Mönstring! ..eller inte?

Datum: 2008-09-30 Tid: 18:40:29

Imorgon ska kära broder min mönstra. Han ville inte åka ensam så han bad mig följa med, vilket jag tyckte att jag kunde göra med tanke på att jag ändå inte har jätteviktiga lektioner imorgon. Eller jo, vi ska typ ha genomgång inför fysikprovet på torsdag, men jag fattar ju ingenting ändå så det kan ju kvitta.
Men, han har lixom inte varit hemma idag, kollat tågtider eller någonting. Så nu får man se hur det blir överhuvudtaget. Det hade ju varit kul, av den del anledningar.


-Jag hade sluppit skolan.
-Jag hade fått umgås en hel dag med broder min.
-Jag hade fått titta på en massa pojkar hela dagen! 

Fast sen hade jag ju säkert stressat en massa för att jag inte varit i skolan.. Hm, får se vad jag gör. Eller till att börja med så får jag ju se om han orkar ta sig hem bara.

See ya!
 


Mitt favoritsär!

Datum: 2008-09-30 Tid: 17:54:31
Idag när jag kom hem så spottade min lillasyster mot mig typ, jag blev lite smått förbannad och konversationen oss emellan såg ungefär ut såhär.

Jag: Jävla snuskunge!
Mamma: Men! Så säger man väl inte?
Tilda: Näe, säg äckel.
Jag: Äckel.
Tilda: Tack.

Mohaha, ibland är det ganska kul att ha ett litet sär i familjen.

See ya!

Aldrig är man nöjd...

Datum: 2008-09-29 Tid: 21:16:02
Jag hade så gärna velat vara ngn, ngt. Jag vill vara hörd, sedd och att folk ska lägga märka till mig. Men hur gör man lixom då, eller är det för sent för mig? Är det ngt man måste ordna för sig sådär när man går typ på högstadiet?
Jag vet att man bara ska vara sigsjälv, men det är jag ju. Tydligen så räcker inte det.
Jag får väl vara nöjd med att jag har ett par mkt nära och bra vänner. Det är inte illa det bara, jag är väldigt glad över att jag har dem, det är inte det. Men ibland hade jag velat ha mer, fast egentligen vem säger att livet blir bättre av det?  Nej, jag fortsätter på mitt sätt så får det bli hur det blir!

See ya!

Mitt nya jag, inkluderat bild!

Datum: 2008-09-29 Tid: 20:02:38
Jag kan bara bli engagerad i en sak i taget har jag kommit på. Asså typ, "håller jag på" med en kille, så tänker jag typ bara på det och på honom. Just nu har jag ju ingen kille sådär och nu tänker jag på mitt utseende. Ja, jag är lite smått fåfäng ja, but who cares?
Jag tänker mest på det eftersom jag håller på att förändra mig lite sakta men säkert. Har ju som sagt färgat en liten del av mitt hår lilla. Jag får inte säga att det är en slinga för Maggie, enligt henne är det en tuss!
Sen vill jag ju ta hål i läppen igen, fan vad det stör mig att jag tog ut den igen... Jaja, ibland gör man dumma saker. Ngn gång i framtiden hamnar den där igen iaf.
Det skulle man aldrig kunna tro förr att jag skulle sluta såhär. Som en fåfäng liten nörd. Men jag trivs bra med det. 


Ja, såhär blev det typ^^

See ya!

Bitchen goes lila!

Datum: 2008-09-28 Tid: 15:25:06
Då har man piffat till sitt hår lite med sen stor lila slinga. Wiie, det blev lyckat. Eller ja, det blev precis så som jag ville ha det iaf! Fast nästa gång blir det nog en rosa.
Nu ska bara pircingen i igen, jag blev ju lite osäker förra gången jag satte i den och tog ut den igen, när jag sen ångrade mig så fick jag inte i den igen. Lite småkorkat. Så det är lite svullet nu men så fort svullnaden har lagt sig så åker den i igen.
Ja, jag måste förändra mig själv lite, jag är så sjuk trött på mig själv. Om inte andra tycker det blir bra bryr jag mig inte så mkt om, jag gör det för min egen skull. Det är ju så det ska vara.

See ya!

Magsår och fysik kommer få mig att ruttna bort.

Datum: 2008-09-27 Tid: 17:35:28
Hur länge har vi gått i skolan, en månad typ? Ja, ngt sånt tror jag att det är.
Och jag är redan halvdöd. Jag kommer ju vara överdöd och alldeles rutten när vi väl slutar till sommaren. Om jag ens kommer klara det sålänge. Denna stressen är ju fan inte att leka med. Magsår, huvdvärk och bara en massa allmän trötthet hela tiden, det får en inte att må allt för bra. Är det verkligen värt det? Jag hoppas det, kommer jag inte in på läkarlinjen på ett eller annat sätt, och får en bra framtid som läkare, ja, då vet jag faktiskt inte vad jag gör. Jag vill ju så gärna ha ett bra liv när jag blir stor, och jag kömpar verkligen för det, och blir det då inget av, då känns det ju väldigt menlöst. Man får väl hoppas på det bästa.

Har faktiskt fått en del gjort idag, men jag är ju mer optimistisk inför kemiprovet än för fysiken. Fysiken kommer bli det som kommer ta knäcken på mig, om det inte blir matten. Det är inte riktigt min grejj. Jag har ju lättare för språk och s.k. "pluggämnen" dvs, jag hade kanske passat bättre på Sp, men fan heller att jag ska springa där och försöka vara ngn politisk nörd. Nej, jag vill bli läkare så är det bara, och jag ska fan lyckas, på ett lr annat sätt!
Men priset man (iaf jag) får betala för det känns ibland lite för högt. Jag mår verkligen inte bra, varken fysiskt lr psykiskt. Men det ordnar sig väl. Jag skyller lite på min kära Takayasu lite oxå, inte bara på skolarbetet. Då känns det lite bättre, då känner jag mig inte jättesvag med tanke på att ingen annan verkar ha problem som mig. Eller är det kanske bara jag som pratar om mitt skit högt? Spelar iofs ingen roll, jag gillar att ha ngt att skylla på.

See ya!

Aldrig att jag ska ha ett förhållande!

Datum: 2008-09-27 Tid: 12:37:05
Innan har jag alltid trott att alla killar är dumma i huvudet. Nu har jag kommit på bättre tankar. Brudar är lika korkader dem. Men det allra största problemet är förhållande!
Jag vill aldrig aldrig aldrig blir så pass känslomässigt engagerad i en man att jag skulle vilja vara tillsammans med honom. Jag hade seriöst aldrig klarat av det. Fast man ska väl inte säga för mkt...

Visst, det finns väl förhållande som är bra, men jag tänker alltid, "Vänta bara tills det tar slut eller till ngn av dem är otrogen". Jag tycker det är lite störigt att jag har denna uppfattningen, men det är inget jag kan göra ngt åt. Jag är som jag är.

Anledningen till att jag ändrat mig såhär är för att bror mins tre år långa förhållande börjar bli lite, ja, ostadigt så att säga, och det beror inte på honom. Det var då jag insåg att brudar är lika dumma som män.
Men ist har ju Jennifer ett nytt påbörjat förhållande, och jag är så glad för hennes skull. Hon verkar så himla glad hela tiden. Tyvärr kan jag dock inte låta bli att tänka "det tar snart slut" med henne heller. Fast jag hoppas ju verkligen inte att det gör det, jag tror inte att hon hade klarat av det. Man får väl vara glad så länge det håller, eller jag menar, vem vet, det kanske lever ihop tills de dör? Just det...

Näe, jag kör på denna inställningen nu, jag är alltför rädd att bli sårad.

See ya!

Foto på gata och en del sexiga på golv och diskbänk.

Datum: 2008-09-27 Tid: 12:26:34
Tedrickandet med Nat var mkt trevligt och kul så som det alltid brukar vara. Dock blev det, som alltid, väldigt sent. Var inte hemma förrän efter midnatt och jag behöver faktiskt min sömn. Ringde till jerry, Nats knarkarragg från Malmö. Pratade med honom och hans kompis i lite mer än en timme. Men de var lite taskiga och sa att jag pratade som en bonde. Jag? Vad gör inte dem då lixom. Aja, jag känner att jag bara blir mobbad av den ena efter den andra pga hur jag pratar. Men det struntar jag i, jag är stolt över att vara äkta skåning!
Sen ville väl Jerry att jag och Nat skulle komma ner till Malmö ikväll men jag tycker inte att Nat ska komma springande till honom så fort han vill det, så vi kan kanske ta det en annan gång.

Igår hade vi halv studiedag men vi hade ju ordnat det så att vi blev lediga hela dagen. Då passade jag och Veronika på att åka ner till Malmö där vi träffade Fia en kompis till Veronika som hon träffade för första gången.
Det var mycket trevligt tyckte jag. Vi spenderade bla ett par timmar inne på Shock och till slut hade nog Fia köpt ngt från hela sortimentet där. Men man får ju passa på när man väl är där. Människan är ju från Kalmar egentligen.
Jag köpte bara hårfärg igår, ska färga håret sen, men tänker inte berätta än vad det blev för färg, det får folket veta tids nog. 
När vi var klara med shoppandet så la vi oss på gatan och tog lite foton. Jag hade gärna velat veta vad folket omkring oss tänkte när dem såg oss, men va fan, ingen känner ju oss där och vi får väl göra som vi vill?

På kvällen var jag, Johanna och Mathilda hemma hos Veronika och tittade på film, filmen var helt sjuk. Det handlade typ om en kille som skulle göra en hjärttransplantation men när de skulle söva honom så blev bara hans kropp förlamad typ, så han var vaken i huvudet och kände allt. Äckligt.
Fast innan vi tittade på film så gick jag och Mathilda en runda i Veronikas hus med hennes kamera. Jag agerade modell och Mathilda agerade fotograf. Det belv en del sexiga bilder där bla annat på en matta, i trappan och på diskbänken.

Så helgen har änsålänge varit väldigt trevlig och myspysig och sådär, men det blir nog inte mer av det. Ska bara plugga en massa nu. Kemi- och Fysikprov nästa vecka, dessutom känner jag att jag inte är helt hundra på matten så lite sånt måste nog oxå göras. Usch, jag bir trött bara av att tänka på det. Men, har man väl kommit igång så brukar det gå ganska bra.

See ya!

Positiva skolfoton, med lr utan min sneda mun!

Datum: 2008-09-25 Tid: 19:10:54
Idag fick vi våra skolfoton. Både klasskortet och de enskilda. Klasskortet blev jag mest nöjd med och det är ju bra eftersom det är det som andra kommer att få se.
Fast när jag tittade på mitt enskilda så såg jag att min mun är väldigt sned, vilket oxå syns på mitt kort från sjuan. Jag trodde att det bara var ngt som "hände" på kortet från sjuan men eftersom det var så nu med så måste jag ju ha en sned mun. Det syns dock inte på kortet från förra året, då har jag för mkt kinder som tar plats.
Det är egentligen ganska sjukt, jag trodde att jag var relativt "normal" när jag gick ettan men jämfört med nu var jag väldigt mkt större i ansiktet, för att inte tala om jämfört med i sjuan. Nu märker jag ju inte av det alls och ändå är jag ju långt ifrån "normal" i ansiktet, väldigt mkt svullnad finns ju fortfarande kvar. Tyvärr. Fast det är ju inget jag tänker på alls som jag gjorde förr, så det är ju bra. Det ska nog ordna det till det bästa, det finns ju faktiskt dem som tycker om mig ändå, med lr utan svullnad!
Fast jag tycker att väldigt många ser likdana ut som på förra skolfotot och jag tycker att det verkar lite tråkigt. Personligen så tycker jag att jag har förändrats, till det bättre (även om man inte få säga så om sig själv) men den som har ändrats mest är ju Veronika tycker jag, och hon är så extremt söt nu. Visst, det var hon ju innan med men hon passar bättre i stilen hon har nu, tycker jag.
Vi kan ju inte hjälpa att vi är bäst, snyggast och vackrast. (Lite självgod får man faktiskt vara, iaf i min värld)

See ya!

Ett fint erbjudande jag fick idag.

Datum: 2008-09-25 Tid: 18:54:54
Detta trevliga erbjudandet fick jag idag av en man (gubbe?) på 33 år:

får jag bli diin kärlek Love hehe
jobbar som arbetsledare på Landskrona Bilvård på dagarna å på kvällarna på JME Data i Lund som pc/montör installatör..
bor själv i en stor 2:a 75kvm på högsta våningen (7e) stor inglasad ballkong havsutsikt över ven/köpenhamn, 2 garage osv osv tar livet som det kommer
**pusss på nosen**

Jag menar, whaaat? Vad har folk för självinsikt nu förtiden?

See ya!

Äcklet, lila hårfärg och tedags!

Datum: 2008-09-25 Tid: 18:48:02
Novellen är inskickad, och helt lediga blev vi imorgon, wiie!
Egentligen så har vi ju bara halv studiedag och vi skulle bara ha svenska. Vi tyckte det kändes lite onödigt med tanke på att vi ändå bara ska skriva vår novell som många dock är klara med. Några killar i klassen hade då frågat äcklet om vi kunde skippa svenskan. Han sa då nej. Så jag gick tillsammans med tre andra töser ner för att fråga honom igen. Argumentet han hade till varför vi inte skulle vara lediga var: Ni har inte haft lektion med mig på två veckor typ ju.
Vaa? Vad spelade det för roll? Så vi fick honom att ändra sig, och vi är nu lediga hela dagen! Sweet!
Då ska jag och Veronika ta oss ner till Malmö, jag ska till shock och köpa lila hårfärg. Dock ska jag bara färga en slinga, inte hela håret. Jag har faktiskt gränser jag med. Veronika ska nog färga håret idag, rött och svart tror jag att det blir. Jag är övertygade om att det kommer bli väldigt bra.
Ikväll ska jag ta mig hem till Nat, kanske dricka lite te och snacka en jävla massa skit, vilket vi är mycket duktiga på! Det var ju ett tag sen nu så en del kan vi nog ha att prata om.

See ya!

Änglen, Djävulen och så jag i mitten.

Datum: 2008-09-24 Tid: 19:48:26
Jag är så jävla sur, arg, förbannad och på allmänt dåligt humör hela tiden nuförtiden och har varit det nu ett tag. Detta stör mig väldigt mkt eftersom det inte är sån jag är som person egentligen. jag brukar se mig själv som en glad och positiv person. Men nu... jag vet inte, allt känns så jävla menlöst bara men jag har ingen aning om varför.
För mkt med skolan? Pappa? Syskon? Stress? Takayasu? Mental rubbing?
Jag har ingen aning, kanske är det alltihopa som bara blandats till en hemsk lite en djävul som sitter på min axel och gör att jag mår så dåligt.
Jag känner mig så dålig och idag sa jag till mamma att hon var jävligt taskig som inte har sagt till mig tidigare att jag aldrig kommer att bli ngt, att jag aldrig kommer få ett liv som jag vill ha. Då undrade hon om jag var riktigt frisk, att det var klart att hon trodde jag skulle bli ngt bra i livet. Jag undrar det, jag. Vad gör lixom mig kvalificerad till att få ett bra liv, så som jag vill ha det? Just det, ingenting.
Jaja, förhoppningsvis ordnar det sig.
Men fan asså, gubben där borta stör mig som en nagel i ögat. Jag har lust att bara gå dit och låta honom veta hur jävla mkt han har förstört mitt liv. Men Frida och Veronika sa till mig idag att det är bättre om jag gör det när jag är vuxen och har en bra karriär och ett bra liv. Dock kommer jag aldrig ha en man, jag tror att han har fått mig att totalt tappa allt förtroende för alla män. Vilket Frida och Vernonika försökte få mig att ändra på, mitt synsätt på män, men det krävs nog ganska mkt om det ska lyckats.
Fast barn kanske jag kan ha iaf (om jag någonsin kommer få det med tanke på mediciner och sjukdom) och de ska vara så himla bra och söta så han ska ångra riktigt mkt att han inte har lärt känna dem. GAAAAH, jag klarar inte mer!!!
Förlåt, jag vet att jag borde släppa det, jag ska försöka men jag var bara tvungen att avreagera mig lite och det funkar så bra att skriva då tycker jag, för jag tvingar ingen att läsa. Om jag pratar om det så känns det som att jag tvingar folk att lyssna.
Fast det är ändå bra att jag har min mamma. Hon skulle gå och handla nu och innan hon gick så lät vår konversation såhär:
M: Vill du ha ngt i affären?
J: Som vad?
M: Vad du vill?
J: Varför då?
M: För att du är så söt och för att jag älskar dig.

Ha! Sånt hade aldrig han sagt iaf. Ja, jag ska börja försöka se lite bättre på alla postiva saker och försöka ignorera alla negativa saker, så kanske jag kan bli glad och må bra igen och känna att jag har en söt liten ängel på axlen ist. För annars får snart min lilla djävul mig att förlora min kontroll på mitt uppförande...
Veronika sa oxå idag att hon hade tänkt på vad som skulle hända om jag hade dött (tro det eller ej men risken ligger faktiskt över mig lite mer än över alla andra..) och då sa hon att hon inte klarat av det och inte vetat vad hon skulle göra då. Det är nog det allra gulligaste ngn någonsin har sagt till mig, jag blev så väldigt väldigt glad för jag älskar min Veronika mer än allt annat, jag är överlycklig över att jag har henne!

See ya!

Skillnaden mellan porr och erotik är hårfin.

Datum: 2008-09-24 Tid: 19:20:37
Nu gör jag det igen. Sitter här utan att göra ngn som helst nytta när jag har hur mkt som helst att göra. Känns det iaf som.
Blev ju klar med min svenska novell igår. Trodde jag. Så fick Veronika och Anton, som var på besök på vår skola idag, läsa min novell. För lite snusk, tyckte dem. Hm, jag som inte vågat bre på med sånt eftersom jag tycker vår lärare är lite äcklig så jag vill inte att han ska sitta och njuta av min novell på ngt sätt.
Men eftersom att de tyckte att det var lite för lite så får jag väl lägga till lite mer snusk. Men inte så det blir porr, det ska hållas på en erotisk nivå!
Mathilda läste oxå igenom den, hon tyckte oxå att det kanske var lite för lite erotik, men om jag skulle lägga till mer så ville hon inte läsa den sen. Den pryda lilla damen.
Började oxå lite smått med Vemmentorps-rapporten, vilket känns som ett projekt som kommer bli omöjligt att slutföra... Jaja, man får väl göra sitt bästa och se vad det blir av det. Har bara gjort inledningen änsålänge, men den blev jag faktiskt ganska nöjd med.
Idag måste jag plugga lite matte och fysik, varför har man ingen i sin närhet som är bra på det, som hade kunnat hjälpa mig? Visst, mamma har ju kunnat det men eftersom hon inte gör ngt av det nuförtiden så har hon väl glömt det mesta och så har jag ju Patten. Med tanke på att han går i trean på teknik så tycker man ju att borde kunna ngt om matteC och fysik. Han säger att han kan, men jag är övertygad om att hans kunskaper inte är särskilt mkt att bry sig om...
Äsch, det får väl ordna sig på ngt sätt. Men jag tycker faktiskt att de kunde ha lite stödfysik i skolan igen., då hade jag lätt gått på det. Jag kan ju inte hjälpa att jag har svårt för matte och fysik.

See ya!

Inget ska väl döljas här inte.

Datum: 2008-09-23 Tid: 17:29:00
Fick kanske inte gjort riktigt lika mkt som jag borde ha gjort idag. Men! Lite duktig har jag iaf varit idag, jag har skrivit färdigt min erotiska novell, gjort kemiläxan dvs läst och gjort 24 uppgifter, lärt mig mina franska glosor och gjort den franska uppgiften, läst alla kaptiel som ska vara lästa i psykologin och så har jag gjort allt jag kan i fysiken. Jag kan dock inte hjälpa att jag rent ut sagt suger på fysik, jag fattar verkligen inte och då är vi bara på A-kursen, jag som måste läsa B-kursen oxå. Det känns för jävligt men det är bara att kämpa på.
Nu är mamma på fotboll med lillebror men när hon kommer hem så får hon fan och med hjälpa mig med matten. Eftersom jag missat en mattelektion pga sjukhuset så fattar jag inte riktigt vad vi håller på med nu. Hon måste oxå lära mig liggande stolen, det är inget jag någosin har fått lära mig. Mamma har använt den mkt, men när jag sa att man skulle räkna med X och sånt så blev hon lite osäker. Äsch, det ska nog gå bra.

Idag har jag oxå hunnit med tandläkaren där jag fick träffa en tandreglerare. Tandläkaren sa att jag hade otroligt fina tänder och tandregeleraren sa att jag hade ett fint bett. Så det blir ingen tandställning för min del. Gött! Men jag fattas en tand i käken, en ganska stor tand så det är ett ganska stort glapp där, dock inget jag lider av men de skulle nog sätta in ett implantat. På ovansidan hade jag en mjölktand kvar och tanden under kommer inte ut ordentligt så de ska dra ut mjölktanden så den andra kan få komma fram ordentligt.
Så! Nu vet ni min tandhistoria, känns det bra? Varför undanhålla saker lixom?

See ya!

Kaffe, Live, Dadlar och Skolarbete.

Datum: 2008-09-23 Tid: 10:31:15
Nu måste jag snart ta tag i mig själv faktiskt. Jag har varit uppe i snart en och en halv timme och typ ingenting har jag fått gjort, bara för att jag fastnade här. Jag som skulle vara så duktig idag hade jag tänkt.
Fast lite har jag faktiskt gjort. Jag har ätit frukost, borstat tänderna, klätt på mig, suttit här, kollat upp nummer till optikern, ringt och beställt tid till optikern. Wiho, nu ska jag ha linser har jag bestämt! Hade jag inte skullat ha det så hade jag nog ändå fått gå till optikern iaf för jag ser ju helt pitögt nuförtiden. Inte boktsvaligt då, det är bara ett ord jag gillar att använda nuförtiden. Så sen kan jag se bra ut igen! Maah, smarte jag, en mening med två betydelser!
Näe, nu ska jag nog gå ut i köket med alla mina böcker som jag knappt fick hem igår, ta en kopp kaffe och sätta på Live på radion. Mm, älskar deras musik, förrutom att det får mig att tänka på en särskild person, men vilken musik har inte den inverkan på en? Lite dadlar får jag nog oxå stoppa i mig. Mums, sött och gott utan att vara jätteonyttigt som godis vilket jag älskar. Måste sluta med sånt har jag bestämt och få ordning på min kropp på de lilla sätt som jag kan. Träning är ju inget för mig så jag måste ju vara ännu striktare med dieten. Usch, va jobbigt det lät, jag tror jag kör med mottot; Man lever bara en gång, ist vad gäller detta med och då måste man ju passa på att njuta oxå! Fast mamma sa till mig för ngn dag sen; Hur kan du hålla dig så smal när du inte tränar? Mohaha, ja det är min hemlighet det! Näe, men jag vet faktiskt inte, bra ämnesomsättning or something. Inte fan vet jag, och så smal är jag faktiskt inte heller för den delen, och även om jag skulle vara det så har jag ju andra brister. But who cares? Jag gillar mig själv och det är ju det som är det vikitgaste!

See ya!

Men... jag då?

Datum: 2008-09-22 Tid: 21:01:38
Idag visade Jennifer ett sms för mig som hon hade fått av sin pappa. Förlåt, jag menade vår pappa. Han hade skrivit att han saknade henne och att han var ledsen att han hade sabbat allt. Sen avslutade han med: Ps, älskar dig.
Seriöst? MIN pappa, som bara släppte mig som ingenting. Jag som ringde, skrev brev, allt för att få vara kvar där och träffa honom? Vad hjälpte det? Ingenting.
När hon visade det för mig så var det väldigt nära att tårarna kom, men jag lyckades behärska mig. Jag är ingen svag människa, jag måste bli bättre på sånt. Tyvärr så brast det ju lite i lördagskväll när Jennifer betedde sig som hon gjorde, det hade dessutom varit mkt motgångar på kort tid så det gjorde väl att det blev lite mkt.
Men nu detta, ska jag aldrig få slappna av? Jag tror jag bryr mig mkt mer än vad jag vill, men som jag fick reda på idag så lever jag nog lite i förnekelse.
Men jag ska fan visa att jag klarar mig utan honom, mitt liv ska bli så jävla bra och mina barn så jävla underbara med eller utan morfar! Dvs, om jag någonsin kommer kunna få barn, men det är ju en annan historia...

See ya!

Den ena saken efter den andra som får mig att inse hur män är.

Datum: 2008-09-22 Tid: 19:56:30
Idag smsade Alexandra mig och sa att hon såg Bonden i sin skola (ja, världen är tillräckligt liten för att alla måste ju ha ngt samband med ngn). Hon hade sen pratat med några av hans kompisar och frågat om han hade berättat om mig för dem, om de visste vem jag var. Det visste de inte så de hade börjat smsa honom och frågat om mig.
Då nekar han till att han har träffat mig! Han blir tydligen ganska förbannad på dem oxå så jag skickar ett sms till honom och säger att han ska lugna ner sig för om det är ngn som ska vara sur så är det ju jag, knappast han.
Då skriver han; Vem är du?
Ursäkta? Han måste ju vara mentalt störd i huvudet för så fortsätter han tills han skriver att han har kollat upp mitt nr och kom på vem jag var och att han bara har sett det som ett skämt när han har sagt att han vill träffa mig. Säkert! Vem fan orkar hänga efter en brud en hel sommar bara som ett skämt? Så jag frågade om han inte skämdes över hur han höll på och att han var jävligt patetisk.
Men det var kanske lika bra att det blev som det blev, nu lär jag väl slippa ha honom efter mig, förhoppningsvis.
Fast jag sa till honom att om han inte skärpte sig och sluta behandla mig på det viset så skulle jag berätta saker för Alexandra som han har sagt till mig. Sluta han för det? Nej, så jag berättade för Alexandra. Jag vet det var kanske lite elakt men jag tolererar faktiskt inte att bli behandlad på det sättet.

See ya!

Igår och idag och imorgon.

Datum: 2008-09-22 Tid: 19:38:35
Idag är det måndag. Igår var det söndag. Igår var jag med mamma, Sebbe, Tilda och Jennifer i Malmö hos min moster som hade fyllt år. Hela 22 år blev hon. Grattis till henne! Det var trevligt, jag gillar verkligen Malmö och jag gillar verkligen min moster som bor där nere. Borde kanske vara där oftare men det blir lixom inte av... Fast i februari/mars ngn gång kanske jag ska få följa med henne ner till Libanon. Det hade varit spännande.
Ja, Jennifer var ju oxå med ner till Malmö, vi träffade henne på väg till bussen. Det har ju varit lite sådär mellan oss, speciellt sen i lördags på kulturnatten, men vi bestämde oss för att jag inte ska bry mig om henne och hennes liv och så får hon ta konsekvenserna av vad hon gör själv. Sen la vi oss det bakom oss och hade faktiskt ganska trevligt tillsammans. Men jag är lite ledsen över att det har blivit som det har blivit med henne, men förhoppningsvis så löser det väl sig.

Idag, idag var det måndag. Då hade vi psykologi och där skulle vi spela teater i små grupper och representera olika psykiska försvarsmekanismer, sen skulle de andra i klassen gissa vilken man visade upp.
Jag, Tilde och Veronika hade Splitting, dvs att man har två slags personligheter. Jag skulle spela seriemördare som mördade Tilde och åt upp henne sen skulle jag gå hem till Veronika som var min hund och så skulle jag äta vegetarisk korv för jag var djurvän. Det var mkt intressant och en massa skratt blev det. Sweet.
Sen kollade jag och Veronika på Shock för jag ville ha hårfärg och hon skulle ha lite annat men sen kom vi på att man var tvungen att beställa för mer än vad vi ville handla för så vi ska nog åka ner till Malmö på fredag och handla där ist.

Imorgon är jag ledig för alla andra har friluftsdag och ska ut och paddla i ngn å. Det är ju inget jag får göra så jag får stanna hemma ist. Med en jävla massa läxor.. Jag fick knappt hem min väska så tung och full den var. Men nu är mitt skåp nästan helt tomt. Sen får jag se hur mkt av det jag får gjort. Mamma får iaf hjälpa mig med liggande stolen och sen ska den erotiska novellen oxå bli klar.. Jobbigt, jobbigt.

See ya!

Möte med mitt gamla liv.

Datum: 2008-09-20 Tid: 17:07:06
Idag var jag och fikade med en del av mitt gamla liv, dvs med Mika, Julia, Matilda C och Ida. Bara Matilda I som fattades för att det skulle vara komplett. Det var faktiskt ganska trevligt även om jag var lite skeptiskt till det i början. Jag kände mig inte så jättedelaktig i detta "gänget" i högstadiet, med tanke på att jag var som jag var och borta så mkt som jag var. Men det gick ganska bra ändå, mitt liv har ju ändå ändrats till det bättre enligt mig så jag hade inget att skämmas för. Kul att få höra lite skvaller från deras håll oxå och få veta lite vad dem gjort på senare tid och så. Inte för att jag tror att jag hade haft mkt mer gemmensamt med dem annars, men en fika går ju bra. Man har ju ändå känt dem väldigt länge och har ganska mkt minnen med dem, även om man vill glömma en del...
Får se om det blir fler såna här möten, med lagom mkt mellanrum så visst, gärna för mig.

See ya!

Är det normalt att vara avundsjuk på sin syster?

Datum: 2008-09-19 Tid: 15:18:12
Nu är min syster i samma ålder som jag var när jag spenderade mitt liv dödssjuk på sjukhuset. Det är märkligt så annorlunda liv kan vara, och jag kan inte hjälpa att jag känner mig lite smått avundsjuk på henne. För hon har ett "liv", är mkt med kompisar och har nu även skaffat sig en pojkvän när  hon har bytat skola. Och vad gjorde jag när jag var 14? La i en jävla sjukhussäng med folk gloende på mig hela tiden. Visst fick jag i mig en massa morfin ist för alkohol, men jag vet ju vilket jag hellre stoppar i mig...
Fast på ett sätt är det kanske lika bra att mitt liv var som det var, det känns som att jag lätt hade kunnat spåra ut annars. Nu är jag ju ändå "vuxen och mogen och vet vad jag gör". Eller, vi låtsas som det iaf.
Dessutom har hon ju haft motgångar på sitt lilla vis, det är knappast så hennes liv har varit ngn dans på rosor, men det är inget jag vill gå in på här, det är för mkt privat. Så vi har väl haft det svårt på våra egna vis, men jag kom ifrån mitt lite senare. Jag klagar knappast på mitt liv nu, verkligen inte. Men jag hade inte haft ngt emot att ha levt som en "normal" högstadietjej.
Sen äter hon knappt ngt heller, och går därmed ner i vikt. Det kan jag oxå bli lite avundsjuk på. Mig hade det inte gjort ngt om jag hade gått ner i vikt, eller ja, jag hade helst bara blivit vältränad. Vilket hon kan bli om hon hade velat, vilket jag aldrig kommer att bli...
Jaja, det är väl bara att acceptera, våra liv är olika. Ibland är hennes bättre, men ibland tror jag faktiskt att hon är avundsjuk på mig oxå.

See ya!

Snigelslem i mitt ansikte...

Datum: 2008-09-16 Tid: 16:17:50
Nu är jag hemma igen, har varit ute på ett tredagit äventyr, men jag ska nog börja berätta från början, och början är nog ungefär i lördags.

Jag gick hem en runda till Veronika för att göra lite paj som vi skulle äta i skogen och vi blev lite sugna på att göra ngt skojj denna lördagskväll, så vi ringde Sassa som kom och sen tog vi bussen in till stan. Där blev det lite onyktert, iaf för min del och när vi kommer in på knutan vid ett-tiden så träffar vi på Göran. En lärare på vår skola, inte nog med det, han ska dessutom med oss till Vemmentorp dagen efter... Vi fick höra detta ett antal ggr under tiden vi vistades i skogen på olika sätt och vis. Men sånt får man ju bjuda på.
Jaja, tillslut kom vi hem då ju, vid halv fem på morgonen. Sassa vågade inte cykla hem då så vi stack hem till mig allihopa, där man kanske fick en timmes sömn. När de hade stuckit hem dushade jag, åt och hoppades på att få sova ngn timme till innan jag skulle bege mig av till skolan. Tyvärr så kom Jennifer då och var på ett satans prathumör, dessutom hittade hon min kamera som hon tyckte var jättekul att ta en massa bilder på mig med. Jag tyckte inte det var lika kul.

Jaja, till slut kom jag iväg till bussen, med sömnbrist och allt.
Det var faktiskt ganska kul och mysigt att vara i skogen, fint väder och allt hade vi. Fast det var väldigt kallt när jag och Veronika gav oss ut på sjön för att samla vattenvärden och så. Men ganska kul att sitta i en liten, väldigt gammal gummibåt med massa lagningar med noll plats för benen med all utrustning man skulle ha med sig, fast vi klarade det ändå, tack vare att Veronika rodde.
Senare på kvällen blev jag helt störd för några killar i min klass som satte där inne sa att en kille i vår parallellklass, som satt därute, hade sagt att jag hade ngt på G med (ursäkta) den äckligaste killen i vår parallellklass. Så jag fick lite smått damp och gick ut för att fråga denna killen om han hade sagt det. Nej, det hade han ju inte, det var dem där inne som ljög. Och så gick det lite så fram och tillbaka. Men jag fick inget vettigt ur det ändå. Förrutom att killarna småhånar mig lite hela tiden för denna killen. Men jag hoppas fan att dem fattar att det inte ligger ngt bakom detta, för det gör det inte.
Dagen efter skulle vi i min grupp undersöka en äng och Oni (kinsen i min klass) fångar en skogssnigel och lägger den i en burk. Dessa burkar har andingshål vilket Oni inte fattar. Så han börjar skaka burken. När han står bredvid mig. Jag får snigelslem i mitt ansikte. Det var inte mys. Fast sen sa Mathilda att det gjorde ju inget för jag är ju ändå van vid att få slem i ansiktet (!).  Det är jag väl inte? ..kanske...
På kvällen sprang jag runder lite överallt, in i olika rum och sådär. När jag har suttit inne hos pojkarna så har jag tappat min mobil utan att jag har märkt det. När jag kommer in i rummet senare sitter tre av killarna i en säng och tittar i en rosa mobil. Det känns lite fel, men det tar ett tag innan jag kopplar att det är min mobil de sitter och tittar i. Så dem sitter och kollar igenom alla mina sms. Undrar vad de fick för uppfattning om mig av det. Äsch, jag är inte den som bryr mig så mkt.
Senare på natten kom NV-treorna, vilket är lite av den tradition. Men jag tyckte faktiskt att dem var ganska lama. De la surströmming framför dörren och sprang runder och bankade på rutorna. En tjej var oxå utklädd till gorilla. Fast en av killarna i min klass hoppade upp i fönstret när några tjejer stod där ute och skrämde dem rejält, sen kastade en annan kille vatten på dem, så dem fick igen lite.
Så det var ju lite kul, inte bara en massa arbete. Fast nu fasar man ju för själva arbetet man ska skriva ihop. Men det går nog bra. Lite tråkigt att vara hemma men samtidigt skönt.

See ya!

Anledningar till att vara 17 och inte supa en fredag.

Datum: 2008-09-12 Tid: 17:54:16
Det är fredag. Snart kväll, och här sitter jag. Inget att göra och fryser som bara den. Wiho, leve ungdomen! Dessutom är jag jävligt trött även om jag precis legat och slötittat på film, sovit lite och ja, varit allmänt lökig.
Även om jag inte orkar så känner jag ändå ett stark behov av att jag borde ju göra ngt ikväll, bara för att jag är sjutton år och det är fredagkväll. Men vem är det som säger att man måste göra ngt bara för det?
Är det fel att bara stanna hemma och lixom ta det lugnt? Ibland känner iaf jag behov av att göra det, men så är jag kanske inte som alla andra, vad vet jag?
Förra helgen var jag ju ute, kan jag inte få stanna hemma idag då? Som om jag behövde en anledning egentligen, men det känns bäst då. Imorgon ska jag dessutom upp tidigt för att åka till väla med Nat.
Fast den allra största anledningen till varför jag inte borde göra ngt såsom att vara ute och supa ikväll är ju kanske för att jag har en extremt känslig aorta och äter en massa medciner, men det är inte det jag först kommer att tänka på, det kan väl inte vara så viktigt? Jo, klart, men jag låtsas inte om det, hade jag sprungit och tänkt på det hela tiden hade jag ju blivit ännu mer mentalt störd än vad jag redan är.
Jaja, idag får det bli lugnt så får jag se om jag kanske gör ngt imorgon, för som jag och Vernoika sa; det hade varit ganska komiskt om vi hade suttit helt bakis på bussen till Vemmentorp på söndag, och sen sprungit runder i skogen bakis. Äsch, det blir som det blir.
Och jo, jag vet att man kan göra saker utan att dricka, men ärligt talat, sprit gör saker och ting roliga på ett annat sätt än vad det är om man inte dricker.

See ya!

En erotisk novell à la Rebecka?

Datum: 2008-09-12 Tid: 11:13:03
Sitter här i skolan och ska skriva en erotisk novell. En erotisk, inte porr.
Hjälp, typ! Jag har helt jävla idétorka, va ska man skriva om? Sånt kan inte jag och hur vet man var gränsen går, man vill ju inte gå för långt så att ens lärare tror att man är värsta pervot, även om han nog hade gillat det innerst inne, men man vill ju inte heller mesa för mkt så han tror att man inte vågar skriva vad man ska lixom.
Äsch, jag får nog tänka lite på detta så jag kommer på ngt bra att skriva om. Att det dessutom är begränsat till nutid och ska utspelas i samma lilla håla man bor i gör det ju inte lättare, eftersom det ska vara i "Boccaccios anda" så tycker jag att det hade varit lättare att skriva om förritiden typ, kanske om ngt som händer i ett östasiatisk land? Men det kan ju kvitta för det får det ju inte handla om. Äsch, jag får väl gå och tänka på en massa erotiska saker och sen får jag se om jag får ngn snilleblixt eller inte.

See ya!

SyskonKärlek!

Datum: 2008-09-11 Tid: 19:22:28
Idag när jag och Veronika skulle gå ut från skolan när vi hade slutat så såg jag Patten komma där ute på väg mot entrén. Han gick med två kompisar, två som han inte brukar vara med så ofta och som jag inte känner. När de tre går in genom dörren så springer jag fram och knuffar undan hans kompisar (som gick precis före honom) och kastar mig om halsen på Patten. Precis innan jag hunnit göra det så säger han; "Hej din lilla hoe".
När jag ska krama honom en gång till säger han; "Men va gör du?! Jag har lektion!"
Hihi, jag är så busig, men han får nog vänja sig för jag har bestämt mig för att vara supergullig mot honom nuförtiden, speciellt i skolan när han är med sina vänner. Kramar är lixom inte ngt vanligt förekommande oss emellan, enda gången han har kramat mig var när jag var extremt sjuk och han besökte mig på sjukhuset. That's it. Men det ska det nog bli ändring på tycker jag.

See ya!

Behandling är sååå skönt.

Datum: 2008-09-11 Tid: 19:03:35
Då har man spenderat ännu en dag på sjukhuset, där hände inte mkt. Åkte dit själv, vilket jag kan tycka är ganska mysigt. Men ngn dag ska Vernika följa med mig, Snövit har ju redan varit där med mig en gång.
"Min" läkare var där inte så jag fick prata med en annan jag träffar då "min" läkare är ledig lr forskar, och det var bra för han sa åt mig att sänka kortisonet, viket var väldigt längesen jag gjorde sist. Iomed det kan man ju hoppas på en liten viktminskning oxå, men man ska ju inte vara alltför optimisktisk.
Ja, sen hände inte mkt, när jag skulle gå hem så drog de ut nålen och satte på ett plåster plus en extra-skyddande pappersbit men när jag skulle ta på mig min jacka så kände jag att hela armen var helt blöt och när jag tittade var den alldeles röd. Mysigt, då hade det bloat igenom plåstret och allt. Så jag fick gå inom sköterske-expeditionen och be om ett nytt plåster för min hemfärd, denna gången höll det.
På bussen hem träffade jag på Ronja, mkt trevligt, jag tycker jag har träffat henne så mkt på sistonde vilket är som en önskedröm för mig, enligt Ronja då. Men jo, hon är en trevlig människa tycker jag så det gör inget att man stötter på henne ofta nuförtiden.
Tyvärr så regnade när jag skulle gå hem från bussen, det var nog det sämsta med den dagen, annars tycker jag att den var ganska trevlig.

See ya!

Jordens undergång

Datum: 2008-09-09 Tid: 20:34:14
Jaha, då ska jorden gå under imorgon. Igen.
Jag tycker dem säger det lite titt som tätt att vår kära jord ska sprängas, sugas in i ett svart hål eller gå under på andra sätt. Hur mkt ska man tro på det, när det inte har hänt änsålänge. Är det kul att skrämmas lite då och då med såna saker lr? För jag tycker inte att det är särskilt kul, jag är ändå inte sån som tar såna här saker så allvarligt, men tänk på dem som gör det då, ska dem ligga och vara livrädda hela natten och hela dagen imorgon? Sjukt. Händer det så händer det, varför ska man vara förberedd på det? Onödigt tycker jag.
Näe, jorden kan inte gå under för jag har inte hunnit med allt som jag vill hinna med, så den får allt vänte lite med det där.

See ya! (förhoppningsvis)

Män, alltid i mitt huvud.

Datum: 2008-09-09 Tid: 19:48:42
Varför måste brudar vara beroende av män för att kunna må bra, alltså riktigt bra med sig själva? Eller är det kanske bara jag som får en sån otrolig självförtroende-kick av att få höra av en kille att jag är söt, snygg, vacker, sexig osv?
Självfallet kan mina kompisar oxå få mig att må bra men det är ju på ett helt annat sätt. Man (eller iaf jag) vill ju få lite manlig uppskattning oxå, är det så fel att påverka sig själv och lixom hjälpa komplimangerna lite på traven så att säga? Jag tycker inte att det är ngt fel med det, alla sätt som får en att må bra är väl bra?
Mitt självförtroende är ju ganska högt nuförtiden och det kan ju bero på komlimanger jag får. Förr fick jag inga alls, då la oxå mitt självförtroende på botten. Nu får jag ganska många och då ligger mitt självföroende väldigt högt. Det känns så underbart att jag tänker göra allt jag kan för att inte få det att försvinna igen. Men det är ju sån jag är.

See ya!

Det hade varit så mkt värt det.

Datum: 2008-09-09 Tid: 17:59:12
Jag vill göra det, om inte för min egen skull så för att kunna tänka saker om det lilla trollet varje gång jag ser henne. Jag klarar faktiskt inte med henne, hon hade förtjänat det. Men så är jag oxå kanske lite dum i huvudet.

Förlåt, behövde bara avreagera mig lite, säkert ingen som fattar ändå.

Mina kära klasskamrater tyckte att moder min skulle åka iväg i helgen så vi kunde ha fest hemma hos mig, detta sa jag till min mamma men tyvärr hade hon tänkt vara hemma i helgen. Eller först skulle hon gentligen åkt ner till Malmö med min moster men sen kunde inte min moster så då blev det inget. Dessutom är ju Jennifer alltid hemma nuförtiden. Då kom min kära moder på att hon kunde ju vara med! Don't think so...
Så det får vi kanske ta en annan gång, men jag känner faktiskt för att göra ngt i helgen. Jaja, får se vad som händer.
 
See ya!


Snusk eller ekvationer?

Datum: 2008-09-08 Tid: 20:31:24
Åh, varför sa han så? Visst, det var väl kul att höra, men var han tvungen att förstöra mitt skolarbete på det viset? Jag menar, hur vill han att jag ska kunna tänka på mattetal och kemska reaktioner om han bara leder in mina tankar på, ja, "snusk" så att säga (nej, jag har aldrig sagt att jag är pryd).
Bara det nu blir till handling då oxå, och inte bara ord. Det hade varit mkt trevligt, tycker jag. Men man ska ju inte ta ut ngt i förskott. Fast jag känner på mig att det faktiskt kommer bli ngt av detta. Mer om det lär jag väl ta så småningom.

See ya!

Kvällskalas och skogsmullar.

Datum: 2008-09-08 Tid: 19:33:45
Wiho, det verkar nästan som att jag har ett liv, med tanke på hur kass jag har blivit på att uppdatera här. Igen.
Jaja, det får bli som det blir nuförtiden, det finns ju annat som tar tid nuförtiden.

Det har ändå inte hänt alltför mkt, inget smaskigt iaf, om man säger så. Var en runda med Nat i Hbg i fredags, nyktra för en gångs skull. I lördags var det kvällskalas för Vernonika hemma hos henne. Mkt trevligt, med karaoke bl.a. Jag har kommit på att jag älskar verkligen att sjunga, men med tanke på vilken standard min sångröst håller så tänker jag inte plåga ngn med den offentligt. Därför får man passa på vid sådan tillfällen, enbart med nära och kära som kan ha lite förståelse för en.

Jag har oxå köpt nya skor. Min syster kommenterade dem med; "Asså nu kommer du ju ännu mer se ut som en slampa". Jag tror den presentationen räcker... En ny kjol och väska har oxå inhandlats i helgen. Dock var jag sugen på att shoppa mer, men jag hittade inget roligt så jag och Veronika tar kanske en runda ner till Malmö för att shoppa till helgen.  Annars finns det en skinnkjol på H&M som jag är lite sugen på...
På fredag får vi nog köpa oss lite mat, och på söndag bär det av till Vemmentorp med skolan. Ska jag vara ärlig så längtar jag faktiskt till dess, att få klampa runder i skogen, med mina nya gummistövlar som jag faktiskt köpt, och ja, bara leka skogsmulle några dagar. Det var faktiskt längesen jag var ute i naturen, det måste man nog lite då och då. Men alla som tror att jag är ngn liten puttinutt som är rädd för insekter och sånt kan ju tänka om. Jag kommer äga alla ute i skogen!

See ya!

Älskarinna lr kk?

Datum: 2008-09-05 Tid: 16:55:00
Vad är egentligen skillnaden, om det nu finns ngn, på att vara älskarinna/älskare eller att vara kk? Jag har funderat lite på det och kommit fram till att det kan bero på lite olika saker.
Är man bara älskarinna/älskare till en gift person (eller en person med ett förhållande överhuvudtaget)  och kk till en ogift kanske.
Eller är man bara kk om man känner varandra, och är kompisar i vanligt fall oxå, och kanske träffas mer än för att ha sex bara.
Kanske så är det ingen skillnad alls, jag vet inte. Det var bara en sak jag kom att tänka på, både utfyller ju samma funktion så att säga, men vad är det som gör att det finns två olika benämningar?

Jag skulle tro att folk mer skulle kalla mig en kk än en älskarinna men det hade ju låtit kuligare och gå och se sig själv som någons älskarinna, och finns det inget bestämt över vem som ska kallas vad så ska jag i framtiden mer se mig som en mans älskarinna än hans kk. Det låter ju lite finare. Som att säga hora eller prostituerad kanske, fast ännu bättre.

See ya!

Läskiga saker

Datum: 2008-09-05 Tid: 09:54:21

Jag har ju redan tagit upp det faktum att det händer en massa läskiga saker med mig, att saker jag tänker på verkligen händer. Nu har fler saker hänt som jag aldrig trodde var möjligt, men ändå så är det bara så. Ibland funderar jag på om det som händer verkligen hände, lr om det bara var en dröm. Det känns lixom mest som en ovanligt verklig dröm bara, och inte som verklighet. Usch, va flummigt detta var, tyvärr kan jag inte gå in på detaljer för tillfället, det kanske kommer sen.

Iaf, så har mer läskiga saker hänt, jag tror att jag och Mathilda är lite smått telepatiska lr ngt sånt. För fler gånger nu på sista tiden så har det hänt att vi sagt samma saker, tänkt samma saker eller varit på väg att säga samma saker. Och inte nog med det, för ngn dag sen kom jag till skolan med en svart skjorta på mig, och vad hade Mathilda på sig den dagen? Just det, en svart skjorta. Men det blir bättre, för på en lektion satt jag framför henne och efter ett tag säger hon; "Du Rebecka, vi har exakt likadana byxor på oss..." Så, vi hade inte bara svarta skjortor på oss den dagen, vi hade dessutom likdana byxor på oss. Lite småläskigt.

See ya!


Varför pojkvän, när jag har mig själv?

Datum: 2008-09-02 Tid: 18:40:58
Ibland blir jag lite rädd för mig själv, över hur mkt jag tycker om mig själv. Visst, ska man ha bra självförtroende, men så här mkt? Är det verkligen normalt. Fast å andra sidan, vem besträmmer vad som är normalt eller inte? Jag får väl bestämma vad som är normalt för mig, och då är det väldigt normalt att älska mig själv. Väldigt mkt.
Det är kanske bara för att jag inte är van, eller så är jag bara väldigt överväldigad över mig själv.
Skitsamma, det känns bra iaf. Men, det är ju inte så att jag bara har tid för mig själv, ett par nära vänner tar oxå väldigt stor plats i mitt hjärta, jag är inte egocentriskt hela tiden, mest bara när jag är ensam faktiskt. Men en pojkvän är ju onödigt med tanke på att ingen kommer överträffa min skönhet och min underbara personlighet.

Näe, nu kan jag inte sitta och skriva hela kvällen, nu måste jag nog beundra bilderna på mig själv som ligger så fantastiskt bra till hands i min mapp.

See ya!

Jag får allt jag vill! ...typ

Datum: 2008-09-02 Tid: 18:03:57
Jag måste nog sluta tänka på saker, för på senaste tiden har jag varit med om läskigt många tillfällen då saker har hänt som jag tänkt, eller till och med drömt tidigare. Dock så händer kanske inte saker som jag mest av allt vill ska hända, men det är ju sådana nästintill möjliga saker som att jag ska bli frisk, att det ska bli fred på jorden, att mitt fett ska omvandlas till muskler sådär bara över en natt och lite sånt orealistiskt.

Men! I mitt senaste inlägg (tror att de är det iaf) så skrev jag att jag ville ha en ny snygg pojke att titta på, och vad händer idag i skolan? Jo, jag sitter ute i korridoren och arbetar med svenska då en pojke som är mkt trevlig att lägga ögonen på kommer in med en pojke i min klass (som dock inte är lika trevlig att titta på). Dessa känner då varandra, och den snygga pojken går och pratar med vår mentor som oxå står i korridoren. Efter ett tag går den snygga pojken och vi frågar vår mentor vem det var, han säger att det var en gammal elev till honom.
Snygga pojken går sen in i ett annat klassrum för att prata med en annan lärare, då gör jag misstaget att kalla till mig pojken i från vår klass som kände snygga pojken för att fråga vem det var. Det hinner jag dock inte fråga förrän min kära klasskamrat säger: "Tyckte du att han var sexig, Rebecka?"
Klart han var, men det kanske jag inte borde berätta iomed att min klasskamrat går till snygga pojken och pratar med honom igen. Jag tittade inte dit, men enligt Frida pekades det mot mig. Men va fan, jag lär väl aldrig träffa honom igen, så sånt får man bjuda på. Väldigt söt han var han iaf, det räckte för min del, att jag fick ngt trevligt att titta på.

Annars kan jag ju alltid lägga mig i min säng och titta på mina älskade Caspian, för honom är jag jättekär i.

Kyss o Kram

I slutändan är det ändå bara kuken som gäller.

Datum: 2008-09-01 Tid: 19:29:42
Fan då. Nu har jag typ mer eller mindre slutat tänka värmlänningen, vilket känns bra. Men! Då börjar jag tänka mer och mer på esteten ist! Jag menar, hur sjukt är inte det? För honom är jag verkligen inte kär i, det är helt omöjligt. Det är jag övertygad om, men ändå så är det typ kul att se honom och så... Kanske är det bara för att jag vill ha ngn att vara lite småförälskad i, gärna ngn man ser lite då och då, och eftersom jag inte hittat ngn ny att falla för så fick jag väl gå tillbaka till honom. Eller ngt sånt. Jaja, han får väl duga att lägga ögonen på så länge, även om han har blivit extremt skabbig. Man får väl låtsas att han ser ut som förr typ.
För killar är helt oemoståndliga, iaf för min del. Men jag vill hitta ngn ny snygging...!
Det kommer väl en dag för det med får man ju hoppas, en dag kanske det kommer en söt pojke man kan få sätta på. Mer är dem ju inte ngt att ha till. Jag har kommit på att det kommer bli svårt för en kille att "vinna mig", för det kommer aldrig finnas ngn som är bra nog åt mig, ngn som är värd mig. Sen får dem ha hur trevliga kukar de vill.

Kyss o Kram

Hjärnan min är lite... slö.

Datum: 2008-09-01 Tid: 13:44:15
Jag vet, jag är jättedålig, eller relativt dålig iaf på att uppdatera nuförtiden. Skolan suger för mkt energi av mig, och då har vi bara gått i skolan en vecka änsålänge denna terminen.
Dessvärre gör detta att min hjärna inte fungerar som den ska. T.ex. när jag skulle räkna matte, jag satt och kollade på talet hur länge som helst. Hände det ngt i min hjärna för det? Nej. jag fick fortsätta sitta och stirra på det förbannade talet. Trötta mig.

Fast det har ju ändå varit lite helg nu, borde kanske tagit det lugnt men Pattens 18-årsfest kunde man ju inte hoppa över. Fikamyset i lördags var ju oxå ett måste. I lördags kväll promenarade jag hem till Vernonika dit även Anton, Nikki och ngn Johan kom, mkt trevligt även om Anton är lite tjatig om sin sexualitet hela tiden. Men vi tycker om honom som han är ändå!

Fast det var hemskt läskigt när jag skulle gå hem, vid halv två tiden. När jag har kommit en liten bit börjar en man gå efter mig, på cirka 2-3 meters avstånd, jag menar allvar, han var riktigt nära hela tiden. När jag började gå fortare, ja då gjorde han det med. Så jag fick lite smått panik och ringde till mamma. Hon hade då gått och lagt sig och hade telefonen på ljudlös, och med mitt stora hänsyn för andra människor kunde jag inte ringa hem med risk för att väcka ngn. (Mamma blev lite sur för det, i en sån situation hade jag fått göra det...) Men människan fortsatte följa efter mig och paniken blev större, jag visste inte vad jag skulle göra tills jag kom på att jag kunde ju ringa Veronika, hon borde ju vara vaken. Det var hon, tur för mig. Så hon följde mig i telefonen hela vägen hem. Mannen fortsatte lixom följa efter mig tills jag var nästan ända hemma.
Det kändes lite löjligt sen när man väl kom osakdd hem, men vem vet vad som kunde ha hänt om jag inte pratat med Veronika.
Det var dock inte likt mig att bli så rädd, jag är väldigt godtrogen mot människor. Vilket jag har kommit fram till att jag nog måste sluta med, det finns faktiskt mkt konstigt folk ute i världen.

Sen blev det söndag, mamma hade sin "pojkvän" hemma, Jennifer var med en kompis och Patten satt och spelade tv-spel. Så jag gick och gjorde lite läxor. Biologi, psykologi och kemi. Hur kan man ha så mkt läxor redan, och över helgen dessutom? Till slut behöver jag en paus så jag frågade om Patten inte kunde följa med till Väla, vilket han gjorde. Han tog även med sig sin Anton och Niclas. Inte så jättekul att springa på väla med bara killar kanske, intresset är inte riktigt det samma, men det gick bra ändå. Till en början med gick jag till IKEA där jag skulle köpa present till Veronika och då gick pojkarna till Micro, för Patten skulle köpa färg till sin moppe. Sen skulle jag ha gummistövlar, men jag hittade inga roliga, Det är inte många affärer som fattar att Sverige är ett mkt regnigt land! Så jag får åka in till stan med mamma till helgen tänkte jag, för jag pallar inte vara blöt om fötterna längre och dessutom vill jag ha gummistövlar när vi ska till Vemmentorp om två veckor. Fast Niclas sa åt mig att jag inte skulle leta efter stövlar, jag skulle låta dem komma till mig. Han lät väldigt poetisk när han sa det, han tyckte nog att hela grejjen med att jag skulle ha gummistövlar var ganska rolig.

Men! Jag ska allt visa alla när vi väl är i Vemmentorp att jag inte är den som är den, jag kan nog traska omkring i skogen som en och annan skogsmulle jag.

Ja, sen igår kväll var det tänkt att jag skulle hem till Snövit men jag hade för mkt kvar att göra på mina läxor, så det var bara att sätta sig med dem igen. Det gjorde jag tills jag gick och la mig. Nej, nu ljög jag, jag tog oxå en mkt lång och varm dusch.

Kyss o Kram

RSS 2.0