"Rebecka stoppar inget okänt i munnen...

... medan Mathilda stoppar allt i munnen. " Förlåt, men jag tyckte att det var ganska roligt. Att alla misstolkade det utom vi eftersom vi var så inne på att det var mat vi menade.

Det har varit en ganska intressant dag idag, iaf för att vara i mitt liv. Vi hade två hålor idag, vid olika tillfällen och båda var typ två timmar var. Men vi lyckades slå ihjäl tiden. Bl.a. med att byta skor. Så det såg ut som jag hade clown-skor, men visst.
Och så har jag varit så otroligt jävla hyper idag, och glad. Fast jag har ingen aning om varför... Men det är det kanske bara jag som har märkt det. Fast det har känts bra iaf, har inte känt mig så deprimerad som jag brukar.

Sen efter en lång lång dag i skolan bjöds det på fika hemma hos Mathilda. Hembakta Wienerbröd. Vilket var väldigt gott, fattar inte hur man kan vara så bra på att baka.
Och Frida ringde till ngt som jag inte kommer ihåg vad det hette och frågade efter Fredrik Rheinfeldt, men hon fick inte prata med honom...
Sen var det kanske lite synd om Gustav som fick sitta och höra på vårt "tjejsnack" men ärligt talat så tror jag att han gillade det innerst inne. Men så råkade ju min lilla förälskelse komma ut, för bara "hans" namn nämns så blir jag väldigt mkt generad. Det gör inget för dels tror jag inte att de säger det till ngn, men jag har faktiskt sluta bry mig överhuvudtaget så mkt. Och inte bara om det, om allt. Jag känner att jag måste bli en människa som inte bryr sig så mkt, som är positiv och inte är deprimerad hela tiden.
Det kommer ju självklart ta tid, om jag nu lyckas ändra mig. Men jag är inte riktigt bekväm med den jag är än.

Fast fortsätter dagarna vara som denna så kanske det funkar.

Åsikter

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sugar or Spice?

Trackback
RSS 2.0