"Han hade sex med en cykel"

Ibland händer det spännade, intressanta och framför allt viktiga saker i världen som är värda att tas upp som nyheter i tidningar.
Förut idag satt jag och bläddrade igenom en kvällstidning när min blick fastnade för rubriken " Han hade sex med en cykel", det lät ju så smaskigt att jag var tvungen att läsa vidare, för att se vad som hade hänt.

Så här var det:
Två städerskor skulle städa ett hotellrum. Dörren var låst, så de knackade på dörren men ingen öppnade. Städerskorna gick då in i rummet, och blev chockade av vad de fick se. Där stod en man, med enbart en vit t-shirt på sig och tätt framför hade han cyklen (av okänd modell). Jadå, även det stod det, att man inte hade identifierat cyklen.
Mannen hade "rört sig fram och tillbaka med höfterna mot cyklen som för att simulera sex.  Eftersom det inte finns någon lag som förbjuder sex med en cykel, dömdes han till tre års villkorlig dom för att ha ofredat städerskorna."
Han kommer dessutom vara med på Skottlands lista över farliga sexbrottslingar i tre år framåt.

Fast han var ju inte ensam om att ha trafikrelaterade böjelser. 1993 dömdes en annan man till fängelse efter sexuellt umgänge med en trottoarer.

Ja, som det kan bli, att män ska bli fällda för sånt här när de knappt verkar bli fällda för väldtäkt. Det är väl bättre de ger sig på cyklar och trottoarer än oskyldiga flickor.

När vi ändå är inne på nyheter kan jag ta upp en annan liten notis som jag oxå läste. Detta hade hänt i samma lilla håla som jag bor, det var därför det var lite... hm, ja roligare, eller vad man ska kalla det.

"Två misstänkta rattfyllerister stoppades vid väg 111 vid *********. De misstänkta är en 57-årig kvinna respektive en 53-årig kvinna."

Tanterna goes wild!  Ojojoj, här får man nog se upp.

Åsikter
Postat av: nat

det är du och jag när vi är nära 60! Going wild on 111! xD

2007-11-15 @ 20:56:14
Postat av: Ester

Udda historia om cykeln...*L*

2007-11-15 @ 22:14:16
URL: http://livetstankar.blogspot.com

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Sugar or Spice?

Trackback
RSS 2.0