Sjukhus

Igår var jag på sjukhuset för att få lite mer Remicade, och det behövdes för jag kände mig väldigt sjuk och behövande.
Dessutom har jag haft ont från den ena överarmen, tvärs över nacken och axlarna till den andra överarmen. Och jag fick då veta att det berodde antagligen på att jag har en muskelinflammation där. Vilket gör att musklerna även svullnar så mina blodkärl som är extra känsliga kommer i kläm. Men de kunde inte göra så mkt åt det, jag fick hoppas att mina nya dos med Remicade skulle ta bort den smärtan. Och tills det händer så fick jag fortsätta äta panodil som jag har fått göra innan. Egentligen fungerar ju Ipren 10 ggr bättre mot inflammationer men eftersom jag inte får äta det tsm med mina cellgifter så får jag ju nöja mig med Panodil...
Annars, så gick det väl som det brukar. Otroligt långtråkigt bara. Dessutom var inte min läkare där, som vanligt så jag fick prata med en annan.
När sköterskan skulle sätta venflonen först där jag skulle få in min medicin och där hon tänkte ta prover så tänkte hon först sätta den i handen. För att det skulle bli bekvämare för mig än att ha den i armvecket. Men hon provade sticka in den två ggr och körde runt med nålen inne i handen för att hitta kärlet utan att lyckas, så hon fick sätta den i armvecket iaf.

Den här gången var både mamma och Jennifer med. Vilket kanske inte var så lyckat eftersom Jennifer inte har ngt som helst tålamod och väldigt mkt myror i byxorna.
Men det gick väl ändå. Fast jag är så otroligt trött på att vara där så mkt.
En sak var iaf bra med detta besöket. Jag fick ju som vanligt väga och mäta mig och denna gången hade jag gått ner 2 kg sen jag var där och fick medicin för en månad sen. Jag vet att det inte är så mkt men det lilla kan göra mig glad iaf.

Innan vi tog tåget hem så gick vi oxå en runda i Lund, vilket hade varit mkt trevligare utan Jennifer eftersom hon bara gick och gnällde om att hon ville hem. Men jag skulle se om jag hittade några stövlar, men det gjorde jag inte så jag vet inte om jag ska strunta i att köpa nya, jag har ju ändå två par stövlar så det får väl räcka.
På tal om skor förresten. När jag var i Lund för två veckor sedan med Nathalie så gick min ena sko sönder när vi skulle gå hem, klacken gick typ av längst ner så det var bara typ en järnpinne kvar och när jag skulle gå hem igår med ett par andra skor så hände exakt samma sak. Dessutom båda på högerskon. Vad är oddsen för det? Kan man inte gå med högklackat i Lund utan att de ska gå sönder eller?
De ena paret, de som gick sönder först gör inte så mkt men de andra var faktiskt mina favortiskor så jag måste hitta en skomakare så jag kan klacka om dem, för jag vill faktiskt ha dem kvar. Dessutom passar de så bra till mina nya jacka jag har köpt och en väska som jag har sedan innan. Så dem måste lagas.

Nu ringde läkaren jag träffade igår precis. Han sa igår att han skulle ringa idag om proverna inte var bra så man blev ju lite rädd när man såg att det var privat nr, fast som tur var så var det inte så farligt. Sänkan (som man kollar hur sjuk man är, den ska ligga på 0) låg på 50, vilket är ett värde man har om man typ har influensa och mitt blodvärde hade gått ner till 94 och det ska ligga över 100 iaf. Jag äter dessutom järntabletter 2 ggr om dagen... Så jag skulle ta prover nästa vecka igen och så förhoppningsvis berodde detta bara på att jag behövde Remicade så antagligen är proverna bra om vecka. Får man hoppas.

Det är jobbigt och tråkigt att vara sjuk.

Åsikter

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sugar or Spice?

Trackback
RSS 2.0