Helgen

Till att börja med så är Mathilda jääätterolig xD *host*

Idag ska jag ut och äta med Alexandra och ett tjugotal av hennes vänner som jag aldrig träffat innan, för att fira hennes fördelsedag. Får väl erkänna att det känns lite småläskigt att vara med en massa folk man inte känner, men Alexandra lovade mig att de var snälla, så jag får väl tro på det :)
Ska väl åka in till stan med Alexandra vid sju-tiden och sen får man se hur det blir.

Inte bara Alexandra fyller år idag utan oxå min lillebror. (även en av mina kusiner som jag inte träffar så ofta fyller år idag). Så imorgon ska han ha kalas för sina vänner, vilket säkert kommer att bli mkt roligt. *eller inte* Hatar en massa småfolk som bara springer runder o tramsar och skriker... Förhoppningsvis så är det fint väder så att de kan vara ute lite.

På Söndag ska Sebbe ha ett gemensamt kalas med våra kusiner Dan och William (thailändarna) för de fyller år den sjunde och tionde. De är oxå ganska små så det blir lite av ett barnkalas det oxå. Men då skulle vi (eller ja, jag får se om jag följer med) nog till busfabriken i Hbg.
För alla som inte vet vad det är så är det ett jättestort lekland med luftkuddar, klätterställningar o.s.v.  Rena paradiset för barn alltså. Men ljudnivån är ju ganska så hög där så jag får se om jag följer med eller inte.

Ja, sen har jag ju två prov nästa vecka så dem får man väl oxå studera lite inför. Eller iofs så är det ena ett praktiskt datorprov så det är ju inte så mkt att plugga till. Men ändå, man måste ju förbereda sig mentalt.

På tal om prov så hade vi fyskiprov idag, men det vill jag helst inte prata om bara... Det känns som att det kommer att bli en ganska pinsam historia.

Åsikter
Postat av: Your secret biatch

väla i morgon?

2007-10-05 @ 19:41:36
Postat av: Alltså Jag.

Du vet, prov är överskattat!xD

2007-10-06 @ 11:03:57

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sugar or Spice?

Trackback
RSS 2.0