I have a dream.

Jag undrar hur livet hade varit om det hade varit bekymmersfritt. Inga som helst problem eller motgångar.
Hade man blivit lyckligare av det? Eller hade man varit en otroligt svag person?
För att det ska kännas bättre så tror jag att man hade varit ganska svag, att man behöver lite motgångar, problem och bekymmer för att bli stark och klara av allt i livet, för det känns som att även den enklaste lilla sak behöver styrka för att utföras. Iaf så känns det ofta så för mig i mitt liv.
Men jag vet inte, det är kanske bara jag som är så.

Att det sen finns människor som förstör för en och trycker ner en förstår jag inte alls. Varför gör man så? Finns det verkligen folk som mår bättre av det? Jag försöker iaf att vara så snäll som jag bara kan mot personer i min omgivining, även om det kanske inte alltis lyckas. Jag vet att jag ibland kan vara väldigt rå, och kanske uppfattas som lite taskig, men jag menar aldrig ngt med det. Inte menar jag att såra ngn iaf, det är bara sån jag är som person. Att jag säger mer eller mindre allt som jag kommer att tänka på. Och ibland kan det säkert vara bra, men kanske inte alltid, och eftersom jag är van vid att vara öppen så är det svårt att inte säga ngt i "fel" stunder.
Men jag kan faktiskt vara snäll ibland. Tror jag.

MIn personlighet som jag hade förut, innan jag var sjuk börjar komma tillbaka mer och mer tycker jag. Min personlighet blev faktiskt förändrad när jag var sjuk, som min mamma uttryckte det så blev jag mognare. Visst, jag tycker väl fortfarande att jag är lika mogen som innan, men min "elaka" sida från sjuan börjar komma mer och mer tycker jag. Jag vet inte varför. Det är så bara, jag kan inte hjälpa det. Mitt riktiga jag är kanske en bitch, det döljdes kanske bara av alla mediciner. Men skulle jag säga ngt elakt till mina kompisar så menar jag inte det, det är bara så min sjuka humor är.

Även om jag tycker att jag har väldigt många brister i min personlighet, så hade jag ändå inte velat byta ut den för ngt i världen. Äntligen börjar jag faktiskt att trivas med mig själv.

Åsikter
Postat av: matilda

Om livet hade varit bekymmersfritt hade vi antagligen haft väldigt tråkigt. Då hade man kanske inte haft några mål att sträva mot.

2007-11-19 @ 16:51:34
URL: http://mystiskt.blogspot.com

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sugar or Spice?

Trackback
RSS 2.0