Remicade, please!

Jag trodde faktiskt att jag skulle slippa all sån här smärta nu förtiden. Men nej, tydligen så hade jag fel.
Den senaste veckan har det känts likande som det gjorde när jag först blev sjuk för snart tre år sen. En otrolig smärta i ryggen som inte försvinner vare sig man sitter, ligger eller står. Den finns där hela tiden.
Men som min bror, storebror dessutom, sa ; Hur kan du ha ont i ryggen när din sjukdom sitter i blodkärlen?
En ganska smart fråga iofs, men jag menar hur hade det sett ut om jag hade gått och sagt att jag hade ont i mina blodkärl, i aortan? Det är ju ganska svårt att veta att det är exakt där man har ont.
Men nu har det även blivit ännu värre för jag känner det på framsidan också, alltså i bröstet. Vilket är väldigt obehagligt eftersom då känns det som att det är hjärtat som det är fel på.
Blodkärlen vid öronen är oxå inflamerade och därför har jag även väldigt ont där. Så kort och gott: Jag mår inte så bra för tillfället.

Så jag längar otroligt mkt till tisdag kväll, när jag har fått Remicade för då mår jag genast mkt bättre. Denna gången ska jag dessutom få en högre dos. Det beror nog mkt på att jag har sänkt min dos med cytostatika (cellgifter) som jag måste ha mer Remicade. Anledningen till att jag var tvungen att sänka det var för att jag mådde alledes för illa av det. Jag mår ju fortfarande illa ofta, särskilt i skolan när man äter och det är ju alltid lika kul när folk ska kommentera att man inte äter fast man inte kan hjälpa det. Jag vill helst inte säga varför jag inte kan äta så mkt heller, för jag hatar att skylla saker på min sjukdom eller mediciner. Fast jag hade ju kunnat göra det väldigt ofta.
Men iaf, jag hoppas ju att det funkar nu efter jag fått Remicade iaf, eftersom jag tror att jag ska få min maxdos nu (man får bara ha en viss mängd beroende på hur mkt man väger) och jag kan inte få det oftare. Egentligen ska man bara ha det var åttonde vecka, men jag måste ha det så ofta som var fjärde.

Man är inte bara sjuk, man är det rejält oxå.

Åsikter
Postat av: Nat

Men rebecka...du har ju aldrig bara gjort något halft...ska du göra något gör du det rejeält...precis som ajg. Så jag tror det är vår karma!

2007-11-24 @ 13:16:35

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sugar or Spice?

Trackback
RSS 2.0