Lille pojken, bättre än vuxna mannen.

Min lillebror som är sju år bryr sig förvånansvärt mkt om mig och min sjukdom. Iaf för att vara i den åldern han är.
Men han är ganska gullig för han tror att sjukdomar är personer.
Han tror att Takayasu är en han och att diabetes är en hon.
Så innan när jag hade diabetes så kunde han typ säga "Hon gör så du inte kan äta godis".
Nu säger han att "han" har stannat kvar men "hon" har försvunnit.
Det är ju typiskt att sjukdomen som han ser som en "han" är den värsta och den som klänger sig fast likt en parasit. Fast det var ju inte förvånande, typiskt män att vara jobbigast.
Men, för att komma till saken, så är det ju gulligt att han överhuvudtaget bryr sig. Han var nog dessutom den första som lärde sig vad min sjukdom heter. Jag vet inte om min storebror ens hade vetat det nu om man hade frågat honom. Men jag vet att han oxå bryr sig. På sitt lilla vis.
Och mina systrar är ju som de är men det känns ändå som att man har stöd från dem. Och min mamma, självklart bryr hon ju sig. Visst, ibland kan hon verka lite trött på det eftersom jag pratar om det typ hela hela tiden. Men så är det nog för alla.

Sen kommer vi till den som egentligen oxå borde vara den som brydde sig mest och som man kan tycka borde visa sitt stöd. Pappa. Men nej, inte ett (snällt) ord har man hört från honom på snart två år.
Det är roligt att man vet vad man är värd.
Fast även om det kanske verkar konstigt så saknar jag inte honom alls faktiskt. Inte än iaf och jag vet inte om jag ens kommer att göra det. Men det kan ju kvitta för jag har ju andra som bryr sig.

Åsikter
Postat av: Nat

Jag tror du faktiskt saknar honom om du verkligen tar tid på dig och känner efter. Kanske saknar hur det har varit eller så. Jag vet att så är det iaf med morsan och mig. Jag saknar inte henne när jag känner elle tänker men funderar jag djupare så gör jag det. Men jag tror det är en överlevnads strategie att inte tänka för mycket på sånt som faktiskt iunte är bra för än!

2007-10-31 @ 13:04:42

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sugar or Spice?

Trackback
RSS 2.0