Take a dive.

Datum: 2007-12-19 Tid: 21:03:54
Jag ber om ursäkt för att jag är otroligt dålig på att skriva här, men det blir som det blir. Jag ahr mina perioder. Ibland blir det lite mer och ibland lite mindre.
Just nu lite mindre, men det gör inte mkt, har ändå inte hänt ngt nämnvärt.

Det är ju jul och avlutning och sånt på gång så det blir väl lite mkt med det. Lite prov och julklappsinköp har det varit. Men inget värt att nämna.

Är glad för att det äntligen verkar ordna sig med nyår. Hoppas det blir roligt iaf.
Fast innan dess blir det nog en tur till väla med Nat. Me like!
Måste ju skaffa lite nytt. Bl.a. lösögonfransar vill jag ha, om det nu funkar med glasögon. Förhoppningsvis.

Troligtvis lär jag inte skriva mer under jul och nyår, men I will be back 2008. Och då förhoppninsvis lite bättre på att uppdatera.

så,
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Tusan.

Datum: 2007-12-11 Tid: 21:00:35

När man inte får ngn uppmärksamhet, då vill man mer än gärna ha det. Men när man väl får det, då är det fel.
När ska man bli nöjd?

Fast man ska väl inte vara sä känslig, men jag menar, hans utseende tilltalar mig inte och så smart kan han ju inte vara om han går IV. Fast han kan ju vara snäll..
Näe, tyvärr jag är nog för ytlig.


Happiness is hard to handle.

Datum: 2007-12-09 Tid: 20:42:23
Idag provade jag ett par byxor som jag inte har kunnat ha på två år för att de har varit för små. Men optimistisk som jag är så sparade jag dem för jag älskade dem. När jag provade dem idag så passade dem!
Glad, blev jag då men det höll ju inte i sig länge, eftersom jag vet att det inte kommer vara så länge till. Iomed att jag har börjat med en massa kortison igen så dröjer det ju inte länge innan jag svullnar upp igen. Vilket känns så obeskrivligt jobbigt, och tråkigt. Särskilt när de nu har gått så bra på andra hållet. Men då vet man iaf att det mesta försvinner, så man får ju hoppas att jag inte behöver ha denna höga dosen länge till.
Men så för att vara på sen säkra sidan tänkte jag abslout ha dem byxorna på mig imorgon, man vet ju inte när man får möjligheten nästa gång.

Och även om det inte märks på kroppen än, så tycker jag att det börjar synas i ansiktet. Men mamma sa att det inte gjorde det. Broder min ryckte bara på axlarna när jag frågade honom vad han tyckte...
Så ja, jag vet inte. Det är ju egentligen omöjligt att se själv. Eftersom man ser sig själv varenda dag.
Men då finns det ju bara desto mer av mig att älska. (eller hata?)
Man får försöka se saker positivt även om det är väldigt väldigt svårt.

Om livet vore enkelt vore det inte livet.

Datum: 2007-12-08 Tid: 11:25:09

Kors i taket, det har faktiskt hänt en och annan sak i mitt liv denna veckan. Inte mkt kanske men ändå.

I torsdags var jag hemma hos Nathalie. Det var en allmänt övertrött stämmning, men de kan nästan göra det roligare ibland. Man kanske borde införa att man inte sover dagen innan man ska festa istället för att supa?
Näe, kanske inte.
Men iaf, vi satt och snackade lite skit och jag hoppas att jag lyckades övertala henne att följa med på festen jag ska till på nyår. Hoppas hoppas :-)
Vi avslutade kvällen med att hänga gubben, typ i en timme. Och det var en del roliga meningar som kom upp då. Eller ja, just i det tillfället var de roliga.
Vi drack ju oxå cappucino som alltid hemma hos Nathalie. Mysigt!

Igår var man på bio och såg Guldkompassen med Louise och Amanda. Om man inte har läst boken innan så hade den säkert varit bra, men eftersom man har läst boken så jämför man ju med den och då fattades det vääldigt mkt, och slutet var helt annorlunda. Men annars var den helt okej, den var bra gjord iaf. 
Måste bara berätta en händelse i filmen, för det var ganska kul just vid det tillfället. 
Det var en strid mellan två isbjörnar och helt plötsligt sliter den björn man tror är i underläge av den andres käke och efter en väldigt högljudd scen blir det alldeles tyst och både jag och Amanda säger; Eow . Ganska högt eftersom vi inte är beredda på att det ska bli tyst, så vi hörs i hela biosalongen...
Och Louise säger; Va? för hon missade att käken blev avsliten.
Jag vet, sånt är egentligen inte roligt att höra om, man ska vara med när det händer, det är då det är roligt. Men jag ville ändå berätta.

Och idag. Ja, vad ska man göra idag? Jag får se. Småsyskonen är hemma hos sina pappor och mamma är på Ullared. Patten är för en gångs skull hemma med flickvännen. Men det är väl bara för han fick en ny säng igår, så dem båda får plats.
Ska inte Patten göra ngt speciellt så ska jag se om jag får med honom till farmor. Men som med allt annat i livet så får man ju se hur det blir.


Fixat näsan.

Datum: 2007-12-03 Tid: 21:00:21
Idag har jag inte varit i skolan, har varit på sjukhuset. Men jag skulle bara ordna till min näsa så jag behövde inte åka ändå ner till Lund för att göra en sån liten småsak. Vilket var ganska skönt.
Jag har ju haft så otroligt mkt näsblod. Kanske därför jag har så lågt blodvärde och måste äta järntabletter 2 ggr om dagen? Jag vet inte, men troligtvis.
Innan när detta har hänt mig så har jag fått bränna näsan, men de vill man inte göra för ofta så idag fick jag bara etsa den med silvernitrat. Sen när jag skulle gå hem så var det kallt ute så typ lite av silvret rann ut eller ngt så jag e lite svart under näsan som inte går bort. Men det är sånt man får leva med, bara jag blir av med näsblodet. Fast de var inte 100% säkra på att näsblodet skulle försvinna men man får ju hoppas på det bästa.

När jag sen skulle åka hem så träffade jag Alexandra på knutan. Väldigt trevligt, även om vi kanske växt ifrån varandra lite och inte har så jättemkt att prata om. Men det gör inget, jag tycker om henne ändå :-)

Annars har det inte hänt mkt idag. Jag var först på vårdcentralen, de tar bara prover mellan 8 och 10 så jag var där klockan 8, sen skulle jag till sjukhuset klockan 9.40. Men jag kom inte därifrån förrän 8.30. Men där är alltid så mkt folk på måndags morgnar.
Fast de träffade rakt på ett blodkärl så nu har jag värsta blåmärket på ärmen, och jag ser lite smått ut som en knarkare, men det är sånt man får leva med. Som med så mkt annat.

Jag i ett nötskal.

Datum: 2007-12-02 Tid: 21:33:09
Nu har det varit uppehåll här i min blogg, och jag ber om ursäkt över det. Om det nu är ngn som är intresserad över att läsa den överhuvudtaget.
Men jag känner mig faktiskt väldigt fantislös för tillfället. Det händer inget roligt. Varken i mitt liv eller huvud. Inte som är intressant att skriva om iaf.

Jo, jag var ju på glöggmys med typ alla tjejer i klassen förrutom två st. Vilket var extremt roligt, tyckte jag iaf.
Fast ibland tycker jag att jag pratar och säger alldeles. Mkt mer än som nog är bra för mig och mkt mer än vad folk orkar eller vill lyssna på. Vilket ibland märktes ganska tydligt, eftersom efter varenda gång jag sa ngt så blev det knäppt tyst. Ingen sa någonting. Så rolig är jag att lyssna på...
Och att jag hela tiden har ngt värre att komma med. Det kvittade nästan vad ngn sa så hade jag ngt värre att säga om mig själv. Men jag kan faktiskt inte hjälpa det. Jag bara berättar mina historier precis som alla andra, sen kan ju inte jag hjälpa att jag kanske har varit med om lite mer. Jag gör det verkligen inte för att verka speciell eller för att jag ska överglänsa folk på ngt vis. Det är lixom bara sån jag är.
Men förrutom att jag blev väldigt trött på mig själv så hade jag jättetrevligt och gör mer än gärna om det. Det var väldigt mkt bättre än tjejsammanskomsterna vi hade i min förra klass. Och det är jag glad över.
Fast jag råkade ju oxå berätta för mkt, bland annat om vem jag gillar. Även om typ alla redan hade listat ut det (vad pinsamt att jag är så uppenbar...) så hade jag ju aldrig bekräftat det. Men nu vet alla iaf. Men det är sånt man får leva med.

Annars har väl inte jag mkt mer att komma med. Ingen skola imorgon för jag ska till öron-näsa-hals på sjukhuset för att se om de kan göra ngt åt min näsa  som blöder väldigt ofta, oftare än vad som är normalt iaf.
Sen har jag bara en kort dag i skolan så även om det går ganska snabbt så tänkte jag och mamma stanna lite i stan. Man måste får roa sig lite ibland, annars klarar man det aldrig.

Fast jag måste gå och lägga mig snart, för innan jag ska till sjukhuset ska jag till vc för att ta lite blodprover. Och det måste jag göra klockan åtta. Och jag behöver mkt sömn.

RSS 2.0