingen, visst, hade varit sjukt kul. Men som sagt, det får bli en annan historia om det ens blir ngn. Med Kungen, ja, då är det lite annat. Jag tror det kommer funka bättre typ, Men ja. Kommer mer om det sen, ska inte lura i er en massa innan jag själv vet.

See ya!

Prata om mig.

Datum: 2009-04-30 Tid: 10:28:03
Nu har jag precis kommit hem från skolan. Hör och häpna, jag sitter inte kvar i skolan och skriver! Orkade inte idag, dessutom är Veronika hemma och är sjuk och Mathilda skulle inte äta i skolan. Då kände jag ingen större anledning att vara kvar.

Annars gick det bra i skolan. Tydligen så pratas det lite om mig sen i fredags. Fick höra lite nya saker av Mathilda som jag hade glömt. Ganska intressant faktiskt.

Men när jag och Mahilda hade satt oss i klassrummet så kom de jag hade gjort bort mig mest för och satte sig framför oss, vilket gjorde det lite svårt för oss att prata om allt.

Som tur var så fick vi gå ut och sätta oss i det fina vädret med våra franska böcker som man inte fattar ett skit av. Jag pratade mest ändå.
Men när min lärare kom så vände jag fram flera sidor så hon trodde jag hade läst jättemkt. Dumma människa.


(
gammal bild på mig o Mathilda)


Annars var det som vanligt kul att prata med Mathilda. Me Like You!

Meen, tycker det är lite synd att jag typ aldrig är i skolan för att se hur folk reagerar mot mig OM det nu skulle vara så att det pratas lite om mig. Tönt.

See ya!

De är inte värda mig, jag är inte värd ngn.

Datum: 2009-04-29 Tid: 20:06:10
Nu är jag 100% säker.

Ja började tveka ett tag. Visade mig svag. Det var bara en svacka.

Fan, jag måste börja skärpa mig. Jag klarar det inte annars.

Måste vara sten, is, hård, kall. Dem är inte värda mer.

Men jag har ju ett sexbehov så måste tyvärr beblanda mig med dem ändå.
Bara sex, inget mer.
Fan. Dumma i huvudet allihopa.

JävlarsKukFittaHelvete.
I can do this. I know I can. Fight.ÄCKLIGA JÄVLA SLAMPA SKÄRP DIG OCH BEHANDLA DIG SJÄLV MED RESPEKT!
-Inte just nu, jag pallar inte.

Jag är konstigt, jag vet. Men puss på det.
Valborg imorgon. Gröningen med Nat och Veronika. Hoppas på en trevlig kväll.

See ya!


Mer synd om läkaren.

Datum: 2009-04-29 Tid: 19:46:44
Idag gick jag upp klockan sex. Jag dog nästan.

Åkte till Lund. Var framme lite efter åtta. Gjorde lungröntgen typ halv nio. Det gick snabbare att klä av och på sig än vad det tog att ta bilderna. Ha! Bara för att jag är så sjukt skillad framför kameran.

Var på avdelningen typ kvart i nio. Min läkare kom förbi och sa att han bara skulle ronda, sen skulle han prata med mig. Jag väntade, drack kaffe, och väntade. Sen var klockan typ halv elva. Jag sitter i en fåtölj i korridoren och somnar till. Just då kommer min läkare och skrämmer skiten ur mig. Seriöst, jag höll på att hoppa ur stolen. Han tyckte det var ganska kul.

Sen var det undersökning. Min läkare tyckte att mina nylonstrumor var fett smarta. Knähöga, som används under leggings. Lätta att ta av när man ska undersöka fotlederna utan att behöva ta av sig helt! Det är lite jobbigt när man ska till sjukhuset, att tänka på vad man har på sig, så det blir så lätt som möjligt att göra undersökningar. Så, dagens gnäll kom där.


(behöver nya sjukhus-bilder)


Därefter var det dags att besöka kardiologen. Ultraljud på hjärtat. Hade en läkare jag aldrig träffat innan. Han verkade ganska nyutbildad, och så var där en engelsktalande mörk man. Så ja, Rebecka la och flashade brösten för två män på 50+ idag. Men man vänjer sig.

Jag hatar såna som blandar ihop en läkarundersökning med ngt sexuellt. Självklart finns det väl läkare som missbrukar sina yrken. Men som min läkare frågar alltid om det går bra att han undersöker mig själv om mamma inte är med eller om jag vill att en sköterska ska vara med. Jag tycker det är löjligt, men ändå bra att han frågar.

Visst, det kan kännas lite konstigt ibland, som idag när kardiologen helt oväntat stoppar ner handen i min kjol för att ta pulsen i ljumsken. Men jag menar, herregud, palla böla. Det måste ju vara värre för dem som bara vill göra sitt jobb, ge en bra vård och hela tiden tänka på pedofil-stämplen.

Fast ja, jag fattar som sagt att det finns korkade läkare oxå.Jaa, sen åkte jag typ hem. Var en fin mysig dag att promenera i Lund i. Lund är sjukt mysigt tycker jag. Fast dåligt att ha högklackat i, där är så mkt kullerstenar. (
dagens andra gnäll).

Och btw! Min söta MANLIGA sköterska var där. Han älskar mig.

See ya!

Pojkvänner äcklar mig.

Datum: 2009-04-28 Tid: 19:50:41
Dags för ännu ett titta-vad-korkade-killar-på-nätet-är-inlägg.

Fick ett privat meddelande där det stod så här:
"Du e nog fanimig de hetaste jag sett på färbannat länge"

So far so good.
Sen går jag in på denna mans presentation där det står att han älskar ***** så jävla mkt, osv. Hans flickvän då asså. Brukar det inte vara så att den hetaste människan ska vara ens flickvän och inte en random brud på nätet?

Snäääälla, ge mig en pojkvän, va? Det verkar ju så mysigt. *nooooot*

See ya!

Från fjortisblond till rosa, Wiho!

Datum: 2009-04-28 Tid: 19:12:26
Färgade håret igår. Eller ja, Nat hjälpte mig. Fick gå upp tidigt för att möta henne när hon slutat sin enda lektion för dagen. Vi gick till CityGross för att jag skulle köpa blekning.

Tänkte att det kanske håller bättre om man bleker det innan.


Rebecka med blekning à la fjortisstyle is not the shit.


Dock blev väl resultat ungefär som förut. Lite mer Barbie-style kanske och lite mer lysande när man är ute. Men hoppas, hoppas att det håller lite längre.

Varför finns inte roliga färger som riktiga hårfärger? Dåligt.

See ya!

Just Do Me! Please?

Datum: 2009-04-27 Tid: 20:23:33
Åh!!!!! Killar, såklart.
Nej, det är inte mitt största problem i livet, men om jag fokuserar mer på dem så får det mig att glömma en massa annan skit.

Men iaf... Jag orkar inte.
Uppsalingen, grr, jag vill träffa honom. Sjuuukt het ju. Men det funkar inte rikigt nu, av lite olika anledningar. Men som han sa; man vet ju aldrig vad som händer. Så ja...

Min SötaVän. Åh, han är söt. Han ville träffa mig i lördags, men av olika anledningar funkade inte det. Men åh, ångrade lite att jag inte prioriterade honom, fast det hade ju inte gått. Men nu är han väl sur för det. Inte mkt jag kan göra åt det ju...

Sen har vi ju den nya. Som får smeknamnet Kungen här i min blogg (och jag är sjuuukt stolt över mig själv att jag kom på det). Ja, han som jag trodde bodde i Blekinge men som bor i Småland. Han är söt och ja, han behandlar mig oxå som en människa, han är väl inte vad man ska kalla en "badboy" och dessutom är mamma lite mer positiv till att låta mig träffa honom.  Men ja, får se hur det blir med det med.

Fast fan, min SötaVän. Åååh, känns som jag sumpade min chans totalt denna gången, och det gör mig faktiskt ganska ledsen. Men som sagt, inget jag kan göra åt det ju.


Jaa, jag vet att det är många killar på en gång, men man vet ju aldrig med vilken det händer ngt med, och jag har inte lovat ngn ngt.
Herregud, med mitt utseende är det inte lätt att hålla undan alla.
(
detta var bara en personlig ego-peppning)

See ya!

Jag låtsas ha ett liv.

Datum: 2009-04-27 Tid: 14:39:43
Shet, man skulle kunna tro att jag har ett liv. Har inte uppdaterat på aslänge ju.

Fredag
Åkte till Hbg med Nat, träffade Frudden och begav oss till Gröningen, där vi skulle grilla och ha det mys.

 

Nat skulle tända grillen, det gick inte så bra. Men till slut lyckades hon!

Vi drack även öl. Folköl. Rebecka blir full. Pinsamt. Och väldigt fjortis.Träffade sedan på en massa folk från min klass, och från min franskaklass. Inte bra. Rebecka klarar inte av att vara full i närheten av Höganäsare, det blir bara fel då...

Annars hittade vi annat roligt folk.

  

Martin, Ronja och två bögar som alla var otroligt söta.

Ja, annars antastade jag en 15-åring. Två ggr. En gång rullade vi runt på gräset och en gång nästan borta vid knutan. Det var kul. Och ja, jag antastade även en muslim som tyckte att svenskar var så vulgära. Då var jag ju bara tvungen att visa hur vulgära dem kan vara.Men ja, i stora drag var det en trevlig kväll.

Lördag
Marknad. Gick först en runda med Mamma och Jennifer och sen med Veronika. Alltid kul att träffa Veronika för man har alltid en massa att prata om. Tur för mig så hade hon ont i halsen så jag kunde prata en massa själv, vilket jag gör annars oxå. Jag är egoistisk.

På kvällen träffade jag Alexandra, vilket jag gör alltför sällan. Efter alla dessa år älskar jag den bruden fortfarande. Vi tittade på folk som spelade brännboll, sen skulle Alexandra och hennes vän grilla, vilket inte gick så bra till en början.

Sen blev jag nedslagen av Emil, min broders barndomskompis. Kul för mig som får blåmärken så lätt. Fast han fick igen en del. Jag är ju så stark.

Oxå, det var en trevlig dag om man räknar bort bakfyllan. Tönt.

See ya!


Lär er, förstå. Tro inte.

Datum: 2009-04-24 Tid: 15:26:37
Jag tror att jag är en ganska förstående människa, en människa som lätt kan sätta sig in i andras människors tankar och så. Det känns som jag är så iaf.

Jag tror det har mkt att göra med erfarnheter. Att jag har fått uppleva olika sorters människor på nära håll, så att säga.

Till att börja med: Grundskolan. En mångkulturell skola och dessutom den enda skolan i kommunen med särskola. Jag tror att man faktiskt lär sig en del om människor av att träffa olika sorters människor så.

Sen har jag ju stött på en del människor på andra sätt oxå, inte bara i skolan. Jag har t.ex. en lillasyster som är utvecklingsstörd och har gett mig en helt annan uppfattning om "såna" människor, jag har en moster som är muslim som faktiskt har fått mig på andra tankar om muslimer, positiva sådana och jag har stött på en del sjuka människor,  fysiskt sjuka, inte minst mig själv.

Och jag tror sånt är väldigt bra för människor, att se andra folk, kulturer osv på nära håll. Annars tror jag det är väldigt lätt att bara sitta och ha fördomar pga vad majoriteten i samhället tycker.
Man borde skaffa sig en egen åsikt.

Jag tror ju inte att alla kommer kunna tycka om alla sorters människor bara för att man lär känna dem, men man kan kanske få en helt annan förståelse för dem. På ett positivt sätt.

Fuck, vad djup jag verkar nu, men det är en tanke som har slagit mig bara.

See ya!

Dyrbarheter i kylen.

Datum: 2009-04-23 Tid: 20:57:44
Jaha. Då har man drygt 60,000 kr stående i sin kyl. Spännande.

Inte i cash, det hade ju varit löjligt. Men saker värda det.

Tro inte att jag är värsta lyxliraren vad gäller mat. Nejnej, nu snackar vi riktiga saker, som ska förvaras i kylskåp. Sheet, fyfan, jag är så jävla cool.Yees, min älskade medicin är dyrbar. Seriöst, en flaska kostar 5555kr. Och jag får fem stycken per gång. En gång i månaden. Det är ganska skillat.

Jag tycker om skatt, och vårat lilla välfärdsSverige.

See ya!

Jag gillar mig!

Datum: 2009-04-23 Tid: 15:10:43
Sheet, idag känner jag mig så jävla snygg. Naglarna är bra, håret underbart, sminkningen fantastisk och blev nöjd med min kläd-sammansättning. Vilket gör att jag mår bra.
Det är aldrig fel att känna sig snygg.

Men vänta. Det är ju fan tabu att säga så. Man kan ju inte tycka att en själv ser bra ut. Jag hatar alla tabu-ämnen. Utseende, sex, pengar osv.

Jag är öppen, och jag tycker man borde kunna prata om allt!

Och  känner jag mig snygg, så gör jag.

  

Och jag älskar mina vita skor, även om de inte är så bekväma att gå i.

Dessutom tycker jag det är roligare när jag bara är i skolan två dagar i veckan nu, och bara behöver se någorlunda ut så sällan. Det gör det mkt roligare, tycker jag.

See ya!

Look at me, I'm hooot!

Datum: 2009-04-23 Tid: 10:36:52
Då var det dags för mitt typiska jag-sitter-i-skolan-och-har-inget-att-göra-så-jag-bloggar-om-hur-det-luktar-kanelbullar-när-jag-är-hungrig-inlägg.

Nu sitter det, precis som förra gången, ett gäng killar runt om mig. Dock tror jag att dessa är yngre, men de är lite lugnare iaf.

Men! När dem kommer, och jag redan sitter här, så tror dem att jag tydligen inte ser dem, för de sitter och ger varandra blickar mot mig så att säga. Jag menar, ja, jag är skiiitsnygg, titta på bara.

Ja, jag är medveten om att de lika bra kunde mena "kolla henne, vilket jävla miffo" Vilket verkar mest troligt, men hur jävla bra är det för min självkänsla om jag tror det?

See ya!


Gamlingar, rosa är inte röd.

Datum: 2009-04-22 Tid: 20:18:43
Jag hatar äldre människor som tror att rosa och röd är samma sak.

"Vad fin du är med rött i håret"

FUCK U, mitt hår är inte rött, det är ROSA! Det är faktiskt en jävla skillnad.


Men så är jag ju lite överdrivet gnällig och känslig oxå.

See ya!

Misshandlad? Ehm..nej.

Datum: 2009-04-22 Tid: 20:03:54
Förut fick jag jättelätt blåmärken för att jag hade så höga doser kortison.

Nu får jag blåmärken väldigt lätt för att jag äter Trombyl, blodförtunnande.

Har en massa blåmärken här och där som jag inte har en aning om var de kommer ifrån. Det är inga hårda slag som ger mig blåmärken. Men det gör att jag ser lätt misshandlad ut. Sexigt.Detta är då gamla blåmärken, från höga-doser-kortison-tiden. Men det är ungefär samma effekt. Det gör inte särskilt ont, med det ser för jävligt ut.

See ya!

Gifta mig? Inte ens på låtsas...

Datum: 2009-04-22 Tid: 19:37:44
Ibland när man pratar, kille/tjej så kan man ju skojja om att "vi borde gifta oss".

Jag hatar det. Även om jag vet att det inte är på riktigt. Så jag får panik.

Jag vill inte, jag vill inte. Herregud, är jag körd eller?
Det är ju bara på låtsas. Inga löften. Bara skojj.

Men ändå. Bara tanken. Jag mår illa.

Jag är så sjukt jävla omogen.Jag undrar om jag någonsin hade vågat lita på en man så mkt att jag hade kunnat gifta mig med en. Nu känns det inte som det iaf.

See ya!

Inte psykiska problem, själsliga.

Datum: 2009-04-22 Tid: 19:28:45
Igår.
Jag var hos ögonläkaren och kuratorn i Hbg, och tiden där emellan gick jag och mamma och fikade och tittade i affärer.
Ögonläkaren gick bra, har inget tryck så får fortsätta med linser.
Kuratorn, ja det gick oxå bra. Känner mig lite psykfallig, men va fan.

Sen ringde min läkare. Han skulle prata om tre saker. Han kom ihåg en.
Han är lite konfunderad över min extrema, konstanta trötthet. Proverna var bra, det var varken sköldkörtlen eller blodvärdet. Så frågade han om jag ville komma tidigare än om tre veckor då jag ska ha medicin. Jag sa att det var ingen fara då jag inte har några akuta problem.

Men han ger mig en tid nästa vecka iaf. Lungröntgen och koll på hjärtat.
Fan, det är så pinsamt, det kommer ju inte visa ngt ändå. Och jag måste gå upp klockan sex för jag fick en så jävla tidig tid.

Fast min läkare är lite söt, han säger inte att jag har lite psykiska problem. Han säger att jag har själsliga. Det låter ju lite trevligare iaf.

See ya!

Män är lata, det är bara att accepteras.

Datum: 2009-04-20 Tid: 20:06:11
Ibland är jag fruktansvärt glad över att ha en bror. Det hjälper mig att förstå män lite bättre.


(jag måste nog ta nya bilder på min broder...)

Som ibland kan jag bli så frustrerad om jag skriver ett LÅNGT gulligt sms/mejl eller liknande, och man får ett svar innehållande typ tre ord.

Det känns så...dissigt.

Så pratade jag och min bror om det, och han säger att han brukar få långa sms från sin flickvän och försöker alltid svara så kort som möjligt. Wtf?

De gör det alltså med vilje, inte för att vara dissiga utan det är den manliga latheten som får dem att skriva så lite som möjligt.

See ya!

Lan på ett kvinnligt sätt.

Datum: 2009-04-20 Tid: 19:40:01

Igår roade jag och Nat oss på ett nytt sätt. Som vanligt tog vi oss först en promenad. Vi hittade gungor och klätterträd som Nat inte kunde komma upp i.

Sen gick vi som vanligt hem till Nat, men ist för att sätta oss båda i hennes säng med hennes laptop så kom hon på den briljanta idén att vi kan ju vara dubbelt så effektiva på helgon (
för att hitta fula/fina/söta/slemmiga människor) om vi sätter oss i hennes datorrum och placerar mig vid den sationära och Nat vi den bärbara.

Dvs, vi fick ut maximaleffekt av vårt helgonande.

Detta är då ett kvinnligt lan. Ist för att sitta och och spela CS eller WoW så kollar man in helgon och msn. Konversationerna ser då ungefär ut såhär:

-Sheet, kolla in ****!
-Hur fan stavar man till det?
-Jag länkar!

Ja, ni fattar. Men det hela slutade med att jag inte var hemma förrän efter ett. Jag som inte har ngn skola var det väl inte lika jobbigt för som Nat som skulle upp tidigt.

Men det är sånt man får ta.

See ya!


It sometimes sucks to be a woman.

Datum: 2009-04-20 Tid: 19:10:01
Jag hatar pms. Eller ibland märker jag inte av det, och ibland. Ja, då känner jag mig hemskt. Som nu.

Jag har bl.a. kommit på mig själv med att jag känner mig så fruktansvärd sur på folk som jag verkligen tycker om, och som absolut inte har gjort mig någonting. Så jävla onödigt bara.

Men, jag har även kommit på mig själv att jag blir sur på människor av en annan anledning, förrutom pms (
även om det blir mkt tydligare under de perioderna).

Av avundsjuka.
Och det är hemskt. Men jag känner bara att alla har ngt som jag inte har, och jag har ingenting.

Jo, en sak har jag som gör mig "speciell". Takayasu. Men vem fan vill ha det som sitt enda unika drag, vilket dessutom inte är ngt som andra kan bli avundsjuka på.

Undra hur det hade känts om folk hade velat ha egenskaper som jag har.


Jag hatar "nere-perioder". Jag är ju glad egentligen.

See ya!

EmoModeller är töntigt, men kul!

Datum: 2009-04-19 Tid: 14:34:52
Igår var det sol och mys. Då hade jag och Veronika bestämt oss för att leka modeller.
Min mamma tycker att vi är dumma i huvudet och det är till att vara överdrivet egenkär, men för helvete. Det är väl bättre det än att sitta och böla över hur ful man är?

Vi har kul iaf. Min lillebrors rektion var: "Du är ett jävla emo" Charmigt.
Jag vet att han tycker om mig ändå.


Vi tog oss till havet, vi har ju redan skogsbilder.

Sen måste vi komma på fler ställen att fotas på. Fast vi har redan en och annan idé.På handen, ofc.

Ja, det är ett jävla ego-boost. Lixom "Hej, titta va snygga vi är!" Men va fan.
Som om vi bryr oss vad andra tycker? I know u liiike it!

See ya!

Utvecklingsstörd 80-talare.

Datum: 2009-04-19 Tid: 14:21:02
Igår hade jag lite tråkigt och min lillasyster ville bli sminkad, så jag tänkte att ja, det kan jag väl roa mig med.

Tänkte mig lite åttiotal, våfflade luggen och satte bh-inlägg på tröjan som axelvaddar.Och när man trodde att min syster inte kunde bli fulare så får man fram det här.

En utvecklingsstörd unge à la 80-tal is not the shit.

See ya!

Vet jag? Eller vet du? Vem vet?

Datum: 2009-04-16 Tid: 21:02:05
Har man en identitetskris eller har man?

Jag vet inte vem jag är och inte vad jag vill. Tror jag iaf.

Fast, jag vet inte, eller vet jag?

Lite vet jag kanske, men inte mkt. Tror jag iaf.


Jag vet iaf en sak: jag är virrig som fan. Och så tror jag att jag är så jävla snygg och sexig. Men är det så? Vad vet jag om det? Ingenting tror jag.

See ya!

Sexböcker gillar vi.

Datum: 2009-04-16 Tid: 20:47:15
Idag var jag på biblioteket. Jag måste ju roa mig på ngt sätt nuförtiden.

Men hittade bland annat en bok om olika sorters sexpuckon. Det vill säga en bok om alla korkade äckelmän som det finns på nätet.

Det var lixom olika konversationer med män som på ngt vis var ute efter sex på nätet. Och bruden som skrivit boken, bara totaldissade alla.

Skitkul att läsa, särskilt då hon tog upp alla olika sorter. De som blir arga för att man dissar, de som inte fattar, de som ger sig direkt osv.Man kan säga som så att man kände verkligen igen sig.

Dock tyckte mamma att jag bara lånade en massa sexböcker och sånt denna gången. Men ursäkta mig att jag behöver ett ligg och ist får roa mig med att läsa om när andra får till det!

See ya!

Det dödar dig, men förbättrar mig.

Datum: 2009-04-16 Tid: 20:05:45
Jag är trög. Jag tänker för mkt.
Nu har jag fått lite fobi mot mina mediciner.

För jag tänker på hur farliga de är egentligen. Jag menar, om en "normal" frisk människa hade stoppat i sig mina mediciner så hade den personen blivit gaaanska sjuk, vissa hade väl t.o.m dött.

Men jag, jag blir BRA av dem. Känns...sjukt. Det är ju typ, gift. Helt fel.


Men jag får väl fortsätta stoppa i mig dem och vara glad.

See ya!

Väx upp, boys, jag är hungrig!

Datum: 2009-04-16 Tid: 10:14:27
Nu är jag i skolan, och som vanligt sitter jag bara och väntar på att mina kära vänner ska sluta sin lektion så jag kan gå och äta med dem. Jag är hungrig och det luktar kanelbullar, som vanligt.

Det sitter en massa jobbiga pojkar runt om mig och skriker så jag få huvudvärk. Trötta mig, varför växer pojkar aldrig upp? Finniga är dem oxå.

Franskan var annars dryg som vanligt, men självklart alltid lika kul att träffa Mathilda lite, för hon vill inte äta med mig sen så jag får nöja mig med de andra. Som Veronika, Maggie och Johanna. Men de duger bra de med.

Nej, seriöst, jag är hungrig.


Och detta är typ den enda bilden jag har i min mapp här. Ett fantasidjur som Gustav ritade till ett arbete vi gjorde i.. hm, naturkunskapen eller biologin, kommer inte riktigt ihåg... Ambulo Scrofa heter den iaf, vilket betyder stående gris. Intressant, va?

Det är inte mitt fel att jag har tråkigt. Jag känner mig mer konstig än vanligt nuförtiden, vet inte varför. Jaja, bättre det än när jag är deprimerad iaf...

See ya!

Massa män men inget sex.

Datum: 2009-04-15 Tid: 20:42:51
Åh, min SötaVän har inga pengar på mobilen.

Jag tänkte väl, ingen dissar mig. Eller ja, inte på det viset iaf.

Jag blev lite glad, och ja jag vet att jag är naiv, men whatever.


Träffade dessutom Dumhuvudet igår och det verkade på honom som om han menade allt han sagt på msn sist vi pratade där. Det känns oxå bra.

Herregud, I'm surrounded by boys, but why don't I get laid?
Måste nog fan ta saken i egna händer.

See ya!

Du får inte säga att du är bra.

Datum: 2009-04-15 Tid: 20:36:45
Varför är det så fruktansvärt lätt att komma på dåliga egenskaper man har?

T.ex. så vet jag att jag är

-Gnällig
-Patetisk
-Lättfotad
-Väldigt glad för att prata om mig själv
-Dålig på att höra av mig.

Dock är jag medveten om detta, men det är svårt att ändra på mig.

Fast jag har ändå tänkt på lite bra saker om mig, vilket verkar vara tabu att prata om. Det är sjukt, att man verkar helt dum i huvudet om man säger bra saker om sig själv. Men som om jag skulle bry mig om vad andra tycker.

Bra saker med mig, enligt mig, är att jag är

- oftast väldigt positiv egentligen med tanke på omständigheterna.
-bra på att lyssna på folks problem
-fruktansvärt söt (
ego-boost)

Sen kan jag nog inte mer bra saker om mig själv. Jag kanske inte ens har dessa egenskaper, det är bara vad jag själv tror.

Ändå har jag faktiskt ganska bra självförtroende, tycker jag.See ya!

Sexigheter och annat på sjukhus

Datum: 2009-04-15 Tid: 19:28:20
Ja, var på sjukhuset igår, och det kändes mkt bra. Fast lite dåligt oxå.

Kom dit, och det var min snygge sjuksköterska (
varför är det ett feminint ord?) som hade hand om mig. Han skulle ta prover på mig, när vi sitter där och har det väldigt mysigt, han ska precis sticka nålen i mig, tittar på mig och säger: "Men har du näsblod?" Sexigt värre, jag blöder en massa näsblod. Dessutom skojjar han och säger att då kunde han ju tagit blodproverna där ist. Jättekul, men man får väl bjuda på sig själv.
Sen blev det blodbad från min arm, men han sa att han gillade det mer än om det inte rann alls (
läs: han gillar MIG)

Pratade sen med min läkare och kom fram till följande:

*Min extrema trötthet kan bero på sköldkörteln, men det funderar fortfarande på det.
*Jag får INTE rida på Veronikas häst, och inte ngn annans heller..
*Jag FÅR åka karuseller
*Jag får fortfarande inte höja pulsen för mkt.
*Min händer somnar pga av lågt blodtryck, och därför är jag även fruktansvärt yr, detta vill min läkare inte göra ngt åt än.
*Jag får inte gå till tandläkaren utan att få antibiotika.
*Min läkare är så fruktansvärt stolt över mig och skryter om mig och mina bedifter för andra läkare.
*Jag FÅR dricka alkohol! Med måtta... det enda som inte är bra är att blanda med mina cellgifter, men jag kommer iaf inte dö av det. (som om jag inte visste det..)
*Jag måste redan nu börja täcka mitt ärr med kläder, tejp eller solkräm från solen.

Det var väl typ allt.

Sen under tiden jag fick droppet så vågade jag inte sova denna gången, för jag tycker att det är så pinsamt när min heting har hand om mig... Men han kom in ett par ggr och vad jag än tittade på när han kom in så sa han att han gillade det programmet. Och då fattar alla när han säger att han tycker "Supernanny" är bra att det bara är dåliga raggningsrepliker.
Men jag får nog vänta tills jag ska över till vuxenavdelningen innan jag har sex med honom, det kan bli lite pinsamt annars. Ehm, ja...

Sen när jag satt och åt så sitter en kille i min ålder redan där och väntar på sin pappa. Han har redan ätit, jag tar mat, sätter mig med ryggen mot honom och börjar äta (
fruktansvärt äcklig kalops).  Precis när jag ska gå och sätta min tallrik så går även han och sätter sin, så vi måste stå och fitta med diskmaskinen samtidigt. Kunde han lixom inte gått innan eller efter mig då?
Ja, jag vet att han ville gå samtidigt som mig för han blev intresserad av mig, men det kändes inte charmigt då. Jag blev bara sur.

Btw, jag hoppas att alla fattar när jag skriver lite sarkastiska saker. Jag fattar asså att inte varenda kille som tittar på mig vill sätta på mig. Men det är kul att låtsas.

Men iaf, det var en helt okej dag på sjukhuset. Fick min Remicade och proverna ser bra ut. Heja mig!

See ya!

Det duger som det är.

Datum: 2009-04-13 Tid: 15:44:46
Det känns som att många är onöjda med sitt namn, som om de flesta vill heta ngt annat än vad dem heter. Jag var likadan när jag var liten. Helst av allt ville jag heta Gabriella, har jag för mig.

Men nu, när jag tänker efter, så är jag nöjd med mitt namn. Jag tycker att det passar mig på ngt vis. Smeknamn är jag inte så mkt för, innan körde jag väl mkt med "Becka" men det är för töntigt för mig, det passar sig inte... Även om jag är tönt så nej, mitt riktiga namn ska det vara.

Sofie Rebecka Andersen, duger bra för mig.See ya!

Galna hästar och fullar gubbar.

Datum: 2009-04-13 Tid: 15:11:42

Back again, lixom. Har väl varit en ja, intressant helg. Släkten min är ju som den är.

Kom upp i fredagskväll, grillade och hade lite mysigt sådär. Lördag morgon gick jag ut med deras sk. hund. Gick på en grusväg in the middle of nowhere, med tanke på att min moster bor långt ute på landet, precis bredvid ett grisstall dessutom, så det luktar ju inte allt för gott där, men ändå.

Senare gick jag, Jennifer och min kusin Josefin ut i hästhagen för att titta på hästarna. Hästhagen är i en stor backe, vilken hästarna (de är tre stycken) står nedanför. När vi har varit nere och tittat på dem och sen ska gå tillbaka och är uppe på backen så kommer denna hästen springande. Nej, den sprang inte, den dampade sig fram, slängde med huvudet och hade sig. Vi blev asrädda. Jennifer låter denna komma fram till henne och klappar den, men då nafsar den efter hennes hals, så vi kryper under staketet där det är en brant backe på typ tre meter ned till ett dike, precis bredvid motorvägen. Vi lyckas ta oss ner och sen går jag inte in till dem hästarna igen.

På kvällen kom min mosters sambos bror och hans familj. Mamma och moster agerade sura gnällkärringar. Jättekul. Jag fick öl av min mosters sambo, mamma blev ännu surare. Jag ignorerade. Sen blev det lite singstar. MIn mosters sambos bror, var en aning berusad och vann över typ alla. Så jag tänkte prova jag med, vi sjöng typ tio låtar och han vann kanske två av dem. Jag utklassade honom totalt.

Men annars var det ganska trevligt. Igår var det väl lite sådär, det hade väl blivit lite för mkt, lite för intensivt så alla gick och var lite småsura och vi åkte hem på eftermiddagen.

Nu är det skönt att vara hemma iaf. Träffade Veronika igår, och ska träffa Nat sen. Fett nice.

See ya!


Jag kommer tillbaka. Jag lovar.

Datum: 2009-04-08 Tid: 22:47:31
I helgen åker jag till Halmstad för att "fira" påsk, bara så ni vet.

Om det nu skulle vara så att ni saknar mig.

Jag kommer tillbaka, oroa er inte.

See ya!

Äntligen lite glädje.

Datum: 2009-04-08 Tid: 22:05:41
Åh, vad jag ska ta en massa nya ego-bilder nu. Älska, älska rosa hår!!

Tönt, jag vet. Men det är ju sån jag är.

Känner mig ovanligt glad idag. Kan bero på att jag träffade Veronika igår och idag har jag träffat Nat och Frudden. Kan ju inte få mkt bättre sällskap.

Och! Jag har börjat acceptera "mina män" och hela den biten. Det tar så onödigt mkt energi, tycker jag. Energi som de inte ens förtjänar. Kan ju bero på mitt svaga psyke, men nej, nu ska vi inte tänka på det mer.

Glada tankar nu bara!

See ya!

Sex duger jag till, inget annat.

Datum: 2009-04-08 Tid: 21:05:46
Mamma och jag har diskuterat en massa om hur jag gör med män.

"Du behöver inte gå sängvägen för att få bekräftelse från män, du har så mkt annat du kan bli omtyckt för. Måste du verkligen ha bekräftelse från män? Med tanke på ditt svaga psyke är det inte bra att du håller på så här. Du kommer bara bli sårad. Låt en man tycka om dig för den du är ist."

Även Veronika säger att män kan tycka om mig för annat utom att jag ligger med dem det första jag gör.

Asså. Nej. Jag lovar. DET GÅR INTE!

Fråga min bror, han tycker jag är konstig och han är man.
Fråga min pappa, han vill inte träffa mig och han är man.

Veronika och mamma är kvinnor.
Allt annat litar jag på dem om, men detta är ju bara att se på logiskt.
Som jag gett exempel på.See ya!

Män förvirrar mig. Som fan.

Datum: 2009-04-08 Tid: 20:56:32
Åh, seriöst. Män. Varför går allt åt helvete?
Eller rättare sagt; varför blir inget som jag vill?

Den söta människan som var så fruktansvärt gullig mot mig och behandlade mig som en människa verkar totalt ha dissat mig nu. Veronika sa att jag fick smsa en gång till och sen skulle jag strunta i det, vilket jag gjorde. Och ja, jag vill ju inte men är man dissad så är man. Jag pallar inte efterhängsamhet.

Och Uppsalingen. Hm, vi pratar inte så mkt. Men jag var så patetisk (enligt mamma) att jag skrev till honom för att en gång för alla få veta vad han vill, om han vill träffa mig eller inte. Vilket han sa att han ville, men han tyckte typ det var störigt att jag inte visste när jag kunde komma. Fullt förståligt. Men det är bara sex, och jag vill, så det får väl vara som det är tills jag vet när jag kan träffa honom.

Och sen dumhuvudet nr 1. Eller asså. Han bor i samma stad, vi har haft lite "spänning" mellan oss, men det har aldrig kunnat bli ngt pga av en särskild anledning... Men så i veckan säger han en massa saker och jag är inte bättre själv. Tänker dock inte på att det är en människa jag träffar då och då, utan skriver på som om ja.. Ni fattar. Men, va fan, jag står för vad jag tycker och säger. Fast ändå.

Jag är så förvirrad. Jag vill vara glad. Män gör mig inte glad för tillfället. Mina vänner gör mig glad. Så jag får väl hålla mig till dem ett tag och sen se hur det blir.See ya!

Tussar goes wild.

Datum: 2009-04-08 Tid: 20:26:15
Idag drog jag och Nat in till Hbg, för att först köpa en klänning åt Nat och sen för att möta Frudden som har varit duktig och jobbat hela dagen.

Nat hade bakat mjölkfria bullar eftersom Frudden är typ mjölkallergiker.
Men de var faktiskt goda.

     

Nat köpte även superfina prickiga solbrillor. Go 50's!


När jag och Nat väntade på Frudden i parken vid Kärnan tyckte vi att det var dags att ta lite bilder på oss två. Vi passade även på att lyssna på Nat's Ipod och sjunga med i en massa nostalgilåtar.

    


Vi hittade sedan en trevlig rund gräsmatta där vi placerade oss, åt kanelbullar, ropade på folk, tände ljus och var allmänt tussiga.

    

Då var ju även Frudden med, vilket dessa bilder bevisar.

  

Ni ska bara veta hur svårt det är att ta egobilder och få med alla tre på samma bild. Men vi lyckades ganska bra även om Nat's bröst vill leka ben.


Sen satte sig Nat på sina ciggaretter, en gick sönder, vilket blev ett utmärkt tillfälle för Frudden att visa att det är dåligt att röka. För jag och Frudden är ju duktiga flickor som aldrig har rökt.


Och ja, så här såg det ut när vi var färdiga. Alla lyckades smälla sina mer-paket. Dock lyckades ju jag först, även om jag provade sist. Jag är så fett skillad.

Men för att sammanfatta var det en mkt trevlig tuss-dag!

See ya!

Skitsnack på stan.

Datum: 2009-04-07 Tid: 20:24:09

Snart ska jag gå ut och gå en runda med min sötunge Veronika. Känns som vi har en del att prata om, jag menar vi har ju inte setts sen...när fan var det? Just det, i fredags! Herregud, en massa dagar ju.

Hon som har haft manligt besök och jag som är som jag är med mina män här och där. Behövs nog berättas en del. Dock ser jag att det är lite kallt nu, men vem fan bryr sig.Och imorgon tar jag, Nat och några kanelbullar bussen till stan för att checka lite affärer, hitta Frudden på hennes jobb och sen fika någonstans alla tre. Vi hoppas bara att det inte regnar.

See ya!


Rosa hår! Äntligen.

Datum: 2009-04-07 Tid: 16:39:06
Så ja, då färgar man håret igen. Känns kanske onödigt eftersom jag inte har ngt liv, men det känns mkt bättre för mig om jag har rosa hår.

      


I feel sexig utan smink. Not.
Resultatet får ni ngn annan gång, men det blir likadant som det har varit innan.
Alltså inte så spännande.

But hey, me like!

See ya!

Gaah, ge mig sex!

Datum: 2009-04-06 Tid: 20:20:52
Åh, inatt hade jag vilt härligt sex med en lång, realativt muskulös man.


Fuck. Det var bara önsketänkande.

See ya!

Knottriga kondomer och sex är för män.

Datum: 2009-04-06 Tid: 19:40:46
Igår var jag hemma hos Nat, det pratades en massa långt in på natten, med te och frallor. Vi kom bl.a. fram till att vi inte har en aning om vad man ska svara på frågan: "Vad gillar du inom sex?"

För vaddå jag? Det handlar väl inte om mig? Sex är väl till för att få män att njuta?
Eller? Kanske bara en av min och Nats konsiga tankar om sex.

Men iaf så tyckte nog Nat att jag behövde få njuta lite av sex jag med, för idag fick jag en present av henne. En paket med knottriga kondomer.
Intressant. Synd bara att jag inte använder kondomer.

Får väl börja skärpa mig med det nu kanske då.

See ya!

Kuksugarläppar.

Datum: 2009-04-05 Tid: 16:55:53
För att få de ultimata kuksugarläpparna så ska man borsta läpparna med en tandborste och därefter kladda på en jävla massa vaselin. (Dock bör man se till en del försvinner innan man börjar arbetet).

För att få en mjuk och behaglig upplevelse.Det är orättvist att jag har sådana kunskaper när jag inte får användning för dem.
Stackars, stackars mig.

See ya!

Fröken slampa av egen vilja.

Datum: 2009-04-05 Tid: 15:43:37
Jag får lätt den uppfattningen av folk att jag är en korkad jävla slampa på nätet. Vilket är mitt eget fel. Jag vet. Bilder säger mer än tusen ord eller ngt sånt heter det ju. Och mina bilder är...ja, ofta ganska slampiga.

Men det betyder inte att jag är korkad för det. Tvärtom, jag tycker faktiskt att jag är relativt smart. Jag menar, jag gick ut nian med bäst betyg på vår skola det året (
utan att ha gått ngt alls nästan i åttan), jag klarade läsa på nv med relativt bra betyg.
Och det är ju bara inom skolämnena. Man kan ju vara bra i skolan och korkad i sociala sammanhang, vilket jag inte tycker att jag är. Jag tycker att jag är väldigt allmänbildad och fattar mig på saker och ting.

Det säger jag inte för att klaga. Inte alls, hade jag velat att folk skulle se mig som en människa med ett intellekt och inte bara som ett objekt så hade jag kunnat göra det.
Visst, jag har ju en väldigt slampig sida i mig oxå. Men det är faktiskt inte allt.

Jag menar bara att det är dumt att döma en människa bara efter ideal. I mitt fall då "Hon ser ut som en slampa, alltså är hon korkad."
Och jag får tycka att jag är "smart" om jag vill.

Ibland är jag söt av mig, och inte bara slampig. Typ.


See ya!

Sex är olika för olika människor. Tror jag.

Datum: 2009-04-05 Tid: 12:15:32
Ofta har jag råkat ut för killar som skryter om "hur stor den är" "hur bra dem är" och sånt. Jag menar, det är väl inget man behöver skryta om, vare sig det stämmer eller inte.

För hur många ggr har man inte hört "Alla jag har varit med har sagt att jag har varit den bästa". Inte för att vara sån, men det betyder ingenting. Tror killar på allvar att en brud hade sagt till honom att han var värdelös? Visst, det är onödigt att ljuga, men eftersom de flesta brudar vet hur glada män blir över att höra hur bra dem är så varför inte ge dem det lilla nöjet att tro det?

Klart det är lite dumt oxå, för då kör dem väl på som vanligt, utvecklar inte sig och blir inte bättre. Men det kan man ju strunta i om man ändå bara är ett one-night-stand.Jag skulle aldrig få för mig att skryta om såna saker, oavsett om jag hade varit säker på att killen verkligen menade vad han sa om han sa ngt positivt om mig.
Som en kille tjatade hela tiden om mitt sugande, att jag "suger som en gud" och så. Ja, nu kan det kanske låta som att jag skryter, men jag tänker inte suga av er ändå så... Men iaf! Bara för att HAN tyckte det (
vilket inte är säkert att ens gjorde på riktigt) så betyder ju inte det att ALLA gör det.
Alla tycker ju olika.

Med tanke på hur många olika sorters sex och ställningar det finns så kan ju knappast alla gilla allt och troligtvis tycker inte alla om samma saker.

See ya!

 

Sex är bra för humöret.

Datum: 2009-04-05 Tid: 11:28:37
Min storebror har varit så fruktansvärt sur och gnällig på sista tiden, jag och mamma har sagt till om honom att han borde gå och sätta på ngn så han blir trevligare.

Inatt sov han inte hemma, vilket inte har hänt sen han gjorde slut med sin flickvän.

När han kommer hem är han jättetrevlig, glad och pratar en massa. Eftersom han sov hos en tjej så antar jag att han äntligen har fått till det. Kul för honom ju.

Jag tror att mäns humör blir ganska påverkade av sånt. Eller ja, jag blir nog ganska påverkad av det jag med. Så nu behöver ni ju inte gå och fundera på varför jag är så sur och gnällig hela tiden.

See ya!

Minnen ftw.

Datum: 2009-04-05 Tid: 09:59:58
Har precis suttit och tittat igenom mina mappar lite, på alla bilder man har där.

Och det är fan tur att det finns kameror så man kan dokumentera vad man har gjort med bilder, annars hade jag glömt hälften. Visst, man kan skriva ner vad man har gjort men det är ju inte riktigt samma sak.

Födelsedagsfirande, badande i Veronikas tunna, "fotosessions", gymträning i Hbg osv.
Bilder är kul.

Men Nat, vi är ganska dåliga på att ta bilder på våra äventyr. Tänk dig en bild på Ragnar när han halsar vodka klockan sex på morgonen. Han hade dödat oss.
Okej, finns kanske en anledning till att vi inte har så mkt bilder...

See ya!

Bloood

Datum: 2009-04-05 Tid: 09:23:59
Det suger att få näsblod.

Det suger ännu mer att få näsblod när man äter blodförtunnande tabletter.

See ya!

Patetisk, patetisk, patetisk

Datum: 2009-04-05 Tid: 08:51:05
Jag blir så sur för att jag inte är glad. Makes no sense, I know.
Men asså, jag brukar vara ganska positiv, även om det för tillfället är jobbigt så brukar jag tro på en bättring. Men nu, och så har det varit ett tag, så känner jag bara...nej. Det går inte. Inget går.

Jag är ledsen. Inte så konstigt egetligen när jag tänker efter på vad jag har att vara ledsen över.

*Kronisk sjuk
*Deprimerad
*Psykisk labil
*Celibatiserad
*Trött precis hela tiden.

Jag menar, har jag rätt att vara liiite ledsen eller har jag?

Jag vill fösöka se det positivt, att jag kommer att komma ur detta. Men det är så jävla svårt för tillfället. Just nu vill jag bara stoppa i mig en massa tabletter och lägga mig under täcket och bara...ja. Glömma allt.

Visst, sen kan man fokusera på de bra sakerna med och om jag ska räkna upp de bra sakerna i mitt liv så ser det ungefär ut så här:

*Underbara kompisar
*
*
*

Ja, sen var det stopp. Inte för att det är ngt fel på mina vänner, absolut inte. Ni skulle bara veta hur glad jag är att jag har dem. Men när det är så mkt mer som är dåligt så är det svårt.

Men, jag är ju som jag är och klarar väl detta med.
(Måste iaf intala mig det...)

Sen vet jag att många har det mkt värre, men just nu är jag en aning egocentrisk.

How i feel.

Datum: 2009-04-05 Tid: 08:20:56
I've tried så hard
and got so far,
but in the end
it doesn't really matter.

-
Linkin Park

Jag har alltid trott att "kravlöst sex räcker"

Datum: 2009-04-04 Tid: 20:45:42
Bara för att min bror inte bryr sig särskilt mkt om mig, mitt liv och mina problem så blir jag ledsen och känner mig sviken. Enda gångerna vi pratar så handlar det om honom, hans liv och hans problem.

Jag som alltid sett honom som min "manliga förebild", den enda mannen som någonsin kommer betyda ngt för mig. Men när han sårar mig, så känner jag bara: "Fan, alla män är likadana" och så vill jag inte bli känslomässigt engagerad i ngn överhuvudtaget.

Hur ska jag kunna släppa in en man i mitt liv om jag blir sviken av både min pappa och min bror? De som borde vara de ultimata exemplen för mig?

                                  

Jag känner mig bara så värdelös när det gäller män. Det enda som känns säkert är "kravlöst sex" för det spelets regler kan jag. Tycker jag om ngn för mkt så känner jag mig bara efterhängsen.

Dessutom hatar jag att jag blir så påverkad av män jag inte ens träffat. Skrift kan verka så lockande och ja, jag faller oftast för det. Dock fattar jag att det för mesta bara handlar om att "locka" en och måste hela tiden intala migsjälv "han är bara ute efter sex".

Men ibland så får jag för mig att det är "äkta", men hur fan kan jag verkligen veta?
Det är lika bra att se allt som en lek, då blir man iaf inte sårad. Och det vet väl alla vid detta laget hur rädd jag är för det.

Men fan, det hade känts bra med ngn som tycker om mig för den jag är. Eller..?
Jag är fortfarande lika förvirrad.

See ya!

Chillikärnor = minimajskärnor?

Datum: 2009-04-04 Tid: 20:31:58
Idag lekte jag och Patten med chilli. Eller, han hittade en massa torkad chilli och skulle såklart äta en. Sen fick han jätteont i munnen och sa åt mig att oxå äta, vilket jag gjorde. Då fick även jag jätteont i munnen. Det sved som fan och vi fick dricka vatten, käka filmjölk och isbitar för att det skulle bli lite bättre.

Sen plockade vi ur kärnorna ur en (som alla vet är de starka) och gav till lillebror. Vi sa att det var minimajskärnor. Vilket han trodde på, och åt. HAHA. Han fick oxå ont i munnen.

ibland har jag och storebror väldigt sjuk humor, vilket ofta innefattar att vi bråkar med våra småsyskon. Ger dem roliga saker att äta, lura dem att säga "dumma" saker osv. Fruktansvärt kul.

Men jag tycker synd om barn som har väldigt mkt äldre syskon. Det känns som de kan råka ut för både det ena och det andra pga det.See ya!

Vin och alla känner alla.

Datum: 2009-04-04 Tid: 19:57:39
Vinkväll hemma hos Isabell med Veronika igårkväll, trevligt värre. Alltid kul att snacka en massa skit om allt och inget. Isabell är dessutom en ganska "ny" vän som jag inte pratat allt för djupt med förut.

Men det spelade ingen roll. Vem man är pratade om (alla älskar vi ju att prata om folk) så visste ju vi ju alla precis vem vi menade. Det är det "charmiga" med Höganäs.

Dock kan det ju ge en del skratt. Tur för mig att jag inte är den som är den utan gärna kan bjuda på mig själv.

Iaf, trevligt var det.

See ya!

Onani och lesbiska brudar.

Datum: 2009-04-02 Tid: 19:44:50

En helt random tjej på msn började prata med mig om onani.

Två olika lesbiska tjejer har stött på mig (
varav den ena skickade nakenbilder).

Vad tror folk om mig egentligen? Men, jag klagar inte, det är alltid kul att prata med olika sorters människor. Intressant på ngt sätt.

Men ändå..

See ya!


Kär, men till vilket pris?

Datum: 2009-04-02 Tid: 19:30:28
Jag vill vara kär. Fan. Ja, ni läste rätt. Det betyder inte att jag vill ha ngn pojkvän (som vanligt) men jag vill vara kär. Lite naiv, tänka en massa på den person och bli glad bara av det. Önska att man får syn på honom, att han pratar med en eller bara ler lite mot en. Ni vet det gamla vanliga.

Är man kär har man heller inga krav på sig, som ni vet att jag inte pallar. Man går lixom bara och är lycklig i sin egna lilla värld.

   

Men, jag får bara svårare och svårare att bli kär. Jag är så fruktansvärt rädd att bli sårad. Jag tror inte att jag hade klarat det, och jag är övertygad om att om jag blir för involverad i en kille så kommer han såra mig.

Och ja, jag skyller det på pappa. Jag blir bara mer och mer övertygad om att det är p.g.a. vad han har gjort som jag har förlorat min tillit till män. Det verkar jättelöjligt, jag vet. Även om jag vet att jag borde tänka "men alla män är inte likadana" så är det fruktansvärt svårt.

Jag är helt inne på det psykodynamiska spåret, att sånt som har hänt i ens barndom kommer ifatt en längre fram. (
Ibland är det bra att ha läst psykologi) Jag vill gärna ha en förklaring varför jag är som jag är, och detta är den bästa förklaringen jag kan komma på.

See ya!

Jag kommer ändå att dö.

Datum: 2009-04-02 Tid: 13:03:34
Jag är smyghypokondriker.

När jag får huvudvärk tror jag att det är en tumör.
När jag får ont i benen tror jag att det är ledgångsreumatism.
När jag får ont i hjärtat tror jag att jag får en hjärtattack.
Osv.

Eller det är de tankarna som slår mig de första sekunderna. Sen kommer jag på att jag bara är löjlig, att det inte alls är så. Men nu har jag börjat fatta att jag tänker så för att jag vill att det ska vara så.

För om jag blir sjuk, riktigt sjuk, igen så slipper jag allt ansvar. Då bryr sig folk och tar hand om mig. Nu måste jag vara duktig och ta tag i saker själv. Och det är jobbigt när man har haft det som jag har.


Näe, nu är jag sugen på Remicade, jag vill till Lund. Få medicin, och bara sova.
Sömnen jag får där är helt underbar. Tönt jag är.

Och förresten så känner jag på mig att jag kommer dö. Snart.

See ya!

Rosa ftw.

Datum: 2009-04-02 Tid: 12:48:48
Åh, jag måste verkligen färga håret. För min egen skull. Jag mår bra av det.

Gör nog det på lovet tror jag.

                               

Rosa är det ultimata för mig. Rosa, choklad och vänner. Det är sånt som gör mig glad.

See ya!

Slemmiga killar.

Datum: 2009-04-02 Tid: 12:26:26

Nog för att man har många ego-bilder på datorn, men jag och Jennifer kom fram till att bilderna på alla killar man har pratat med inte är mkt färre.
Vi satt och kollade igenom, både "mina" och "hennes" igår och kom fram till att andelen sötnosar är så mkt färre än de som ja, inte är lika söta. Vi fick oss en del skratt när vi gick igenom detta.Dock förstår jag inte vissa killar. Som den här. (
Lägg märke till att jag har varit snäll nog att censurera). Seriöst. Tror han verkligen att ngn skulle tända på hej-jag-ligger-här-lite-mysigt-med-skjortan-öppen-och-handen-i-byxorna- stilen? Jag gör inte det iaf, verkligen inte. Men jag är kanske inte som andra.
Du kanske tänder på det?
Och ja, jag tycker att om man skickar bilder via nätet så får man skylla sig själv om de hamnar lite här och där. 

Självklart fanns det en och annan söt människa bland alla bilder oxå. Men som sagt, de är få.

See ya!


gud finns inte för mig

Datum: 2009-04-02 Tid: 10:18:13
Jag tror inte på någonting. Ingen gud, ingeting. Jo, vetenskapen, men det är inte riktigt samma sak. En gång, när jag var som sjukast ville jag be till gud, jag ville göra ngt för att få det att kännas bättre för mig. Få känna att om jag bad tillräckligt mkt så skulle ngn högre makt hjälpa mig. Göra mig frisk.

De tankarna försvann ganska fort. Det kändes menlöst. Om det hade funnits en gud så hade jag inte varit där överhuvudtaget, då hade jag varit frisk. Så jag satte allt mitt hopp och min tro till läkarna, till vetenskapen. Och det räckte ju, det var dem och ingen annan som hjälpte mig ur det.

Att det inte fösvann helt och hållet ser jag oxå ur en vetenskaplig synpunkt. En kronisk sjukdom är en kronisk sjukdom. Det kan inga böner ändra på.

Visst, jag gnäller och klagar jättemkt på att jag är sjuk, det är nog ganska naturligt. Men då klagar jag bara för er och för mig själv, absolut inte för ngn gud. För ngn sådan finns inte i min värld.

See ya!

Porrskador.

Datum: 2009-04-02 Tid: 09:58:25

Igår tittade jag på Fråga Olle och de pratade lite om man kunde bli porrskadad. Och ja, det kunde man ju. Som jag tagit upp tidigare, men får fel uppfattning om verkligheten.

Men sen säger dem: "Vissa kan ju få för sig att det tillexempel är okej att spruta tjejen i ansiktet eller lite här och där."

Jaha. Vadå, skulle jag vara porrskadad då, eller? Jag menar... ja. 
                                                       

See ya!


Ska mamma få läsa?

Datum: 2009-04-01 Tid: 20:26:22
Idag såg mamma ett program på tv där mammor pratade om de fick eller inte fick läsa sina döttrars dagböcker. De flesta var överens om att det fick man verkligen inte, man fick iaf inte snoka efter den, men om man hittade den liggandes så hade alla nog läst lite grann ändå.

Då tyckte min mamma att hon skulle få leta upp min blogg och läsa den. Vi har pratat om det förut. Hon bloggar oxå, och vi har bestämt att vi inte läser varandras bloggar. Bara för att lixom.

Fast hon har varit väldigt sugen på att läsa min blogg iaf.
Det är inte så att jag skriver ngt hemligt här, hon vet typ allt jag skriver om, men vissa saker som pågår i mitt huvud vet jag inte riktigt om hon skulle förstå, och så blir det en annan sak om man skriver än när man berättar om saker och ting.

Jag känner inget behov av att läsa vad hon skriver och jag tycker inte att hon ska läsa vad jag skriver. Då hade jag känt att jag skulle bli tvungen att censuera mig, och det vill jag ju inte. Då hade det blivit mkt tråkigare och med tanke på hur tråkig jag redan är så vill vi inte riskera det.

Men min dagbok var hon inte lika intresserad av att läsa, lite förståndig är hon och fattar att hon nog inte vill veta precis allt om mig. Det hade inte jag iaf, om jag varit som henne.


Men jag tycker ju om min mamma ändå. Visst att hon är mer som en vän, men man får ju dra gränsen ngnstans tycker jag.

See ya!

Don't touch me!

Datum: 2009-04-01 Tid: 20:14:54
Jag tror att jag har blivit "allergisk" mot mänsklig närhet. Den enda kroppsliga kontakt jag får nuförtiden är när jag kramar Veronika de ggr jag träffar henne.

Jag får typ panik bara mamma nuddar vid mig, eller om ngn annan kommer för nära.

Känns helt sjukt, men om ngn ska komma i närheten av mig så ska det vara rätt människa. Låter kanske konstigt vad gäller mig, men så är det nog. Jag måste lixom välja vem som får eller inte får röra mig.

Dålig barndom, med för lite kramar kanske? Nej, inte vad jag vet.


Eller jo, lillayster frå oxå röra mig. Ibland, om jag har lust. Annars får hon stryk. Typ.

See ya!

Bad-boys, eller inte?

Datum: 2009-04-01 Tid: 20:08:33
Varför vill man som tjej alltid ha bad-boys. Såna som inte riktigt behandlar en på det sätt man verkligen förtjänar? Vad är det som är så spännande med dem? Vill vi bli behandlade som skit, eller vad är det frågan om?

Jag, t.ex. har ganska bra kontakt med två män för tillfället. En som är så sjukt underbar, säger så trevliga saker, verkar respektera mig för den jag är och pratar med mig som jag var en människa, en person han skulle kunna tycka om som en vän och inte bara vill åt mig för att jag särar på benen det första jag gör när jag träffar en kille. Att han är så sjukt söt gör ju inte saken sämre.

Men! Sen är det en annan, som har det ultimata utseendet sett från mina ögon och som gillar mitt utseende. Och sen tog det stopp. Han vill träffa mig, och han vill ha sex med mig. Inte mig emot, men jag vet ju vad det handlar om. Jag är inget mer än ett objekt för honom. Ett nöje bland så många andra. Visst, han kan säga gulliga saker han med, men för mig känns dem orden bara som saker som sägs för att locka mig. Som om ngn behöver locka mig, jag som kommer springande så fort en kille nämner ordet sex. Inte riktigt kanske, men iaf.

Efter dessa utförande verkar det väl helt självklart vem som är bra för mig och vem som inte är det. Kille nr 1, of course. Men, sen är det ju ngt som drar mig till den andra oxå. Och att välja känns helt omöjligt. Men vem har sagt att jag måste välja, och varför skulle jag behöva välja nu?

Jag är inte redo för ngt seriöst ändå och jag hade inte klarat av att vara bunden till ngn av dem. Och det är väl inget som säger att jag blir bunden till en person bara för att jag träffar den?

Man får väl dejta mer än en person i taget? Och Man nr 2 (mer känd som uppsalingen), vet jag ju att det är en engångshändelse. Och för mig är det okej, man måste väl få ha kul i livet?


(bilder på mig is the shit.)

See ya!

Sluta fåna er, nätet är bra.

Datum: 2009-04-01 Tid: 19:55:36
Idag läste jag lite i lokaltidningen att de hade frågat lite töser här i hålan om vad de ansåg att man träffade folk från nätet. De hade frågat typ sex pers, och alla hade sagt saker som att de inte vågade träffa folk eller om de gjorde de så hade de oftast en kompis med sig första gången.

Detta har jag tagit upp förut, om vad jag tycker om detta. Men jag förstår verkligen inte de som har så mkt emot det. Visst, det har hänt många ggr att det är läskigt folk som utger sig för att vara ngn de inte är. Men seriöst, hur svårt är det inte att ta reda på så mkt att man känner sig helt säker på vem människan verkligen är?

Självklart kan vem som helst vara en galen yxmördare, även snälla Kalle, 17 år som du vet allt om. Tror du. Men det är väl lika stor risk att man stöter på sjuka människor på krogen, t.ex. Eller med tanke på alla skolmassakrar så verkar inte skolan vara mkt säkrare.

Näe, jag har sagt det innan och jag säger det igen, jag älskar att nätet finns så man kan träffa nytt folk. Folket här omkring intresserar mig inte, och jag intresserar inte dem.

Så vrf inte använda dessa underbara möjligheter när man har dem?

See ya!

Stackars lilla sjuka mig.

Datum: 2009-04-01 Tid: 19:35:39
Jag tror jag är sjuk. Men det är så svårt att veta eftersom jag inte får några vanliga symptom när jag har en vanlig sjukdom. Jag tror jag är ganska förkyld och har massa problem med halsen (Nat trodde att jag hade haft en kul natt när hon pratade med mig...). 
Men jag kan inte få feber och det stör mig, så jag vet aldrig riktigt hur sjuk jag är egentligen. Har man feber är det ju lätt att kolla hur mkt feber man har. Men jag får lixom gissa mig till hus sjuk jag är.

Då tycker ni kanske att det verkar lite mysko hur jag vet att jag är sjuk överhuvudtaget, men jag blir typ jättesvag i hela kroppen, och det känns som jag har feber fast jag inte har det. Makes no scense, I know. 

Fast sen vill jag inte ta upp det med min läkare heller, för jag är rädd att jag bara inbillar mig, som sist, när jag trodde att jag hade fel med hjärtat. Då är jag hellre tyst. Men så får jag hoppas att det blir bättre av sig själv. 

Annars är det ju synd om mig.See ya! 

RSS 2.0