Utflykt med Nathalie!

Idag är det studiedag, och vart beger sig Rebecka då någonstans? Jo, till skolan med Nathalie. Jag klarar mig lixom inte utan skolan... Eller. Näe, men iaf. Jag skulle fylla i en frånvaroblankett till på måndag för då ska jag till sjukhuset och jag hade glömt lämna en sådan lapp igår på skolan. Men varför inte använda sin studiedag till det? Fast där var bara låst överallt så vi fick springa runder som bara den för att fösöka ta oss in, och till slut lyckades vi med hjälp av en snäll gubbe.
Väl inne på skolan så passade jag på att skriva ut lite pappar oxå som kan behövas.

När vi var klara med besöket på skolan cyklade vi hem till Nathalie för hon skulle hämta pengar för att köpa cigaretter. (Ajabaja Nathalie, inte röka!) Fast när hon hade gjort det så hade hon en del pengar över så hon bjöd mig på en väldigt dyr fika på Kakboden. Vi åt lite choklad cheesecake som var väldigt mättande. Men god.

Där slutade nästan vårt lilla äventyr men först cyklade vi till citygross för att köpa dricka. Hon bjöd mig på Pucko men det var ngt av det äckligste jag har stoppat i min mun så Nathalie fick tillbaka den.

Sen var vårt äventyr slut och vi cyklade hem till våra hems trygga vrår.

Åsikter
Postat av: Naaaat

asså du jag har kvar våra pucko flaskor!:D

2007-10-15 @ 20:44:48

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sugar or Spice?

Trackback
RSS 2.0