I'm an addict...

Datum: 2008-07-31 Tid: 15:16:59
Nu i sommar har jag nog blivit beroende av kaffe, det som jag till och med lovade mig själv att jag inte skulle bli. Jag och min mamma dricker ganska mkt kallt kaffe på sommaren, men det är ju kaffe det med. Fast nu har jag dessutom börjat dricka vanligt kaffe. Det började när jag var hos min moster i Halmstad, där blev det en jävla massa kaffe, sen hos min moster i Malmö, där var det inte lika mkt men ändå. Nu är det de här tre veckorna på dagis. Där dricker man gaaanska mkt kaffe om dagarna. När jag sen kommer hem är jag dessutom jävligt sugen på kallt kaffe, spec. nu när det är så varmt, så då blir det att man tar ett glas sånt oxå. Men för att skära ner lite på sötsakerna och mjölken så dricker jag mitt kaffe svart, men det är okej. Inte för att jag borde bry mig om mjölken iaf, jag om ngn behöver ju en massa mjölk så jag inte får mer benskörhet. Och! Jag borde nog skära ner på kaffet för i bipacksedlarna till några av mina mediciner så står det att man inte får dricka för mkt kaffe och te, och förrutom kaffe dricker jag ju oxå en del mängd te... Fast var går gränsen för vad som är för mkt?
Äh, man ska inte tänka för mkt på sånt, jag lever ju och mår bra. Förrutom att jag lider av en massa närminnesfölust, men enligt Nat är det ju bara inbillning så ja, jag mår väl bra. Ska inte oroa mig förrän jag har varit på sjukhuset på måndag och gjort MR-röntgen, är blodkärlet större då så kan jag ju börja oroa mig då, det är ju inte lönt att göra nu.

Kyss o Kram

Smart thinking of me.

Datum: 2008-07-30 Tid: 21:46:11
Eftersom jag aldrig ska bli kär i ngn kille och att jag aldrig någonsin kommer bli lesbisk (no offense) så tänkte jag att i min framtid så ska jag bli kär i en Uggla och bo tillsammans med den. Sen ska jag bli som en typiskt läskig tant med tjugo katter bara det att jag ska ha ugglor ist för katter. Det hade varit lite kul.

Ja, jag har lite tråkigt och jag är lite trött, men jag menar, jag är alltid lite små knasig bara det att det märks mest vid sådana här tillfällen.

Kyss o Kram

En hel!!!

Datum: 2008-07-30 Tid: 21:24:58
Förra veckan när jag och min mamma skulle dricka lite kaffe tillsammans sådär på eftermiddagen, så var jag även lite hungrig, lr ja, sugen iaf. Tyvärr (lr det var kanske iofs bra) så hade vi inga kakor hemma så jag skulle ta lite skorpor att äta (det är faktiskt gott, för er som inte tror det) och vet ni vad jag hittade i skorppåsen? Det kan ni inte veta eftersom ni inte var där, därför ska jag berätta det för er, EN HEL SKORPA! Coolt va?! Och för er då som aldrig äter lr har ätit en skorpa kan jag berätta att skorpor ser ut som avlånga halva bullar typ, förrutom den jag hittade då, för den var stor och rund som en hel bulle! Så jag var ju bara tvungen att äta den, vilket var lite svårt eftersom jag inte fick in hela i munnen och för den smulade otroligt mkt, men till slut fick jag i mig den. Det var kul, men mamma tyckte inte jag va riktigt frisk i huvudet. Det lär ju inte du heller tycka, men jag ville berätta detta ändå.

Kyss o Kram

Nytt. Förändring?

Datum: 2008-07-30 Tid: 20:14:28
Jag vill på ngt visa ändra mig lite, på ngt sätt och jag har en del funderingar på hur jag ska göra det. Som sagt så vill jag ju inte direkt ändra min klädstil, men det finns ju annat man kan göra.

Jag skulle vilja (eller jag ska) göra en, eller flera tatueringar till. Jag vill bl.a. ha en i svanken typ, men då måste jag bara hitta ngn snygg tribe som kan passa mig. Dessutom vill jag ha en i typ ljumsken, fast lite högre upp, och där skulle jag kunna tänka mig antingen tecknet för lejon (mitt stjärntecken) eller det kinesiska tecknet för "hopp" , men jag vet inte. Jag måste nog fundera lite mer på det. Det är kanske iofs inte ngn förändring som syns men det är ju ändå ngt för mig, och det är ju det viktigaste.

Jag skulle oxå vilja sätta en piercing i läppen, på höger sida, för det är ändå ngt man kan ta bort om det inte passar bra. Isf måste jag låna en läkring av Nat... Men ja, jag får se.

Den sista och tråkigaste förändringen jag skulle kunna tänka mig att göra är att klippa lugg, men jag vet inte riktigt om jag pallar det... Äsch, jag får se hur det blir. tatueringar blir det nog iaf, när jag väl har kommit på vad jag vill ha.

Rebecka the Slampa. Typ.

Datum: 2008-07-30 Tid: 17:24:24
Jag är inte en sak. Jag är mkt, blandad och väldigt väldigt varierad. Iaf enligt mig, men bryr jag mig för det? Nej, absolut inte. Jag trivs så jävla bra med mig själv för tillfället. Som jag och Nat pratade om nu när hon ska ändra sig till en rockabilly-brud, att jag har ingen speciell stil, jag är bara jag. Kanske lite emo-aktig ibland, lite blommigt söt ibland men oftast med en touch av lite slampighet. Jag menar, som många vet, hade jag haft en icke-urringad tröja en dag så hade jag inte kunnat ha det dagen efter oxå. Men det är ju sån jag är, och det  är så jag trivs. Och om folk sen har synpunkter på det så är det inget jag tar åt mig av direkt.  Jag menar, självklart vet jag om att jag har en massa brister och fel osv men det är inget jag behöver höra av ngn annan. Absolut inte. Jag är jag helt enkelt.

Men jag och Nat har iaf bestämt att det ska bli slut med slappa dagar, vi ska vara snygga hela tiden, alltid, varenda dag. Så blir kanske den tråkiga vardagen i lilla skit-Höganäs roligare. Näe, men visst folk tycker kanske att man är tråkig för att man är så extremt sminkad och "uppklädd" till vardags (bla. min mamma tycker så) och att det inte blir så särskilt stor skillnad på en när man ska göra sig "festfin" men jag menar, då vet ju folk vad man får. Jag är som jag är och då är jag det hela tiden, inte bara på fest. Men självklart dömer jag ingen annan för att de inte gör så, folk gör ju som dem vill och det har jag respekt för, bara folk kan respektera att jag gör som jag gör.

Fast det är en sak som jag tycker är lite tråkig att jag jobbar på dagis är att man inte klär upp sig direkt för att gå dit, man har typ ganska tråkiga oömma kläder och bara ett litet lager maskara. Därför är jag så jävla sugen på att klä upp mig nu, visst så gjorde jag det i helgen när det var Hbg-festival men jag vill göra det mer..! Dessutom vill jag göra mer, ha roligt lixom. Men snart är det ju Vallåkra-träffen, och jag måste dit! Sen får jag se om det blir med Nat's pappa eller om det blir med en liten gul buss (om det nu går några sådana dit), men dit ska jag! Tänk på alla pojkar som finns där, och då är det inga datanördar inte, nej, hellre bilgalna killar än datagalna säger jag.  Fast jag och Nat kom ju på att killar bara kan tänka på en sak i taget och när de åker till en sån sak så har de ju bara bilar i huvudet typ, och inte snygga brudar som oss, men vi tänkte att vi skulle få dem på andra tankar. Annars blir det ju som förnstershopping ist för vanlig shopping, man får inget men man får titta iaf. Det hade ju varit ngt nytt för mig.
Näe, men det ska nog bli kul, hoppas jag.

Ja, sen är det ju Malmö-festivalen för se om det blir ngn eller några runder ner dit. Jag och Veronika har iaf lite småplaner om lördagen, men det får vi prata mer om innan det blir ngt bestämt. Ja, sen kanske man åker ner där med Hanne och Nat oxå, och självklart även Veronika om hon vill. Så ja, lite till ska man väl hinna innan sommaren är slut. Även om jag vet att man kan göra saker när skolan har börjat så har jag faktiskt bestämt mig för att vara väldigt skärpt och lite skolnördig nu detta året. Mindre tv och mindre data, mindre fester behöver jag inte säga för jag festar ju inte så mkt. Detta är mkt för att jag tycker skolan är lite svår, och folk säger ju att tvåan är svårast så ja.. Och vill jag nu bli läkare så är det ju bara att kämpa på.

Med tanke på hur sommaren har varit dessutom så ska väl inte det vara så svårt, detta har varit den absolut bästa sommaren ever, kanske för att det är första gången jag verkligen gör saker och för att jag har ett så fantastisk umgänge. Jag menar, att jag och Nat har hittat tillbaka till varandra är ju bara för jävla nice, jag menar, vi är ju så jävla lika på så många sätt och vis, dessutom är det så jävla skönt att veta att man har ngn som tar hand om mig... Sen har vi min helt nyfunna vän Hanne som är för jävla skön hon med och det är tack vare Nat man träffat henne, visst hon går i min borders klass men ändå, utan Nat hade det ju aldrig blivit som det blivit. Sen har jag ju Alexandra, en brud som man har gått igenom så jävla mkt med och som man kan prata med allt om. Även om det inte är alltför ofta så vet jag alltid att hon finns om det skulle behövas. Louise är ju oxå en go liten filur, som jag dock har kommit på att vi inte passar så bra att festa tillsammans med, men det finns ju så mkt annat kul man kan göra. Och Veronika. Veronika, veronika. Jag saknar ord om den människan. Hon är, ja, jag vet inte. Jag har bara kännt henne i ett år, men ändå betyder hon så väldigt mkt, och jag känner att vi passar så bra ihop. Ja, jag är glad att jag har henne helt enkelt.
Ja, så för att göra en lång historia kort så kan man säga att livet leker. Våldsamt!

Kyss&Smek

Hemsk hemsk dröm

Datum: 2008-07-30 Tid: 15:37:19
Imorse vaknade jag och var helt gråtfärdig, och det är inte ofta det händer. Visst, jag drömmer jävlkigt mkt och ofta väldigt konstigt men denna drömmen var dessutom väldigt hemsk. Eller jag tyckte iaf det när jag drömde den, när jag sen vaknade och tänkte igenom den så var den kanske inte så hemsk men iaf. Ofta brukar jag inte komma ihåg mina drömmar men denna gjorde jag fast jag vet inte om det kommer bli så bra när jag berättar om den, det brukar det ju typ aldrig bli, men jag kan försöka.

Så här var det typ: Jag var med Veronika i stan och plötsligt hade det kommit en flodvåg ngnstans i världen, men den hade gjort så hela världen skulle gå under om en inte allt för snar framtid, så alla var tvungna att sätta sig i en sal som liknade en biosalong typ för att få reda på all fakta om vad som pågick. Då tror jag att jag satt där med Veronika och Frida var oxå med då. Helt plötsligt hade jag fått för mig att jag var tvungen att gå och handla så jag gjorde det själv. När jag sen står i affären kommer jag på att jag har lämnat Veronika och jag blir så jävla ledsen, för jag vill verkligen inte att världen ska gå under om jag inte är med henne. Som tur var hittar jag henne vid bröddisken, så jag bara slänger mig över en annan disk för att komma fram till henne, och kastar mig över henne för att jag blir så glad över att se henne igen. Ja, sen handlar vi saker vi tycker är nödvändiga, sen fryser jag och vi går in på H&M för att handla en kofta till mig, även om vi tycker att det känns lite dumt att handla kläder när världen håller på att gå under. Därefter berättar en tjej för oss (en verklig tjej med rött hår, har gått på lerberget, men jag vill inte skriva hennes namn för jag känner henne inte typ) att det går bussar hem till Höganäs, och då kommer vi att tänka på våra familjer, att vid kanske borde säga hejdå till dem oxå och inte bara vara med varandra inför världens undergång, ja sen vaknade jag ungefär där.

Asså jag menar egentligen var det kanske inget att vara ledsen över när man vaknar, men jag vet inte det kändes bara så hemskt. Som tur var hade jag min Veronika med mig i drömmen iaf.

Panodil och Sprit

Datum: 2008-07-28 Tid: 14:35:41
Vissa saker är jag faktiskt lite rädd för, saker som man hör ska vara farligt för det har hänt hemska saker med folk för att dem gjort så. T.ex. att åka karuseller på Liseberg, det känns som dem bara går sönder typ hela tiden. Fast det hörde egentligen inte hit. Det jag tänte prata om var egentligen att jag hade typ aldrig vågat blanda vodka med redbull, eftersom det finns de som till och med dött av att ha druckit det. Jag hade heller aldrig vågat ta några panodil innan jag hade tänkt dricka alkohol. Sen, när jag tänker efter lite så kommer jag på att jag måste ju vara helt jävla dum i huvudet som tänker så, för jag menar, va fan håller jag själv på med egentligen. Tror jag att det är bättre att blanda alkohol med t.ex. cellgifter, kortison och en jävla massa receptbelagda mediciner? Det om ngt borde ju vara farligt. Men eftersom jag inte känner till att det har hänt ngt med ngn som gjort så, eller för att ingen (utom min mamma) säger till mig att jag inte borde göra det och nu även för att jag har provat och änsålänge har inget hänt, hur skulle det då kunna vara farligt? Nej, jag borde kanske vara försiktigare, men kan lixom inte min läkare eller ngt varna mig lr ngt, det hade känts lättare att låta bli då om jag hade haft det bekräftat för mig att det är farligt... Dör jag så har jag iaf kul under tiden.

Lite efteråt.

Datum: 2008-07-27 Tid: 22:19:20
Då är festivalen slut, ska se om jag kan återberätta den på ett intressant sätt, de delar jag kommer ihåg iaf.
Började med att jag åkte in i fredagskväll och gick en runda med Veronika, borta vid gröningen träffade vi på Nat och Hanne som var lite lagom berusade, iaf Nat. Vi fick lite shotar med päronvodka och snart blev väl jag oxå lite på lyset. Nat kladdade då ner hela mig, skrev bl.a bite me på min bröstkorg och I'm very horny på min rygg... Lite lagom kul när man inte var tillräckligt packad för en sådan sak men okej. En del kommentarer blev det ju.
Ja sen träffade jag på esteten och slängde mig om halsen på honom, han läste på mig och jag frågade lite flirtigt om han ville följa med in på toaletten med tanke på vad det stod på mig, och han svarade "gärna en annan gång". Sen kramade jag honom igen, han pussade mig på kinden och sen sprang jag iväg. Lite senare på kvällen ringde jag oxå till honom, vilket var väldigt onödigt...
Ja, sen träffade jag, Nat och Hanne på några killar, en som var jättelik skådespelaren Jonas Karlsson. Han frågade om han fick strula med mig, och snäll som jag är så fick han ju det. Sen gick vi iväg och träffade på två andra killar, jag strulade litegrann med den ena, fast att han var asäcklig och Hanne strulade med den andra, till slut så sov hon över med honom, och gav mitt nr till den äckliga killen, som senare smsade mig och frågade om vi skulle ha sex. Nej tack.
Ja, sen blev Nat lite ledsen så jag fick försöka trösta henne, jag vet inte om det lyckades men sen tog vi bussen hem halv fyra. Så det var ljust när vi kom hem.

Lördagen då... Ja, det blir lite värre att komma ihåg. Jag och Veronika gick först lite, och satt på rådhustrappan och pratade lite, därefter gick vi till Gröningen och träffade Hanne och Nat, och även en liten Frida som även var med på fredagen. Där satte vi oss på bryggan och började dricka lite. Jag kommer ihåg allt vi gjorde där fram tills klockan var typ halv tolv och vi skulle gå därifrån, sen är det ganska suddigt. Jag vet ungefär att jag smsade och ringde esteten (det såg jag på min mobil imorse), så jag tror att jag har sumpat mina chanser att någonsin genomföra mitt mål med honom, och att min mamma hade ringt mig och sagt till mig att komma hem för jag skulle inte komma ihåg ngt idag ändå. Oj, så rätt hon hade. Ja, sen var jag lite med Veronika och Martin, Martin hade även två stockholmare på besök som jag kommer ihåg att jag pratade med. Ja, sen skulle jag ju hem. Tydligen hade jag varit med Louise då, men hon var tvungen att åka med en tidigare buss än mig lr ngt för hon skulle till Jonstorp. Sen hade jag typ suttit bland allt folk där man väntar på bussen och spytt, och där hade Hanne hittat mig. Sen hade Louise ringt Patten och sagt hur det stod till med mig men han var hemma och kunde inte göra mkt, så han ringde My som var i stan så hon hjälpte mig hem med bussen, sen kom Patten och mötte oss när vi hoppade av bussen. Ja, vägen hem sen var ju ganska vimsig, jag hade lagt mig och somnat i några brännässlor och gått in i en skylt eller ngt, men jag menar, det är ju sånt som händer... Fast jag tycket det var väldigt gulligt gjort av Patten iaf. Ja, sen gick jag o lade mig närt jag kom hem, och vaknade halv tio utan ngn som helst bakfylla. Det kan man ju vara glad över.

Men överhuvudtaget så hade jag kul iaf, det jag kommer ihåg, men jag ångrar faktiskt att jag blev så full igår, det var mkt bättre som det var i fredags, då kommer jag iaf ihåg allt. Men full var jag nog då med för jag pratade med några vakter eller poliser, är inte riktigt säker, och de ville typ ta med mig. Men jag klarade ju prata mig ur det så det kan ju inte ha varit så farligt.

Lite i förväg

Datum: 2008-07-25 Tid: 18:04:21
Då är det Hbg-festival på gång nu då. Var där en liten runda igår med Veronika. Louise kunde inte gå vad hon sa till oss, men sen visade det sig att hon var där iaf, så lite var man med henne och Anna oxå. Träffade även på Frida ocvh Ronja vilket var väldigt, väldigt kul tyckte jag. Har verkligen saknat dem, så jag sa till Frida att om jag nu ska ha en liten vinkväll nästa vecka så är de mkt välkomna. Men mer om det tar vi väl en annan gång, om det nu inträffar.

Ja, sen är det Hbg som gäller ikväll igen. Måttligt kul med tanke på hur trött jag är. Kom hem typ vid ett igår så jag somnade väl inte förrän halv två, sen vaknade jag halv sju och tänkte att jag fick nog blanda lite turkisk peppar så det skulle bli klart tills ikväll. Därefter åt jag frukost, sov en halvtimme och fick promenera bort till dagiset för att spendera ännu en mieningsfull dag där, med ca 8 barn och 6 vuxna, och då sover även alla barn utom 2 några timmar efter lunch. Det känns ju väldigt lönt, men okej. Så jag är väldigt trött idag. men det ska väl ordna sig ändå, man piggnar väl till sen förhoppningsvis. Sen ska jag sova hela dagen imorgon tänkte jag, fick ju inte sova med Veronika i hennes båt för mamma ville hålla lite koll på mig när jag har druckit... Fast om jag uppförde mig så kanske jag fick sova där imorgon. Hoppas det. det hade varit väldigt trevligt.

Jaja, det känns lite onödigt att skriva idag, eftersom inget har hänt än, men jag skriver ju självklart sen igen för att berätta allt jag varit med om. Tyvärr blir det inget att gå hela vägen med ngn, det är lite fel vecka för det. Men som Veronika sa; Då får du strula med en massa fler.
Men ja, man får ju se hur det blir.

Btw, så såg jag en av Gantofta-killarna igår när jag och veronika gick på markanden typ, men han typ sprang förbi och jaga hann inte koppla vem han var förrän efteråt. Men det var lite små-komiskt tyckte jag.

Fuck mediciner, sjukhus mm.

Datum: 2008-07-23 Tid: 22:21:25

Jag orkar inte bry mig mer om mediciner, sjukdomar, sjukhus och all den skiten. Allvarligt talat. Jag vill verkligen inte mer. Allt gick bara åt helvete med allt det förra veckan. Jag glömde ta medicinen flera ggr, jag hade glömt hämta ut mina sprutor som det sen visade sig att jag inte ens hade recept på hemma, jag skulle hämta ut ett recept som tydligen var slut, fast jag trodde jag kunde hämta ut mer på det, jag fick en tid till röntgen som jag inte kunde ta och när jag fick nya tider som jag inte heller kunde ta så skällde sekreteraren på sjukhuset ut mig för att jag inte kunde säga när jag inte kunde. Så ja. Jag är måttligt trött på det, och det värsta är att jag kan ju inte bara strunta i det, för det är ju bara mig det drabbar då. Det är fan för jävligt.
Som när jag var på apoteket idag med mamma och jag hade varit framme vid disken och fått höra att receptet jag skulle ha var slut, att jag var tvungen att ha ett nytt. Då tog jag mitt recept, gick bort till mamma som satt i en stol, kastade det på henne och sa att nu skiter jag i detta, därefter gick jag ut från det förbannade apoteket. Eller okej, jag gick inte, jag stormade ut skulle man nu kunna säga. Men sen mognar man till och kommer fram till att det är inget man kan göra, det är bara att bita i det sura äpplet och fortsätta med den här skiten. Ja, eller så tar man självmord men det är inget alternativ för min del.

Detta är då anledningen till att det var ett tag sen jag skrev, jag lixom inte haft lust, jag har varit så deprimerad men det börjar bli bättre.


Skydda mig hit och skydda mig dit.

Datum: 2008-07-18 Tid: 18:12:18
Att skydda sig. Vid samlag. Det vet varenda jävel att man ska göra. Även jag. Men, tyvärr så är jag lite dålig på det. Det bara blir så lixom, och det får man ju ångra en jävla massa efteråt. Det är dock inte sjukdomarna jag är så jätterädd för, visst det borde man väl vara men att bli gravid hade för mig varit värre tror jag. Eller ja, jag hade ju tagit bort det men ändå, det känns ju så onödigt bara för att man är så korkad för en liten stund. Jag borde kanske börja med p-piller för att slippa oroa mig, men jag menar det finns ju så mkt dåligt med dem oxå, och ja, jag vet inte... Är det lixom nödvändigt? Jag vet att de inte gärna skriver ut recept om man inte har ett fast förhållande, och det förstår jag. Men man kan ju vara aktiv ändå, dock kan jag ju aldrig veta hur aktiv jag kommer att vara så ja, jag vet inte vilket som blir bäst... Jag tror jag skippar det nu iaf, så får jag ser hur det blir sen.

Men man kan ju inte låta bli att oroa sig lite smått, jag kan inte det iaf. Dessutom inbillar jag mig att jag har en massa symptom typ. Som att jag är hungrig hela tiden, att jag mår illa på morgonen, att jag har fått svullna vrister (det upptäckte jag igårkväll) , och lite sånt. Det har ju säkert sina naturliga förklaringar men ändå. Det är jobbigt att gå och undra, men ja, jag vet att jag får skylla mig själv. Jag har ju ett test hemma, man kanske skulle ta och kolla det för säkerthets skull. Men förra månaden när jag oxå var lite orolig så tog jag ju ett test (vilket var negativt, men man vet ju inte hur säkert det är) och sen fick jag ju mens. Den varade bara jättelite och det sa jag till min mamma, då säger hon; "Då är du säkert gravid" (hon vet inte om att jag oroar mig för sånt, hon tror jag skyddar mig...) så ja, va ska man tro?
Äh, va fan, det är snart dags igen så man får ju se hur det blir. Förmodligen är det inget, och då kan man sluta oroa sig. Tills nästa gång...

Underbara PMS

Datum: 2008-07-18 Tid: 14:51:52
Överdrivet megatrött, sur, förbannad och allmänt anti mot allt. Var är det frågan om? Jo, det man går igenom en gång varenda jävla månad... Näe, nu ska man inte vara pessimist, det är inte lika hemskt varenda gång. Faktiskt.
Men denna gången suger det balle, inget går som jag vill. Jag är extremt trött (visst, kan bero på att jag gjort mer än vad jag brukar denna veckan, eller pga mitt låga blodtryck) och vill bara sova, just nu hade jag kunnat tänka mig att stänga in mig på mitt rum, sätta klockan på ringning till halv åtta på måndag och bara sova. Men hur kul är det?
Sen fittar sig mina mediciner jävligt mkt. Jag glömmer att ta dem ofta och kommer på det sent på kvällen när man börjar må skit, och jag glömmer kolla om jag har allt hemma och framför allt om jag har recept hemma. Egentligen skulle jag tagit min cellgifts-spruta igår men då hade jag glömt hämta ut fler sprutor, när jag sen skulle göra det så var receptet slut. Orka? Så jag måste ringa dit idag innan fyra för att få ett nytt, så denna veckan blir det ingen spruta för min del. Great or something.
Ja, sen funkar inte mitt förhållande till mat så bra nuförtiden, jag äter för mkt och det syns. Måste verkligen ta tag i det, men jag orkar inte...
Men! Man får ju vara glad att man lever iaf, det kunde ju varit värre.

Kvinnors G-punkt

Datum: 2008-07-17 Tid: 21:55:24
Jag läste precis en artikel i Illustrerad Vetenskap att forskare (italienska tror jag) nu har kommit på varför vissa kvinnor kan få vaginal orgasm men inte andra. Det beror nämligen på hur tjock slidvägg man har. Om man har en tjock slidvägg så blir den lättare stimulerad och man kan få en orgasm vaginalt. För kvinnor med tunnare slidvägg måste man även stimulera klitoris för att kunna få en orgasm.
Tänk vad mkt bra man kan lära sig av att läsa sådana tidningar. Här får man reda på lite mer än vad man fått i t.ex. VeckoRevyn. Här blir det lixom lite djupare, inte bara hur man får en orgasm, utan varför. Ja, är man smart så läser man vettiga tidningar och blir lite smart.
Fast vi behöver ju inte gå in på vilken del av den kvinnliga befolkningen jag tillhör, de med tjock lr tunn slidvägg, det räcker att jag själv vet det.

Sex på sjukhus.

Datum: 2008-07-17 Tid: 18:32:56

Jo, säkert. Nej, så långt har det faktikst inte gått att jag har haft sex på ett sjukhus. Än. Men! Igår var jag i Lund för att få månadens dos med Remicade och då hade jag faktiskt en manlig sjukskötare som tog hand om mig, och han var nog ganska så ny oxå för han var kanske sådär 20-25 år ngt. Han var väl inte wow-snygg men han såg ju helt okej ut. Vilket bl.a. gjorde att man märkte hans fingrar på ett helt annat sätt när han skulle känna efter blodkärl, sätta nålen och torka bort bold från min arm, än vad man gör när det har varit en kvinnlig sköterska som har gjort det. Men, va fan sånt är ju bara kul.
Fast det var lite synd för jag kunde inte koncentrera mig så jättebra på att sova som jag annars brukar göra när jag är och får min medicin. Det är dessutom den bästa sömnen ever, jag vet inte varför, det känns bara så jävla skönt att ligga i sjukhussängen med sitt dropp och bara sova... Men som sagt så var det det lite svårt att göra igår när denne mannen sprang ut och in där hela tiden, de kvinnliga sköterskorna brukar jag inte bry sig så mkt om faktiskt.
Detta var nog dock bara en sommarvikarie så jag lär ju nog inte ha honom mer, men ändå, det var ju lite småroligt för stunden. Särskilt för mig som bara älskar pojkar.

På tal om pojkar, så skulle Jennifer berätta om en snygg kille hon hade sett i ett fönster igår, men hon hann knappt börja berätta var denna mannen (han var kanske oxå sådär en tjugo år) bodde innan jag direkt fattade vem hon menade. Honom har jag oxå gått och spanat in lite. Detta lät inte lika roligt nu som det gjorde igår kväll när vi båda var väldigt trötta, då var det otroligt kul att vi båda kollat in samma kille. Fast chansen var ju iofs ganska stor att vi skulle spana in samma kille i den hålan, för jag menar hur många snyggingar finns det här? Typ nada.


Mina mål i livet.

Datum: 2008-07-14 Tid: 18:38:02

Personligen tycker jag att livet blir lite grann roligare om man har lite mål man vill uppnå.
När detta året började hade jag som mål att gå ner till en vikt under 65 kg och att bli av med oskulden. Båda är ju redan uppnåda så nu känns resten av året lite.. tråkigt. Därför måste jag skaffa mig lite nya mål!
Tyvärr så blir nog målen lite lika dem jag redan har haft men whatever.

~jag ska försöka komma under 60kg
~jag ska haft sex med minst 10 personer fram till nyår (dvs fyra kvar)
~jag ska lära mig hantera alkohol
~jag ska inte bli kär detta året


Ja, det är nog vad jag kan komma på änsålänge, det kanske kommer ngt mer jag måste klara av. Ja, jag är kanske sjuk i huvudet, men så länge jag trivs med mig själv så tycker inte jag att det är ngn fara.
(Fjortis, slampa, idiot o.s.v., sånt biter inte på mig. Överhudtaget. Det är bara ord.)


YEEES!

Datum: 2008-07-14 Tid: 18:05:10
Ingen busstrejk änsålänge! De har skjutits fram två dygn, fy fan va gött!
Hoppas bara dem kommer fram till ngt bra imorgon då. Hoppas hoppas hoppas.
(Ja, jag är väldigt beroende av en fungernade busstrafik.)

Typiskt Patten.

Datum: 2008-07-14 Tid: 17:04:05
Nu sitter man hemma och är barnvakt (som om jag inte har fått nog av att passa barn idag..) för mamma är med Patten på akuten. Han hade cyklat och ramlat och tror att han har brytit armen. Sällan lixom. Han har brytit armen en gång innan, visserligen inte på samma sätt, då ramlade han på is, men han har ju ramlat med sin cykel flera ggr och sytt ett tiotal ggr i huvudet. Iofs var det längesen sist, men det var väl dags igen.
Det är då man märker hur jävla stor skillnad det är på Patten och Sebbe. Sebbe har typ precis lärt sig cykla och han är snart åtta år, han vågar inte klättra i träd och är allmänt feg, medan Patten provade på allt (medan jag tittade på) fast iofs så skadade han ju sig väldigt mkt oxå, men aldrig allvarligt så...
Jaja, man får väl hoppas att det ordnar sig med honom, jag och mamma tror att han gjorde det lite med vilje för att han ska slippa jobba, det hade faktiskt varit typiskt honom så lat som han är. Men ja, man får se hur det blir.

Jävla busstrejk...

Datum: 2008-07-14 Tid: 16:52:56
Asså seriöst, nu när det blir busstrejk i Skåne så kommer jag allvarligt talat att avlida. Jag menar, hur jävla isolerad kommer man inte att vara? Det roliga är ju oxå att den börjar imorgon, tisdag, och jag ska till Sjukhuset på onsdag. Visst, från Helsingborg till Lund kommer jag ju, men hur fan tar jag mig till Hbg? Går? Nej, min morfar lr morbror får väl köra mig men jag menar, känns lönt?
Fortsätter den sen fram till Hbg-festivalen så kommer jag dö ännu mer. Det e ju fan sjukt isf. Näe, nu får vi vara optimistiska och hoppas att de kommer fram till en lösning så fort som möjligt, jag menar halva Sverige kommer ju att stå stilla annars, och hur gör dem då med miljön? Det som är så viktigt att man ska åka kollektivt för miljöns skull. Nej, ge busschaufförer lite mer i lön så fort som möjligt tycker jag.
(Dessutom får jag ju inte full valuta för mitt sommarkort om jag nu inte kan använda det...)

3 veckor med barn...

Datum: 2008-07-14 Tid: 16:08:29
Då har man börjat jobba på Sjöcrona dagiset idag då. Det var väl helt okej, änsålänge. Men personalen verkade lite, jag jag vet inte, ignorerande typ. Fast det är kanske bara nu i början, förhoppningsvis så blir det väl bättre, eller där var en riktig satkärring, men det får man väl försöka ignorera.
Barnen var annars helt okej, där var inte alltför många med tanke på att det är sommar ju, och det passar mig lite bättre, sen att man bara träffar dem sju timmar om dagen är bättre än att träffa dem hela tiden som man gör med vissa andra idioter. Ja, jag jobbar sju timmar om dagen, egentligen ska det ju bara vara sex men eftersom jag inte kan jobba på onsdag så får jag lägga ut dem timmarna på de andra dagarna.
Maten är ju oxå väldigt god där, men det visste jag ju sen innan. Men det är onödigt mkt raster tycker jag, jag menar hela skiten är ju som en rast bara typ. Men ja, det e ju skönt att det är slappt iaf.
Även om jag inte är så förtjust i barn så har iaf fjäskat in mig lite hos två flickor som är fyra respektive fem år för jag gjorde varsitt armband till dem. Jag menar, jag ska ju lätt bli den bästa sommarjobbaren de har haft...

Riktiga flickor dricker öl

Datum: 2008-07-13 Tid: 20:10:36
Usch vilken seg dag det har varit idag. Är så väldigt trött och förbannad för att jag inte har sovit ngt inatt. Men jag gick ändå upp tidigt imorse så jag kan somna i tid ikväll eftersom jag ska jobba imorgon. Hoppas det går bra, även om jag inte gillar barn så vidare mkt..

Nu ska jag dricka öl med min bror och hans vän, sen ska jag väl sova efter det.
Sommar och öl är mys.

Festival!

Datum: 2008-07-13 Tid: 16:17:55
Ja, trevligt, kul, roligt. Så skulle man väl kunna sammanfatta gårdagens äventyr.
Först trodde vi att Anton skulle följa med, men han hade försovit sig så vi satt i Hbg och väntade på ett senare tåg för att se om han skulle följa med eller inte, men det skulle han ändå inte, så vi satt och väntade i onödan, men det gör inte så mkt, vi hade trevligt i Hbg oxå.
Sen kom vi då fram till Kristiansstad, lyssnade på lite band, tittade på allt roligt folk (mkt emosar) och bara hade det trevligt. Sen var jag tvungen att äta så vi gick ut från området och hittade ett ställe där vi kunde äta fish'n'chips, och vi fick det på en tallrik fast att det var i tidningspapper på bilden, lite tråkigt men det gick bra ändå.
Därefter gick vi in och lyssnade på Timo Räsinän, han var väl helt ok, men sen blev det lite mer ös när vi lyssnade på Joddla med Siv, och vi lyckades faktiskt få platser längst fram, och sen var man ju måttligt svettig när man gick därifrån... Så vi gick bort till tågstationen där det blåste lite och svalkade oss lite. Då började man oxå dricka lite, jag min turkiska peppar ur en yoghurtflaska och Veronika sitt blandade skit ur en sprite-flaska. Och riktigt flicka som jag är så drack jag ju oxå öl, och lilla Veronika drack bara cider...
Ja, sen blev det lite Petter, han var faktiskt väldigt bra live, annars är det verkligen ingen musik jag lyssnar på. Därefter var det Sahara Hotnights, där fick vi oxå bra platser näst längst fram, dem är oxå väldigt bra tycker jag, både live och annars. Dessutom raggade Veronika upp två jääävligt långa killar där som vi pratade lite mer, de visste dessutom vad Höganäs Keramik var. Coolt.
Ja, sen gick vi bort och lyssnade på Teddybears Stockholm, oxå mkt bra live. Men där var det en man som började stöta lite på mig, men trots att jag var ganska berusad vid det tillfället så märkte jag att han var äcklig och gammal så jag dissade honom. Då sa Veronika att jag var duktig.
Fast ja, sen när vi stod och tog det lite lugnt kom två andra killar, en till Veronika och en till mig som vi gick och lyssnade på det sista bandet med, men Veronika dissade sin, det gjorde inte jag och till slut hamnade vi på marken vid sidan om publiken.... Men när vi hade legat där ett tag så reste jag mig bara upp och sa till honom att jag var tvungen att hitta min kompis, han blev nog lite förvånad men han följde tyvärr med mig, men till slut blev jag av med honom. Ja, sen vara det typ slut och Veronikas familj kom och hämtade oss.
Jag tyckte det var mkt kul, även om det blev lite för mkt så jag låg och ålade mig på marken lite ibland, och för det vill jag verkligen be om ursäkt för till Veronika.

Igen! Igen! Igen!

Datum: 2008-07-11 Tid: 20:54:34

Kristiansstad-festival imorgon, och det ska bli så jävla nice, hoppas jag iaf. Tyvärr så följer inte Louise med men jag och Veronika får väl försöka roa oss bäst vi kan. Jaja, mer om det kommer väl så småningom.

Igår var jag med Louise, Veronika, Sofia och Anna vid Sofiero, där satt vi på en filt tills det började regna. Vilket inte var alltför mysigt så vi packade oss iväg in till stan istället där vi alla (utom Sofia) drack lite olika sorters kaffe på Mezo. Mys!
Man fick även vara lite stöd för Alexandra under kvällen. Hoppas allt ordnar sig för henne iaf.
Dessutom ringde Hanne och Nat mig, och de berättade senare för mig att de trodde jag varit full. Jag? Full? Nejnej, nu får ni allt ta och skärpa er.

Det var även dem jag spenderat denna om och men mkt konstiga (iaf med vädret) dag. Satt i Hbg i Nats systers lägenhet (där hon bor för tillfället medans systern är utomlands) där vi gjorde pannkakor, drack lite vin, rökte en jävla massa (dem, inte jag) och försökte lugna ner Nat och försöka få henne att inse att de okända killen från Stockholm, som skulle komma nu ikväll för att roa henne i helgen, inte var full med finnar. Jag vet inte om vi lyckades, men de verkade lyckliga när de väl träffades, så då fick jag och Hanne ta oss hem...

Det gjorde att jag kände mig sugen på lite trevligt underhåll igen, fast det inte var alltför längesen sist... Men man kanske kan hoppas på ngt till imorgon, annars kanske värmläningen är här nere och jobbar nästa vecka om man har tur så han kanske har lite tid med mig. Jaja, det blir som det blir. Dvs alltid bra till slut. På ett eller annat sätt.

Göra is the shit!


Killar ÄR likadana

Datum: 2008-07-09 Tid: 19:34:01
Är det ngn stor skillnad? Nej, jag tror faktiskt inte det. Kille som kille, man som man. Whatever lixom. Därför tänker jag inte ta risken att falla för ngn kille som ändå kommer såra mig till slut, på ett lr annat sätt. Nu menar jag verkligen inte att tjejer är helt fläckfria, men jag har faktiskt bara hört talas om värdelösa män av mer erfarna kvinnor i min närhet. Därmed tänker jag inte begå samma misstag, eller ja, jag ska iaf se hur länge jag klarar mig. Men sen behöver jag faktiskt lite manlig närhet ibland, jag menar, vem gör inte det? Men då räcker det iaf för mig med lite "in, ut, sprut, slut" typ.. Jag är kanske konstig, men att jag trivs med mitt liv är ju det viktigaste, tycker iaf jag, fast jag kanske växer upp en dag jag med, vem vet? Nuförtiden tröttar killar bara mig om de kommer för nära in på livet.

Kära Dagbok!

Datum: 2008-07-09 Tid: 19:05:08
Jag har kommit på att min blogg har blivit ganska lik min handskrivna dagbok. För ja, så töntig och gammalmodig är jag att jag fortfarande skriver dagbok för hand, även om jag har en slags dagbok här med. Det är inte så att jag skriver i den varenda dag, utan när jag känner att jag behöver det. Annars hade jag aldrig klarat mig, jag måste få ut mina innersta känslor på ett eller annat sätt, och det finns faktiskt saker i mitt inre som jag inte vill dela med andra. Dessutom vill jag att jag ska kunna komma ihåg precis allt som har hänt mig när jag blir större. Det kan till och med hända nu om jag sitter och läser igen gamla dagboksanteckningar att jag kommer ihåg saker som jag helt hade glömt innan, och det känns bra att även om mina "äventyr" inte finns sparade i mitt huvud så finns det iaf på papper. Jag började väl skriva mer eller mindre 2002 så jag menar, det är ändå från det att jag är 11 år, så en del har det blivit. Dock tycker jag att det är lite synd att jag inte orkade skriva när jag var sjuk för det hade jag velat komma ihåg lite bättre än vad jag gör nu i mitt huvud, fast det är kanske iofs lika bra att man inte gör det...

"i don't kiss on the lips"

Datum: 2008-07-09 Tid: 17:17:30
Pretty Woman. Julia Robers. En prostituerad. Som vänligt men bestämt säger till sina kunder att hon inte kysser på munnen. Så för mig har det alltid setts som ngt ja, horigt, slampigt, om man får säga så, att inte kyssas. Därmed kan jag ju säga som så att jag kände mig en aning slampig när så fort jag försökte närma min mun mot hans mun i måndags så säger han till mig; "nej du, inte munnen". Jag menar varför? Varför är det så mkt känslor med det? Jag fattar inte riktigt, det är inte så att jag blir kär bara för att jag får kyssa en kille på munnen. Nej, skärpning, förra gången fick jag jue.

Lagförbryterska nu oxå

Datum: 2008-07-08 Tid: 17:01:56
Äntligen. Nu har jag träffat min kära Värmlänning, utan att behöva åka tvärs genom halva Sverige. Så nu slipper jag tjata om det mer, för nu känner jag mig faktikst ganska färdig med honom...

Fast jag kanske ska ta det från början.
Jag fick ett sms utav honom igår (i lagom tid, inte försent som alltid annars) där det stod "kom ikväll då" och jag är inte den som är svårflörtad så jag nappade givetvis på det direkt och åkte iväg till Landskrona på kvällen. Då visar det sig att de inte har kvar lägenheten som de bodde i förra gången, nu bor de i en husvagn när de är här nere och jobbar. Där fanns dessutom hans jobbekompis, vilket gjorde att det inte var ett alternativ till att vara på. Så vi körde runder i hans nya fina bilder, fram och tillbaka lite här och där i Landskonas industriområde letandes efter ett bra ställe att parkera på. Vilket var svårt att hitta iochmed att klockan inte var så mkt, så många jobbade fortfarande. Till slut hittade vi en liten liten väg som vek av från motorvägen och i slutet på den fanns en liten och tät skog. Så han stannade bilen och sa; "In i skogen med dig" typ. Så vi tog oss in bland alla grenar och hittade en glänta (om man kan kalla de det) som var på ca en kvadratmeter eller ngt, och ja, där stod vi och roade oss lite. Medan vi stod där så åskade det oxå, det var faktiskt lite mysigt. Men så gillar jag åska väldigt mkt överhuvudtaget. Sen när vi var klara så sa han till mig att vi skulle gå ut en i taget, för att ha sex offentligt är ju faktiskt olagligt. Därefter körde vi runder lite till och sen lämnade han mig på stationen. Som tur var gick bussen två minuter efter det att vi kommit dit, annars hade jag fått vänta en timme till, fast då hade vi ju iofs hunnit en runda till... Nej, men nu känner jag mig faktiskt nöjd med honom, visst, frågar han igen om jag vill komma så kan jag göra det, men det är inte så att det känns jätteviktigt som det gjorde innan. Dessutom tror jag att han oxå känner sig färdig med mig. Nu är jag sugen på lite nytt, jag menar, varför hålla sig till en när det finns så många? Problemet är bara att jag måste hitta ngn som är typ lika bra som honom, annars e det inte så kul.

Och en liten parantes så här på min resa igår; jag var tvungen att gå av på knutpunkten för jag var så himla kissnödig. När jag sen satt och väntade på bussen så var det helt tomt i den hallen och så kommer det en kille typ i tjugo-årsåldern och sätter sig på samma bänk som mig. Jag menar, kunde han inte satt sig på en ledig bänk? Nej, sen börjar han prata med mig på askass engelska, då visar det sig att detta är en rumän som e här för att jobba nu på sommaren, och han tycker att jag är så beautiful. Tack, tack säger jag, men uppmuntrar honom inget mer. Men sen ska han låta mig lyssna på en massa musik i hans mobil och skriver "Rebecka+VadHanNuHette=love". Ehm, jag tror inte det va? Sen frågar han efter mitt nr men det är inget jag vill ge till honom, och efter jag har sagt nej till det så dröjer det inte länge innan han går. Skönt.

Ja, jag säger då det, det var en minnesvärd resa iaf, och det är ju det viktigaste.

Lite blandad information

Datum: 2008-07-05 Tid: 18:34:34
Ja, jag är jävligt dålig på att uppdatera här nu, men det e bara för att det är fint väder och så, då har jag faktiskt annat för mig... Dessutom har det inte hänt mkt som är värt att nämna heller för den delen... Har umgåtts lite med folket som jag tycker mest om i hela världen vilka infattar Veronika, Louise, Alexandra och Nathalie. Inte samtidigt då, men i omgångar, tillsammans hade det folket nog varit en, hm, udda blandning men jag vet inte.

Jag var dum nog och skrev till värmlänningen iaf (Nat har dåligt inflytande på mig skyller vi på..), man fick inte ut mkt av det men han svarade mig iaf. Man får ju vara glad för det lilla. Fast jag börjar bli redo att gå vidare igen. Det behövs bara lite tid innan efter gångerna han hör av sig. Det går bättre efter ett par dagar.

Man får ju hoppas att det blir bättre sen när man får mer att göra, och jag hoppas verkligen att jag kanske träffar lite nytt roligt folk (ja, då menar jag pojkar) när vi ska till Kristiansstad på lördag. Annars får vi ha det roligt ändå.

Och! Jag som var så himla glad (eller vad man ska kalla det..) över att bonden slutat höra av sig hela tiden kunde ju bara ta och glömma det. Jag tror bara att Comviq har jävligt mkt problem med sitt nät för när jag var i Danmnak och fick danskt nät så fick jag en jääävla massa gamla sms, bl.a tre stycken av bonden som jag inte svarat på.. och dum som jag var svarade jag och skrev varför jag inte svarat på hans tidigare sms... Så nu har man han som väcker en på nätterna igen. Trevligt. *inte*

Näe, livet e komplicerat men det löser sig alltid.

Fan och lite till.

Datum: 2008-07-01 Tid: 17:43:56
Bara för att man precis har suttit och kommit på planer för hur man ska klara sig ändå, utan den här värmlänningen, och att man bara ska bry sig om han hör av sig först, vilket man ändå inte tror att han ska göra.
Vad gör han då en halvtimme senare? Jo, då hör han ju självklart av sig igen. För att han är nere i skåne och erbjuder mig att få "ligga". Det var ju väldigt snällt av honom, men tyvärr så hade det ju tagit mig för mkt tid att komma dit, så det blev inget av det idag heller. Fast jag hade ju faktiskt kunnat göra det. Då hade jag ju sluppit ta mig upp till Värmland. (Som om att det var ett tvång...).
Jaja, det är väl bara att försöka intala mig själv ännu en gång att jag kommer över det och att jag klarar mig bra (om inte bättre) utan honom. Men det var ju själva fan att han hörde av sig iaf. Det hade ju faktiskt varit mkt lättare om han inte hade gjort det. Men ja, precis som förra gången han var här nere så hade jag ju blivit lite besviken om han inte hade hört av sig överhuvudtaget. Man får ju vara glad för det lilla här i livet. Typ.

Bara one-night-standers i fortsättningen

Datum: 2008-07-01 Tid: 16:50:57

Det blir nog bäst så, att ha den inställningen hela tiden oxå. Att man bara har dem en gång, för en sak. Inget mer. Värmland struntar vi nog i, det är bara att inse att det kommer nog inte bli av. Jag vet dessutom inte om jag vill, nu när jag har tänkt över det ordentligt. Eller jo, klart att jag vill. På ett sätt, men inte på ett annat. Värmlänningen är nog en sån som jag hade kunnat träffa igen, men inte en hel helg i sträck. Nej, en natt i taget hade räckt. Men det blir nog inget av med det. Fast det klarar man väl, nu ska jag bara hitta en annan som kan överträffa Värmlänningen. Det tre random-killarna i Gantofta hade ju verkligen inget att komma med, och Bonden, ja, han var ju bra men inte så bra. Eller så är det bara så att den första är bäst. Äh, jag vet inte, det löser sig på ett eller annat sätt.
Fast vill han att jag kommer, vare sig det är hem till honom eller om han är här nere i Skåne så vet jag inte om jag gör det eller inte. Jag vill ju men, ja.. Jaja, det är onödigt att tänka på det innan han hör av sig. Det får man ju se då. Om han nu hör av sig. Annars hittar man väl alltid ngn annan. Jag klarar mig allt, det går ingen nöd på mig inte. Än så länge.


Inget

Datum: 2008-07-01 Tid: 14:26:27
Men va fan... nu händer det ju inget. Då har jag ju tyvärr inget att lämna ut om mig själv. Nej, det får nog bli ändring på det. Men nästa vecka är det ju festival i Kristiansstad med Veronika och Louise (kanske Anna?) och sen är det väl snart Hbg-festvial och sånt trevligt, då kasnke det händer lite äventyr som man kan skriva om. Man får hoppas på det bästa iaf.

RSS 2.0