Blåsa eller suga?

Datum: 2008-11-23 Tid: 17:40:29

På Svenska suger man kuk och på engelska gör man ett "blåsjobb" , blowjob.
Gör man på olika sätt beroende på var man befinner sig, eller heter det bara olika? Isf skulle jag vilja säga att svenska har den rätta betydelsen för hur detta går till. För man suger ju snarare än att blåsa. Väl?
Blåsa... det verkar ju helmysko. Jag vet inte, det är kanske olika från person till person hur man gör, vad vet jag? Näe, de borde nog ändra hur de säger på engelska. Visst, ett "blowjob" låter kanske bättre än "suga av ngn", men seriöst, är det inte helt fel?
Ibland är Rebecka djup.

See ya!


Ny aorta!..nytt liv?

Datum: 2008-11-20 Tid: 21:00:58
Hemma. Feels lovely!
Dock bara på permission, men ändå. Man får vara glad för det lilla. Tänkte berätta lite för er om denna skiten nu, om det är ngn som är intresserad. Skitsamma, jag skriver ändå.
Kommer antagligen glömma hälften men det gör inte så mkt.
Kom dit förra söndagen, fick titta på BIVA och lite så, sov faktiskt hela natten, vilket jag inte trodde. Fick duscha två ggr med bakteriedödande, lades i min säng på måndagmorgonen med en lugnande tablett  och åkte upp på operation. Där gick allt ganska snabbt. En fuckad sköterska höll mig i handen när min mamma var där, kunde jag lixom inte få hålla henne i handen ist? Så jag blev lite sur, men sov ganska snart.
Sen vaknade jag. Tisdag morgon. Med en slang rakt ner i halsen. Mys. Fick skriva på ett papper att jag ville att mamma skulle komma, och på så vis frågade jag oxå om operationen var över. Morfin gör en snurrig.
Iaf, fick ligga på BIVA tills på onsdagen. Där var jag ganska borta, men det la en bebis i samma rum som mig som var väldigt sjuk och en studerande som var där och skulle kolla när de tog hand om henne svimmade. Jag fattade det inte riktigt, såg bara att det helt plötsligt låg en människa på golvet. Jag hade min morfinpump, och den tryckte jag på. Mycket.
Fick komma ner på avdelningen på onsdagen. Hade sjukt ont, men morfinpumpen var med mig. Heja den! Dock tog dem bort den alldeles för tidigt enligt mig. Fast sen fick jag ju tabletter, som jag fortfarande får. Piller som gör att jag ser som när man är full, dessutom så ser man sånt som man ser om tittar in i en reflex runt ögonen hela tiden. Sjukt jobbigt. Men jag har inte ont iaf. Inte så mkt i varje fall.
Fast om jag sa till att jag hade ont, särskilt på natten så sa dem "De är vanligt att man mår lite dåligt och har mardrömmar efter man har opererats." WTF?? Skulle jag inte kunna skilja på mardrömmar och smärta? Ffs.
Jaja, på torsdagen kom en massa folk och besökte mig. Kul, jag såg ut som fan utan smink och allt, men whatever, sånt får man leva med. På fredagen kom ytterligare lite folk. Självklart otroligt kul med allt besök, även om det kanske inte märktes på mig.
Jaa, sen fick jag reda på att jag har en massa vätska i hjärtsäcken som vägrar försvinna. Hoppas det försvinner så jag inte behöver göra ett ingrepp för att få bort det. Ska kolla det på lördag. Annars är det inte mkt mer nu jag kan berätta om. Dessutom orkar jag inte sitta här längre. Börjar få ont, kallsvettig och sen ser jag typ nada. Tur att man vet någorlunda hur ett tangentbord ser ut...

Fast jag måste bara säga, att om ni nu var övertygade om jag skulle klara detta så kan ni ju tänka om. Läkarna och kirurgerna är väldigt positivt överraskade på hur det blev. Största anledningen till att jag klarade det är min enorma styrka och vilja. Bara så ni vet!
Nu ska min gamla aorta skickas ut på analys i världen för att man ska vara riktigt säker på att det verkligen är Takayasu som jag har. Läkare här i Sverige har tittat på och det säger att det är det, men min läkare vill använda andra resurser i världen för att vara helt säker. Min läkare är typ bäst, och jag tror att mitt fall, min sjukdom och hela jag är mkt unik och spciell. Känns ganska coolt.
Jag har ju haft en kardiolog som har gjort ultraljud och så på mig och henne frågade jag hur mkt min aorta verkligen var förstorad. Min vanliga läkare säger att den har ökat någon millimeter hit och dit, men det kunde ju vara kul att veta exakt hur stor den var.
Kardiologen säger att min nya är 2,2 cm i diameter, vilket är normalt och min gamla var 5,3cm.
5,3???!!! Det är ju fucking dubbelt så stort! Hur faaan fick den plats?
Helt jävla sjukt. Men så sa de oxå att de var väldiga glada över att det opererade nu, hade dem väntat mkt längre hade det nog varit försent.
Tur jag har. Men det är det ju ingen som fattar, alla var ju övertygande om att det skulle gå bra. Fuck dig isf. Nu hade jag tur.

See ya!

Hög på sjukan, jag vill hem!

Datum: 2008-11-18 Tid: 14:46:15
Jag är här, jag är tillbaka, och jag klarade det. Förvånad ngn?
Inte ni kanske, men mina läkare och kirurger och sådär är väl positivt överraskade.
Whatever, är dock inte hemma än, sitter på sjukhuset på en värdelös data som bara segar och som vägrar gå in på bdb. Synd om mig, så då kunde jag inte hålla mig update om världen hemma på det viset heller... It sucks.
Spelar kanske inte stor roll heller, ser knappt ngt och huvudet följer inte riktigt med tack vare alla smärtstillande man fortfarande står på. Men sånt är ju kul. Inte.
Har en massa vätska i hjärtsäcken nu bara som ökar varje dag. Inte bra. Förvsvinner det inte av sig själv så blir det ännu ett ingrepp för att ta bort det. Yippie, säger jag då. Jag orkar inte mer.... Jag vill hem nu.
Jaja, pallar inte skriva mer nu, ska berätta allt i detalj för er senare, bara så att ni vet. Synd om er, jag vet, men jag tvingar ingen att läsa...

See ya!

Hejdå Aorta!

Datum: 2008-11-08 Tid: 10:39:51
Idag är det fint väder. Trevligt. för idag måste jag ta mig ut. Eller måste, jag vill jue.
Ska hem till Mathilda på en avskedsfika för mig. Det kan nog bli trevligt, vet inte riktigt vilka som kommer men blir glad bara där är ngn iaf. Även om det har varit en massa hemligheter om detta så har man ju ändå lyckas uppfatta en del. Har hört en del om chokladsaker, och det gör mig glad, för vilken tjej älskar inte choklad lixom?
Sen får jag kanske börja packa lite smått. Inte för att jag behöver särskilt mkt, men lite kan ju behövas. Min elefant ska framförallt följa med. Fick en Heffaklump av töserna i min förra klass när jag låg mkt på sjukhus innan, och denhar varit med på varenda långvarigt besök jag har varit på änsålänge, så varför bryta den traditionen?
Visst, lite töntigt kanske, men va fan. Bara det får mig på bra humör så.
Annars så är väl det mesta bra med mig. Är en aningen förkyld, men det låtsas vi inte om för isf får jag inte opereras, och det vill vi ju inte. Nu ska det göras.
Fast bara för det så har mina prover varit lite dåliga så kortisonet var tvunget att höjas. Från 7,5mg till 30mg.
Det är lite väl drastiskt tyckte jag, men va ska jag göra åt saken? Dock sa dem att jag bara behövde ha den dosen över helgen så jag har sagt till mamma att hon måste kolla extremt noga så att dem sänker dosen igen, för jag tänker fan inte bli tjock igen, eller svullen heter det kanske.
Äsch, det ordnar sig nog.
Jag lovar att skriva så fort jag kan sen, så att alla vet hur det är med mig om ngn nu brydde sig.

See ya!

Magnus Uggla; nobbad av min läkare!

Datum: 2008-11-06 Tid: 19:25:02
Igår när jag var på sjukhuset så hade jag min kvinnliga läkare, jag har en manlig och en kvinnlig.
När hon skulle lyssna på mina lungor så såg hon min uggla. Hon frågade då om jag gillade ugglor och jag sa ja. Då berättade hon för mig att det gjorde inte hon, men hennes väninna gav alltid henne en uggla när hon fyllde år. Bara för när de var typ 15 år (på stenåldern) så hade de varit på språkresa i England och träffat två killar från Stockholm. Hennes väninna hade gillat den ena och han gillade henne. Sen var det den andra killen som gillade min läkare. Hon hade inte ömsedsidiga känslor. Hon tyckte han var ganska obehaglig. Men! Min läkares väninna började då ge henne ugglor i present bara för att han hette Uggla i efternamn. Magnus Uggla hette han.
Jaha, tänkte jag då, är det ett konstigt sammanträffande eller?
Då säger min läkare; Ja, sen började han ge ut skivor.
Mohaha, så min läkare har nobbat Magnus Uggla. Erkänn, lite komiskt är det?

Annars gick det bra igår, som vanligt blev jag livrädd när söterskan kom fram till min säng för att kolla mitt blodtryck. Jag gillar inte när folk smyger sig fram på mig på det vistet när jag ligger och sover.
Men ändå så lyckas sköterskorna aaalltid komma in just när jag somnat och skrämmer livet ur mig. Jaja, det är kul för dem iaf.

Idag gick det oxå bra, blev inskriven och lite så. Fick reda på en massa saker som får mig att mindre och mindre vilja göra detta. Men va fan, jag kommer vara nerdrogad när det värsta händer så... Ska väl inte vara några problem. Tyvärr får jag inte vara på min vanliga avdelning men de verkade ganska trevliga här med så det får väl gå bra. Förruom att jag är världens otrevligast när jag har ont, är extermt sjuk, har varit sövd och nerknarkad.
Men va fan, det lider ju inte jag av!

Och till slut, fick världen gulligast brev av Nat idag. Jag förstår henne, skrift är lättare än prat, och jag håller med om ALLT hon skrev. Hon är en extremt bra vän den där Snövit !

See ya!

Rosa hår och sex är mitt framtida liv.

Datum: 2008-11-03 Tid: 19:45:25
Det är ju fan. Jag är sjukt sugen på att göra om mig lite, och utveckla min "stil". Bland annat har jag beställt hårfärg med Nat, rosa ofc. Nej, hela håret blir inte rosa, men lite grann iaf. Får se hur jag gör det. Om inte annat så har jag ju god tid på mig att fundera på det. För hur jävla kul är det att färga håret nu när man ska spendera ett par veckor på sjukhus och i sin ensamhet bara? Nog för att man gör saker för sin egen skull, men jag menar. Känns lönt.
Näe, så nu måste jag vänta ett par veckor innan jag kan få utlopp för min nya kreaktiva sida. Det suger, för jag tror inte att mina doktorer och annan sjukhuspersonal bryr sig särskilt mkt om hur jag ser ut.
Dem skulle bara veta hur jag EGENTLIGEN ser ut. När jag är där så har jag inte mkt smink, håret står inte åt alla håll och kanter och jag har "anständiga" kläder. Inte konstigt att de inte informerar mig om att man inte får dricka, och att man inte bör ha sex i mitt tillstånd. De tror inte att ngn som ser ut som mig(eller hur de TROR att jag ser ut, håller på sånt. Typ). Det är ju synd för dem. För jag kan vara ganska vild av mig, när det väl gäller. Dricker ofta gör jag ju inte, men när det händer så händer det rejält.
Jaja, jag får väl komma tillbaka som världens snyggaste människa, och som världen coolaste emo; Här skär vi oss inte i armarna, här cutar vi upp hela bröstkorgen. Hell yeah!
En vecka, kvar, btw. Hej, nervositet!

See ya!

RSS 2.0