Lite tankar från mig

Jag fattar inte varför inte alla bara kan få vara så som de är och så som de vill vara.
Jag menar, låt en pojke vara bög om han är det, låt en flicka vara lesbisk om hon är det, låt en pojke vara våldsam om han vill det, låt en tjej vara vulgär om hon vill det.
Vissa saker kanske man inte ens väljer att vara, som det här med att vara homosexuell. Är man det så är man det, varför ska man trycka ner ngn som är det?
Nej, jag är det inte men jag är verkligen ingen homofob iheller.
Sen finns det ju vissa saker som man väljer att vara som t.ex. våldsam, vulgär, högljud, tillbakadragen o.s.v.
Men varför måste alltid ngn kommentera och klaga på hur man är, hur man än är? Vare sig man märks eller inte märks så kan man få sig ett dumt ord sagt bakom sig. Varför har folk så himla svårt att bara vara snälla mot varandra?
Även när det gäller kläder. Låt alla klä sig som de själva vill, det blir ju så mkt roligare då! Hur roligt hade det varit om alla hade sprungit i samma kläder, haft samma stil eller t.o.m. om vi hade haft skoluniform. Hur roligt hade det varit? Inte speciellt roligt tror jag iaf.
Jag försöker vara som jag är, ha min stil och vara på mitt sätt. Men det är svårt när man inte har riktigt stenkoll på vem man är riktigt än. Som min mamma säger, hon tror att jag har kommit i den tonårskris de flesta kommer i typ i åttan. Men eftersom jag inte var riktigt med i livet vid den tidpunkten så har jag inte kommit in i den förrän nu. Så när de flesta har hittat sig själva så håller jag fortfarande på att leta efter mig själv.
Jag hoppas att jag snart hittar mig.
Och jag är alltid så nyfiken på hur andra ser mig. Jag har hört från ett antal människor att de tyckte att jag var otroligt bitchig när jag gick i sjuan, vilket jag tror (och hoppas) att jag inte är nu. Men jag har inte fått några klagomål från det på sistonde iaf så... Tycker ngn att jag är det så hoppas jag att de säger till isf.
Att jag sågs som vulgär förut har jag oxå hört, var jag det och framför allt, är jag det fortfarande?
Och, vill jag vara det? Ska jag vara ärlig så vet jag faktiskt inte. Jag menar, ja, jag går ofta i uringade tröjor, men varför gör jag det då? Antagligen för att brösten är typ det enda jag är nöjd med på min kropp så varför inte framhäva dem? Inget annat på mig är ju värt att försöka med.
Det är ju precis som att en som är nöjd med sina armar går i kortärmat eller linne.

Nej, jag tycker att alla ska vara precis hur de vill utan att behöva bry sig om andra.

Åsikter
Postat av: Rose - Pink Rose Bloggen

Hoppas du sover gott! Kramar!

2007-10-04 @ 20:29:47
URL: http://PINKROSE.blogg.se
Postat av: Your secret lover

Rebecka, du är absolut inte bitchig, du är U-N-D-E-R-B-A-R-T bra precis som du är. Jag tycker inte att du är vulgär och jag tycker du skriver så kloka saker. Låt alla vara som dom vill, och du är perfekt som du är. puss på dig<3 P.S dina bröst är faktiskt fina. (min stavning har väl avslöjat mig redan;)) pussar igen och gonatt!

2007-10-04 @ 20:38:12

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sugar or Spice?

Trackback
RSS 2.0