Jag...

...har otroligt tråkigt och känner bara för att skriva lite, fast egentligen har jag inget direkt att skriva om, så det får bli lite som det blir. Jag kan ju åtminstonde börja med att berätta om min dag.
Ja, imorse hände väl inte så mkt, jag vaknade och gick till skolan typ. Min lillasysters pappa kom och hämtade henne och min mamma för att köra dem till sjukhuset, för lillasyster har opererats idag. Men det var bara ett litet ingrepp, hon har tagit bort två brock i ljumskarna. Så hon kommer hem ikväll igen.
Men hon är oxå på Lunds sjukhus precis som jag brukar vara. Tänk att ha två barn som båda har så pass allvarliga och ovanliga sjukdomar att de måste vara på ett universitetssjukhus med specialister.

I skolan har det inte hänt så mkt, en väldigt lång dag idag, slutade inte förrän halv fyra. Visst, det är kanske inte så jättelångt men ändå, jag tycker det.
Fast en tjej i min klass tyckte att hon var väldigt kissnödig hela tiden, då frågade jag henne om hon har funderat på om hon har diabetes men det hade hon inte, för egentligen hur ska hon kunna veta vad symptomen för det är? Så jag sa till henne att jag ska ta med min blodsockermätare imorgon så får vi se om där är ngn diabetes eller inte.

När jag sen äntligen kom hem så var mina två bröder ute på gården och spelade fotboll. Jag gick in och hämtade en oljekanna för att smörja mitt lås, det håller på att rosta fast nu när det är kallt och blött ute, men när jag hade oljat det så gick det som smort igen. Väldigt intressant att veta...

Ja, sen la jag o läste på min säng lite och sen hamnade jag här.  Så nu efter att ha suttit här ett litet tag så har jag otroligt ont i ryggen, så jag måste nog gå och lägga mig i min säng igen. Och antingen läsa eller titta på tv. Får se om det är något roligt på burken eller inte.

Usch, vilket konstigt och onödigt inlägg det här blev. Men jag hade tråkigt och jag är ganska trött, vilket nog märks ganska tydligt med tanke på inläggets onödiga innehåll, men jag tvingar ju ingen att läsa det. Jag skriver mest för min egen skull, för att jag tycker det är roligt.

Men nu ska nog jag och storebror snart göra lite mat till de andra syskonen som är hemma, och innan det måste jag lägga mig ner en stund. (ja, jag är som en gamling)

Åsikter

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sugar or Spice?

Trackback
RSS 2.0