Trött... eller inte.

Datum: 2007-09-29 Tid: 21:07:41
Egentligen så tycker jag att jag borde vara så otroligt mkt tröttare än vad jag är.
För igår somnade jag nog inte förrän vid 4-tiden. Det är lixom inte så lätt att sova när man ligger 10 pratglada töser ihoptryckta på ett litet golv. Dessutom töser som inte känner varandra så jättebra allihopa som man lixom vill lära känna. Och det är svårt att göra när man sover, så det blev mest prat och inte mkt sömn.
Men, till slut så lyckades jag nog somna iaf, men vaknade igen vid 8. Som tur var så var Nat oxå vaken då så vi gick upp och gjorde frukost. Eller ja, hon gjorde det och jag dukade bara, hon gjorde otroligt goda våfflor. Men tyvärr så var jag inte alls hungrig så jag fick bara ner två hjärtan, men det var inte för att de inte var goda för det var dem!
Ja, sen stack jag hem för jag skulle bort med min moster, vi skulle till väla. Min mamma bestämde sig oxå för att följa med och när vi var på bussen träffade vi på Patten som var på väg hem från My. Vi frågade om han ville följa med och det ville han. Men han ångrade sig nog för han tyckte att jag var så otroligt långsam i affärerna. Men jag kan väl inte hjälpa att jag har lite beslutsångest när det gäller att köpa kläder...
Fast till slut så fick jag ändå köpt en del, jag köpte fem tröjor, ett par byxor, en kjol, två BH´ar och ett nagellack.
Så imorgon ska jag måla naglarna. Dessutom måste jag göra en massa läxor oxå; matte, fysik och skriva klart min novell i svenskan...
Så det blir nog en trevlig dag imorgon... eller inte.
Men nu ska jag ta o titta lite på tv tror jag och sen ska jag sooova :-)

En dag som alla andra.

Datum: 2007-09-26 Tid: 20:19:37
Jag kan iaf vara glad över att det är som det är mellan mig och Honom, för jag menar om man jämför med den andra så tittar jag lixom bara på honom och han vet inte vem jag är typ.
Men med Han så pratar jag med Honom mer eller mindre varje dag och har hur kul som helst med Honom, men hade Han fått veta ngt om vad jag tycker och tänker om Honom så hade det nog inte varit lika bra mellan oss längre. Det är därför jag inte vill att Han ska veta ngt, för att inte förstöra våran vänskap.
Dessutom har Han ju flickvän oxå... Och henne ska man ju inte prata om. Ja, jag är så töntig att jag inte gillar henne. Men ärligt, det har inte med att hon är tsm med Honom att göra, jag gillade inte henne innan de blev tsm heller. Fast hade jag vetat hur Han är med andra tjejer så hade jag inte velat vara tsm med Honom om jag var som henne, men jag vet inte. Jag är kanske bara överdrivet svartsjuk, vad vet jag?

Men det är jävligt störigt att känna såhär igen, det var ju ett tag sen jag gjorde det på riktigt nu. Det har lixom inte varit ngt jag har prioriterat den senaste tiden, men nu är det ju lite annat.
Fast den här gången är det ju värre än någonsin! Jag tänker ju på Honom mer eller mindre hela tiden, jag till och med drömmer om Honom(...) och det har jag aldrig gjort innan i den här situationen.
Fast det är väldigt störigt när man t.ex. läser. För när jag har kommit längst ner på en sida så kommer jag på att jag inte har fattat ett skit av vad jag har läst för tankarna har varit på helt annat håll. Honom.
Men det kan faktiskt vara lite störigt, särskilt när man läser till prov.
Så jag vet ju vem jag ska skylla på om det inte går bra på mina prov :D

Det känns lite konstigt att jag skriver om sånt här, när jag har skrivit den senaste tiden så har det oftast bara handlat om sjukhuset och sånt.
Där ser man, tiderna förändras.

För han som borde vara viktigast...

Datum: 2007-09-24 Tid: 20:02:23
...men som inte är det.

 
Jag vill dö, för att få dig att förstå
Jag vill dö, för att få dig att
ångra
Jag vill dö, för att få dig att känna smärta
Jag vill dö, för att få din uppmärksamhet
Jag vill dö, för att du ska fälla tårar

Jag vill inte dö för då kommer jag inte få se dig
när du inser,
när du ångrar,
när du känner smärta,
när du ger mig din uppmärksamhet
när du fäller tårar...


Vad krävs, vad vill du att jag ska göra? Det kvittar för inget du säger kan få det du gjort att bli ogjort.


Shopping

Datum: 2007-09-24 Tid: 19:36:31
Idag var det ju för och främst skola, men där hände det inte så mkt. Hade prov i Naturkunskap och lite sånt bara, inget värt att nämna lixom.
När jag sedan slutade halv två så åkte jag med mamma, Sebbe och Tilda till Hbg för att shoppa lite. Främst till Sebbe som har blivit så tjock att han inte kan ha några av sina kläder längre typ. Men jag skulle oxå köpa en jacka och jag vet precis vilken jag vill ha men den fanns inte i affären så jag får beställa den istället. Egentligen så gillar jag inte att beställa för man vet aldrig riktigt hur det kommer att passa men eftersom alla jackorna jag provade i affären som passade var i samma storlek så kan jag nog satsa på den tror jag.
Men eftersom jag inte hittade ngn jacka så fick jag ju köpa lite annat, så det blev en kjol, ett linne och en trekvartsärmad tröja.
Jag och mamma orkade inte gå så mkt i affärerna för att vara och handla med Sebbe och Tilda är verkligen inget roligt, så vi åkte hem ganska tidigt. Men vi ska nog antagligen till väla snart oxå, på lördag kanske.
Sen när vi kom hem så var både Patten och Jennifer hemma och mamma blev väldigt arg på dem för de hade gjort en massa saker som de inte får (inte med varandra då asså..), så det blev en jävla massa liv o.s.v. Sen gick mamma ut för hon skulle vara med Frida så jag fick ta skiten här hemma.
Jennifer och Sebbe började bråka som fan, Tilda började gnälla när hon skulle ta på sig pyjamas o.s.v.
När jag sen skulle ta isär Sebbe och Jennifer så går Sebbe på mig och får värsta utbrottet och river mig på armen så det börjar blöda, så jag försöker få in honom på rummet, men lyckas inte. Så Patten kommer, skäller ut Sebbe och mer eller mindre slänger in honom i rummet. Och där ligger han och gnäller.
Till slut får Jennifer på Tilda pyjamas, men hon gnäller en massa nu så jag får gå och läsa en gonattsaga för henne, få in Sebbe i sin säng och sen, sen kanske man kan ta det lite lugnt.
Jag måste plugga franska glosor oxå, kan ju inte lita på att ngn annan har gjort dem, de litar ju på mig xP

Lillasyster Emo

Datum: 2007-09-22 Tid: 15:49:41
Igår så blev jag så sugen på att göra om Jennifer på ngt vis. Hon umgås med emos och vill väl själv oxå se ut liknande som vad dem gör. Men hon är riktigt kass på att göra det själv. När hon sminkar sig så ser hon bara ut som en liten ledsen panda eller ngt. Så jag tänkte att jag skulle få henne att se ut som en "riktig" emo, för jag och mamma hade pratat innan och kommit fram till att hon nog hade passat i den stilen.
Så jag tog på henne lite kläder, sminkade henne och gjorde vid hennes hår. Och precis som vi hade trott så blev hon hur söt som helst. Hon gillade det t.o.m. själv, vilket hon inte gör ofta med saker som jag gjort.
Men hon har inte så mkt kläder som passar den stilen så det ska hon nog köpa. Inte för att jag gillar emos men med henne vet jag ju att hon inte är ngn, hon ser bara ut som det, och ser jättesöt ut som det. Tyvärr så glömde jag att ta en bild på henne, men hon ville att jag skulle sminka henne så på måndag igen, och om jag orkar och hinner så gör jag väl det. Men herregud, sen får hon faktiskt lära sig själv, hon går ju faktiskt i sjuan, då kunde jag sminka mig själv.

Rebecka

Datum: 2007-09-22 Tid: 14:06:28
Jag, som de flesta andra får väl oxå börja skriva blogg hade jag tänk, har förut skrivit på lunar om jag har kännt att jag har varit tvungen att få ngt nedskrivet, men jag menar, vem är på lunar nuförtiden?
Inte jag iaf...
Fast om jag har så mkt att komma med vet jag inte, inget intressant iaf... Men jag tvingar ingen att läsa.
Sen om jag uppdaterar så ofta är ju heller inget som jag kan garantera, men jag gör ett försök med att iaf ha blogg så får jag se hur det hela utvecklar sig :D

RSS 2.0