Redan.

Nu börjar det verkligen märkas att man har valt den "svåra" linjen. Som många säger att den är, jag vet ju inte om det är så, men det verkar nästan så. Iofs har jag ju inget att jämföra med förutom grundskolan och då är det ju klart svårare och jobbigare. Men hur det är på de andra linjerna vet jag ju inget om, är det likadant för dem så tycker jag synd om dem. Att jag tycker såhär kan ju iofs bero på att jag är väldigt lat eller väldigt dålig. Och jag vet att jag inte är lat...
Jag börjar faktiskt tro att jag är mkt sämre än vad jag har trott innan. Jag menar, ska det verkligen vara så här svårt jämfört med nian? För det var ju inga som helst problem då men nu har jag problem med allt nästan, tycker jag.
Jajja, jag får kämpa på, för jag tänker absolut inte hoppa av.
För jag ska klara det, vare sig resultaten blir lika bra som de varit tidigare eller inte.

Sen tycker jag det är så störigt när folk som kan det mesta, vet om det och sen gnäller hur dåliga dem är. Jag vet inte, man kanske tror att det är så jag gör nu men det är det inte. Jag är kanske inte dålig jämfört med många andra, men jämfört med många i min närhet så är jag ju långt ifrån toppen.

Men på ett sätt är det ganska skönt att slippa den pressen. Och allt löser ju sig, det gör det ju alltid. Tror jag.

Åsikter

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sugar or Spice?

Trackback
RSS 2.0